Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2021 23:34 - КОЛКО СА СРЕБЪРНИЦИТЕ ЗА ТОВА БИБЛЕЙСКО ПРЕДАТЕЛСТВО? https://svobodnoslovo.eu/
Автор: nikikm Категория: Политика   
Прочетен: 314 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КОЛКО СА СРЕБЪРНИЦИТЕ ЗА ТОВА БИБЛЕЙСКО ПРЕДАТЕЛСТВО?

11.04.2021 admin

  image  

Днес евродепутатът от БСП Иво Христов даде пространно радиоинтервю,  преливащо от лъжи и целенасочени внушения, преследващи прекалено видима цел – Корнелия Нинова!

Всъщност не би трябвало да сме изненадани, защото в последния месец той и Елена Йончева водят открита война срещу лидера на БСП. И то в разгара на предизборната кампания! С пълното съзнание, че тази война подкопава доверието в партията, която ги изпрати в Европарламента.

 

Какви са фактите? На 5 февруари, без да представя никакви  доказателства, Йончева заяви нещо чудовищно пред БТВ: „Нинова не подкрепя президента Радев за нов мандат, защото има договорка с Бойко Борисов“…

Но веднага след това уточни: „…това са мои предположения, основани на факти“. Ала не изнесе нито един факт! Защото такива факти нито е имало, нито ги има, нито ще ги има.

Защо ли така смело изричаш лъжата за колаборация между БСП и ГЕРБ, но страхливо затаяваш фактите?

Трябва да си сляп, за да не виждаш, че Йончева е минала на другия бряг и с пламенната си реторика срещу лидера на БСП обслужва ГЕРБ.

Защо, с какви мотиви, под чие давление и зависимости, това е по-важният въпрос. Поне за мен кукловодите са на софийския „Дондуков“1 и в централата на ПЕС в Брюксел. Обитателят на МС иска главата на непримиримия си враг Нинова, а евросоциалистът мечтае да се върне на бял кон на „Позитано“ и заеме мястото й.

Дописвайки сценария на Йончева, днес колегата й Иво Христов продължи войната и заби поредния пирон на лъжата.

В радиоинтервю, също без нито нито един факт, той с лекота изрече това: „Някой подведе г-жа Нинова, че си струва да жертва президента Радев, срещу обещание да управлява с ДПС. Но хората очакват ревизия на системата, част от която е ДПС. И се отдръпнаха от БСП…“

Христов завършва интервюто си с изсмукан от пръстите извод, който разсмива: „БСП всъщност допусна да е заложник на други партии. На ДПС в тактически план и дори на националистите в идеологически план“…

Ако има капчица морал и санитарна доза достойнство, след тези думи Христов има два изхода: Или незабавно да изнесе фактите за горните потресаващи твърдения, или да понесе клеймото на клеветник!

Всъщност на 4 април хората се отдръпнаха от БСП и заради оклеветяващата кампанията от Брюксел, водена от двама социалистически евродепутати.

А истината крещи: БСП беше заложник на ДПС, но не при Нинова, а при Сергей Станишев!

Станишев се целуваше с Местан на „Орлов мост“, Станишев издигна Пеевски за шеф на ДАНС, Станишев избяга в Брюксел, след като обслужи ДПС, компрометира БСП и подари властта на ГЕРБ.

За Йончева и Христов големият „националистически“ грях на Нинова е, че каза НЕ на Истанбулската конвенция и решително подкрепи общата позиция на 43-то Народно събрание за безкомпромисно водене на преговорите с Република Северна Македония.

Апропо, именно Йончева и Христов гласуваха текстове в резолюции на ЕП, обслужващи македонистките претенции към България. Даже пoдкрeпихa рeзoлюция, oпрeдeляща Eврocъюзa кaтo „зoнa нa cвoбoдa зa ЛГБТ“ и зa вcички прoизвoдни видoвe, cкрити в aбрeвиaтурaтa нa джeндър-aктивиcти.

И вместо да замълчат или поне да дадат смислено обяснение за водената братоубийствена война, Йончева и Христов продължават офанзивата срещу собствената си партия с непонятна стръв.

Дали двамата брюкселски сенатори съзнават, че играят ужасната роля на Брут, пронизващ своя Цезар в Сената?

Но защо ли задавам наивни въпроси? Измяната, подлостта, коварството са извечни феномени. Отровният им кинжал поразява тежко набелязаните жертви, понякога фатално.

Само едно не е ясно: Колко са сребърниците за това библейско предателство?

Велизар Енчев

Afera.bg




Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: nikikm
Категория: Политика
Прочетен: 19794354
Постинги: 44977
Коментари: 6162
Гласове: 7179
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930