Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2022 13:41 - Плоскоземците настъпват, яко наръсени от кеймса - иде нова ера
Автор: kolevn38 Категория: Политика   
Прочетен: 1417 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 08.08.2022 14:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 
"Тръгни след муха - ще те заведе на л@йно", казваше покойният д-р Тони Филипов

Е, видяхте ли сега къде ви заведе Радев с вдигнатия юмрук?

Чета и не вярвам на очите си - "...Беше време, когато Радев летеше, ярък и забележим отдалеч, над всенародния устрем...", "...Радев изпълни конституционното си задължение да олицетворява единството на нацията...", "...Обединител на лявото, центъра и дясното, лицето на европейска България – какво повече му трябва на един държавен глава?"

image
Пеперудата отново е гъсеница

Ако всичко това е вярно, излиза, че Радев ме е обединил и мен... И тези мнозина, които мислеха и мислят като мен... Или ние не сме част от народа и неговия устрем, или не сме ляво, център или дясно, или Радев, видиш ли, ни бил обединил... А-а, не - да си ги нямаме тия! Радев обедини неокомунистическата част от политическия спектър с неотроцкистката протестна вълна, чиято политическа програма беше да се махне Бойко. И когато ги питаш - "хубаво, а след това какво...", те ти отговаряха "разкарай се гербаджийски слуга..."

image

Коленичиха пред Радев, възпяваха юмрука му, влязоха в инициативния му комитет, провалиха собствения си кандидат за президент Лозан (не, че той ставаше за такъв...) и инсталираха Радев за втори мандат с огромен властови потенциал, произтичащ от собствената им слабост и безпътица.

 image

"Политикът" с харизма на шкаф за обувки бе натресен от Радев и неговият кръг ДС мислители.

Сега Радев запя отдавна очакваната ария - "Изтъках си платното, ритнах ти кросното..." С един замах ги изчегърта от държавата, взе цялата власт и тръгна да прави това, за което ние ги предупреждавахме още през 2020 г. Но те се смееха на тези предупреждения и викаха, какво - "разкарай се гербаджия нещастен..."

 image

Сега какъв е номерът? Номерът е да се изкара, че "всички" сме виновни за Радев - един вид, "целият народ", "обединен" от него в борбата за човешки правдини. Няма да мине номерът. Няма как да мине. Защото голямата част от синята демократична общност запазила скептицизма си към протестната вълна, оглавена от Радев стоеше настрана, НЕ защото имаше симпатии към ГЕРБ или към Бойко Борисов персонално. Тези хора стояха настрана и предупреждаваха, че след когото тръгнеш - там и ще пристигнеш. "Тръгни след муха - ще те заведе на л@йно", казваше покойният д-р Тони Филипов.
Огнян Минчев

image
image

Е, видяхте ли сега къде ви заведе Радев с вдигнатия юмрук? Нищо още не сте видяли! Има още много да гледате. За съжаление - всички заедно ще гледаме. И вие, които докарахте Радев до цялата власт в държавата, и ние, които ви предупреждавахме да не му я давате тази власт. Само едно нещо можете да направите за да си измиете срама - да идвате всяка вечер на площада с шадравана и да му казвате да си ходи. Защото, нали - вие си го докарахте, вие трябва да го изпратите. Ние обаче няма да злорадстваме. Ще бъдем на площада заедно с вас. Защото е много важно България да остане себе си, а не да бъде джиросана на Решетников и евразийската фашистка мафия.

Толкоз! Няма "всеобщ любимец". Радев си е ваш любимец. Сега обаче всички заедно трябва да си го чукаме в главата...

image
imageimageimage




Гласувай:
4



1. dobrodan - Какво му трябва на един държавен глава ли?
08.08.2022 14:05
Да бъдат махнати, изтрити и забравени едни снимки. И клипчето. Там нямаше юмрук (може и да е имало, но не се видя:):):). За сметка на това имаше приложни езикови умения (щото и друго нямаше, хич нямаше).
Прекрасен и светъл пример как бащата на нацията пренебрегва изцяло първата съпруга на нацията :):):) заради две вълшебни феи :).
Та един държавен интерес ли ще му се опре?!
цитирай
2. notfun - .. якooo..:))))
08.08.2022 14:55

....путя, порсанал..с ЕДНА ГЛАВА,
след УСПЕШНАта Военна .ОПЕРАЦИЯ, в Украина @ @ ))

да се готви..ТАЙВАН..
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: kolevn38
Категория: Политика
Прочетен: 4112733
Постинги: 2845
Коментари: 5917
Гласове: 5100
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930