Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.10.2022 21:25 - България НЯМА да се оправи без значение за коя партия гласувате
Автор: donorange Категория: Политика   
Прочетен: 3176 Коментари: 1 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Крайно време е хората да разберат, че България няма де се оправи, без значение за коя партия се гласува - тъй като всяка голамя партия, за която мнозинството хора гласуват, е колониална подлога, обслужваща интересите на САЩ. Очевидно е, че тези партии не се интересуват нито от народа, нито от националния интерес на държавата, тъй като такъв интерес няма - той беше смачкан от програмата за денационализация.

Хора, сериозно ли пак ще гласувате? Не ви ли омръзна? Как може такова нещо? Всяка година и на всеки 4 години се появява някой, който ви обещава да оправи проблемите, ако гласувате за него, и вие гласувате, все едно преди този фалшив месия не е имало друг фалшив месия, който ви е обещал същото.

Колко пъти трябва да я играем тази игра с изборите, че да се научите, че никой няма да ви помогне, ако сами не си помогнете?

След повече от 30 години на празни обещания, вие все още им вярвате. Кои са те? Едни лъжци, които се интересуват да забогатеят, докато служат на САЩ – те са чуждопоклонници. Тях не ги интересува България, а парите, които САЩ им дават.

Само ви лъжат, а вие им вярвате.

Ето ви един пример:

image

На тази реклама, Ивайло Мирчев обещава, че ако се гласува за него и бъде избран, той ще доведе държавата до енергийна независимост. Интересното е, че той така и не обясни как точно ще се случи това. Обещание има, но обяснение и план - няма, както винаги, естествено.

Истината е, че енергийна независимост за България няма да има, тъй като България е зависима от външни вносители, защото българската индустрия беше разграбена чрез приватизация, грабежи и деиндустриализация. В момента България няма финансовия ресурс за индустриализация и постигане на каквато и да е независимост, включително и енергийна независимост.

Каква енергийна независимост, Ивайло Мирчев? Как ще се постигне тази енергийна независимост, а? Като ЕС даде 21млрд на Бойка да спре АЕЦ, че да купуваме енергия от други източници, да им обслужваме финансовите интереси? Или може би като „наложим санкции“, които ни увеличават цените и са гибелни за държавата и остатъчната индустрия, която се е запътила към забвение?

 

Е, Ивайло, как? На бас, че не можеш да отговориш на този въпрос. Единствената причина, поради която говориш за енергийна независимост, е че знаеш, че енергията е скъпа и хората биха гласували за някой, който им обещае решение на проблема.

Единствената причина, поради която обещаваш решение на проблема, е да привлечеш гласоподаватели, за да спечелиш, да почнеш да се облагодетелстваш, докато правиш това, което ти каже Джордж Сорос, който те финансира чрез своята фондация.

Ивайло Мирчев е просто фалшив месия, който е яхнал голямата вълна, така да го кажем; вълната на народното недоволтво, че цените и инфлацията са толкова високи. Той се възползва от недоволството на хората, паразитира върху тяхното желание за по-нормален живот, и прави фалшиви обещания, които той самия няма да изпълни, тъй като финансистите от Вашингтон, от които той получава пари, няма да му го позволят.

Фалшивият месия, Ивайло Мирчев, е видял високите цени и е решил да лъже, че ще оправи проблема, само и само хората да гласуват а него, да бъде избран, и да започне да краде и да се облагодетелства.

Погледнете следната публикация:

image

Очевидно е, че за енергийния проблем са виновни колониалните подлоги, позиращи като "демократично избрани лидери на ЕС", на които от САЩ им беше наредено да спрат да купуват евтин природен газ от Русия, и да започнат да купуват по-скъп такъв от американски компании, което, естествено, доведе до силно скачане на цените и инфлация - това беше напълно очаквано и хората, които казаха, че това няма да стане, ви излъгаха. Всъщност, природния газ от САщ е 4 пъти по-скъп от Руския, а на нас ни беше обяснявано, че щял да бъде по-евтин.

Партия "Демократична България" са колониални подлоги, които подкрепят санкциите срещу Русия - това е пагубно за нас и българската икономика, което означава, че партията е анти-Българска, състояща се от чуждопоклонници.

Нито Ивайло, нито който и да е ще оправи България.

Демократична България ще оправят България точно толкова колкото СДС, БСП, ДСП, ГЕРБ, „Промяната“, и Иван Костов оправиха държавата. Колкото поливането с бензин и самозапалването пред парламента промени нещо, толкова и Демократична България ще промени нещо.

Колкото влизането в ЕС и НАТО промени нещо (даже съсипа много неща), толкова и колониалните подлоги ще променят нещо. Нали затова са колониални подлоги, да служат на колонизаторите. А вие продължавайте все така да гласувате и да им вярвате...

 

Само ако можехте да се видите отстрани от 1989г. насам. Ясно е, че не можете, затова направих следното meme, за да ви помогна да се видите и да се усетите:

image




Гласувай:
4



1. morskipesni - Сатаната си има партии:
03.10.2022 21:35
Така не му се налага да работи нищо - и всичко е точно! :))))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: donorange
Категория: Политика
Прочетен: 49569
Постинги: 47
Коментари: 21
Гласове: 24
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031