Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03 09:51 - Светът е интересно място. Две велики сили финансират и организират тероризма и след това се борят срещу него.
Автор: kolevdobri Категория: Политика   
Прочетен: 105 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 27.03 17:01


 Примерите са хиляди.

Кой финансираше и организираше ИДИЛ? Кой финансираше и организираше талибаните?

Руснаците избраха страната на Асад в Сирия и терористите им спретнаха касапницата в Масква, преди няколко дни, в знак на отмъщение.

А колко десетилетия наред, съветските служби организираха и финансираха терора срещу евреите по цял свят? Целта беше, като ударят Израел, косвено удрят САЩ. Проста геополитика. Как си мислят, че ще им се размине тази кармична тежест, която са поели върху себе си?

Преди няколко години талибаните бяха посрещани в МАсква на високо ниво, въпреки, че бяха в листата на терористичните организации по света. Сега на руснаците им се връща тъпкано.


Ако искате да няма такива работи, МОЛЯ ВИ, НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ИМПЕРИИ И НЕ СИ ВРЕТЕ НОСОВЕТЕ НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА.


И не става дума само за Раша. Става дума и за САЩ, Франция и още такива държави, които не са отвикнали от колониалистичните си номера.

Учете се от Швейцария. Приютява терористи, но всичко е спокойно и мирно. Даже вашият терорист Ленин е живял там и се е опитвал да мъти главата на хората.

Много опасни са държавите, които се опитват да правят бизнес, дрънкайки оръжие. Още по-опасни стават те, когато тези държави освен военното лоби, имат силно докторско лоби. Това важи особено за САЩ и влиянието им на света. За тях не е проблем да спретнат едно "затваряне" на света и след това някаква война, за освобождаване на натрупаната енергия. Руснаците и те им се връзват на акъла и ето ви резултата. Някои богатеят, а бедните плащат.

Всъщност, кои са главните терористи? Тези, които изваждат автоматите и стрелят по струпани на едно място хора или тези, които управляват диктаторски общества или тези, които управляват уж демократични държави, но с помощта на самолетоносачи, дронове и ракети?

Накрая да не се установи, че ние избираме тези изроди и ги оправомощаваме с власт, които след това да си играят с нашите страхове, създавайки терористи на дребно и ангажирайки милиардни ресурси след това, за да се води уж някаква борба срещу техните създания. Какъв омагьосан кръг се получава. Но да знаете, ние сме балъците.



Гласувай:
0



1. vladtepes - Детайли
27.03 14:55
В Сирия Асад поддържа светска държава, ако не е той следва гражданска война и ислямска диктатура. Палестинците отстояват некапиталистическия път на развитие, завещан от Арафат и трябва да имат държава с такъв прогресивен път на развитие.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kolevdobri
Категория: Политика
Прочетен: 3242060
Постинги: 6939
Коментари: 4327
Гласове: 2406
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930