Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.06.2017 22:45 - Защо не може да ми се надигне?...
Автор: mt46 Категория: Рецепти   
Прочетен: 2030 Коментари: 11 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
.
.

Не може да ми се надигне...

Не може да ми се надигне!
Къде ли сбърках, че не става?
Напразно четох доста книги!
Кажете ми, какво да правя?

За втори път не ще да стане!
Това на нищо не прилича!
Жена ли трябва да го барне -
за да е сполучлив сладкишът?...

Марин Тачков



image

image

ПП: Иначе черният сладкиш бе добре на вкус и ставаше за ядене...



Гласувай:
20
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. anin - :))
12.06.2017 09:31
Маринчо, стресна ме, помислих че друг е проблема! :)))
Надигането става след изяждането... ;))
цитирай
2. kvg55 - Палавник!
12.06.2017 12:07
Палавник!
цитирай
3. zimna - Амии...зависи от много неща
12.06.2017 13:46
Например- яйцата да са били оставени на стайна температура поне 2 часа предварително. После с миксер разбиваш яйца и захар поне 10 минути, за да бухне сместта.
На каква фурна печеш - предварително загрята или студена? И на колко
градуса? Имаш ли на фурната програма за печене на торти?

цитирай
4. vania23 - Важното е
12.06.2017 13:48
да става за ядене, другото е суета :)
цитирай
5. to4icata111 - Здравей, Марине!
12.06.2017 20:59
Какво да ти кажа - неприятна работа. Много е неприятен момента, тъкмо се е надигнал хубаво, извадиш го и хоооп - спадне, та се сплеска. :)))) Обаче, пак се изяжда. :))) Развесели ме с този си пост. :)
Успешна неделя да имаш!
цитирай
6. mt46 - Споко, Ани! Другата работа добре ми става... ;)
12.06.2017 22:30
anin написа:
Маринчо, стресна ме, помислих че друг е проблема! :)))
Надигането става след изяждането... ;))

цитирай
7. mt46 - Само понякога...
12.06.2017 22:32
kvg55 написа:
Палавник!

цитирай
8. mt46 - Да, разбрах, че има доста тънкости...
12.06.2017 22:50
zimna написа:
Например- яйцата да са били оставени на стайна температура поне 2 часа предварително. После с миксер разбиваш яйца и захар поне 10 минути, за да бухне сместта.
На каква фурна печеш - предварително загрята или студена? И на колко
градуса? Имаш ли на фурната програма за печене на торти?


Черен сладкиш се прави без яйца. Продукти:
450 г кисело мляко
1 ч.л. сода
1 ч.ч. захар
1/2 ч.ч. олио
2 и 1/2 ч.ч. брашно
2 с.л. какао

Не загрях фурната предварително. Пекох на 180 градуса. Май в началото отворих фурната, а това не трябвало да се прави...
цитирай
9. mt46 - Мда... Все пак не беше за гости... :)
12.06.2017 22:51
vania23 написа:
да става за ядене, другото е суета :)

цитирай
10. mt46 - Благодаря, Криси!
12.06.2017 23:01
to4icata111 написа:
Какво да ти кажа - неприятна работа. Много е неприятен момента, тъкмо се е надигнал хубаво, извадиш го и хоооп - спадне, та се сплеска. :)))) Обаче, пак се изяжда. :))) Развесели ме с този си пост. :)
Успешна неделя да имаш!

Днес се опитах да направя бухти. По лесна рецепта. Бахти, не било лесно!... Много по-лесно ми беше вчера да наготвя боб...
А предишните ми несполучливи опити бяха с курабии и с кекс. Но и те се изядоха... :)
цитирай
11. inel379 - Асо не успееш веднъж, опитай пак! Ще се получи!:)
13.06.2017 16:03
Чувството ти за хумор е прекрасно,
с таланта ти отдавна съм наясно!:)
Поздрав!:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 13255988
Постинги: 2603
Коментари: 36601
Гласове: 121215
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Ноември, 2020  
ПВСЧПСН
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30