Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.03.2014 13:19 - Сара Пейлин: “ Първата атомна бомба във войната срещу Русия, трябва да бъде пусната над България“
Автор: mt46 Категория: Регионални   
Прочетен: 24331 Коментари: 33 Гласове:
31


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.

image

Публикуваме интервюто на Сара Пейлин, дадено за водеща българска медия, малко след като въпросната дама призова по време на пресконференция президентът Обама да използва ядрено оръжие, за да спре инвазията на Путинова Русия в Украйна:

 - Г-жо Пейлин, преди няколко дни вие призовахте открито за използването на ядрено оръжие за решаването на кризата, възникнала в Украйна. Поддържате ли все още тази ваша позиция?

- Разбира се, че я поддържам. Аз съм праволинеен политик и когато заема дадена позиция, я заемам твърдо и непоколебимо.  Ядреното оръжие е създадено, за да се използва, както и всяко друго оръжие. Използването му, едва ли не, само за сплашване е глупава и губеща позиция. Печели не този, който  заплашва, а този, който действа - и това руският президент Путин го показа нагледно. Докато умните се наумуват, той, без да отправи нито една заплаха, се настани в Крим. На действието трябва да бъде отвърнато с подобаващо действие, а такова в съвременната реалност е  изпреварващият ядрен удар и ако не го направим ние, друг ще го стори срещу нас. За съжаление, днес ние сме се превърнали в мекушава и отстъпчива нация, нещо, което не е било в близката ни история - вземете само примера с атомните бомбардировки над Хирошима и Нагасаки, нима сме ги предупреждавали и заплашвали? Взели сме решение, действали сме и сме спечелили, какво по-голямо доказателство за тезата ми от това?

- И къде според вас трябва да бъде отправен този изпреварващ ядрен удар, имате ли идея?

- Имам! Първата атомна бомба във войната срещу Русия трябва да бъде пусната над България - и то върху столицата й София.

- Извинете, но чакайте малко, ние сме от България. Нима искате да ни изпепелите, та ние сме членове на Европейският съюз и НАТО! Сигурно имате някаква грешка!

- Как смеете! Аз, да греша? Няма грешка. Какво като сте от България? Аз съм учила история на Източна Европа и знам много добре какво представлява България. България е „троянският кон“ на Русия в Европа и затова нейното унищожение ще бъде ясен знак за Путин какво го чака. Вие бяхте приети в Европейския съюз и НАТО, за да бъде присъединена към тях вашата територия, а не нацията ви. Българите сте плазмодии и това е ясно дори на децата в американските детски градини. Кой друг народ може да търпи да е петстотин години под робство и кой знае колко още можеше да търпите, ако не ви беше освободила, за съжаление, Русия? Вие, българите, сте гадни нагаждачи, способни да оцеляват при всякакви условия, в рамките на всяка империя, империя, чиито блага изсмуквате, империя, която обезкървявате и в крайна сметка надживявате. Вие сте паразити и никога не сте допринесли с нищо  за просперитета на тези, към които сте били присъединени.

Вашата загуба, като население за Европейският съюз и НАТО, не би била загуба, а печалба, защото вашето унищожение би отрязало всяка надежда на путиновска Русия, че ще успее да възстанови влиянието си в Източна Европа и същевременно би улеснило използването на територията, която населявате, за разгръщането и осъществяването на стратегическите цели, за които ни е необходима.

- Но все пак ние, българите, сме живи хора! Ще загинат възрастни хора, майки, деца, бебета, това не ви ли кара да трепнете?

- Виждате ли ме да треперя, освен от яд, за мекушавостта на нашият президент? И в Хирошима и Нагасаки имаше възрастни хора, майки и деца, но това не спря никого. Както казах, българите сте ненужно и паразитно племе, което в по-голямата част от съществуването си е било под робство, така че не виждам какво във вашата участ може да ме трогне. Пускането на атомна бомба над София, ще демонстрира еднозначно и категорично, че не се шегуваме. Че сме прозрели пъклените планове на Русия да подкопае евроатлантическата ориентация на планетата, чрез неприкритото стимулиране на вашето  русофилство.

- Но мислили ли сте, как подобен акт, ще се отрази на тези хора в Украйна, които сега искат да се присъединят към вас? Какво ще си помислят те, като видят, че вие принасяте в жертва собствените си членове?

- Уверена съм, че те ще разчетат правилно този акт. Пак ще повторя, ние унищожаваме троянският кон на Русия в Европа. Вашата територия, вече присъединена към нас, просто ще бъде прочистена от русофилски елементи. Нали не очаквате да хвърлим атомните бомби над тези, които тепърва очакваме да се присъединят към нас? Ако бомбардираме Крим, как после ще можем да се надяваме да пожелаят да се обединят с НАТО и Евросъюза? Не, единственото правилно решение е първата атомна бомба да бъде пусната над София.

- А това, че в България има много хора, които искрено искат да бъдат европейци и които от все сърце споделят, изповядват и проповядват евроатлантическите ценности. Подобна бомбардировка няма ли да бъде нечестна спрямо тях? Дори и в момента има хора които вече цяла година се борят срещу настоящото правителство, оглавявано от бившата комунистическа партия. За тях не ви ли е жал?

- Честно казано, не. Ние наляхме много пари в техните джобове, но те, въпреки това, не успяха да направят това, което нашите украински съратници успяха да направят в Киев. При такова обилно спонсориране, единственото логично обяснение за неуспеха е, че те не вярват искрено в това, за което се борят, а само и единствено протакат нещата с цел да изскубят от нас повече пари. Стига, ние не сме глупаци и познаваме паразитния нрав на българина. Край.

Тези от българите, които наистина имаха прозападна ориентация, те емигрираха. Така че българите, изповядващи западни ценности вече са при нас. Въпреки това, искам да утеша тези, които дори и за пари, все пак се борят за нашата кауза - на тях и на всички останали жертви, след победата над путиновска Русия ще им издигнем мемориал. И ако има такива искрено вярващи в нашите евроатлантически ценности, но все още живеещи в България българи, то за тях подобна смърт ще бъде призвание, а не наказание, защото няма нищо по-висше от това да паднеш жертва в името на демокрацията и евроинтеграцията. Цялата ви столица ще бъде превърната в мемориален комплекс, в памет на жертвите на путиновска Русия, а имената на всички ще бъдат изписани със златни букви върху черен мрамор. Дори мога да ви кажа, че вече сме одобрили проекта и сме обявили обществена поръчка за изграждането на мемориала. Благодаря ви.

neverojatno.wordpress.com/2014/03/15/atom-2/

ПП: И в невярното може да открием нещо вярно...



Гласувай:
36


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. olivie - Това вече не работи
15.03.2014 13:30
Пуснете го в бъзикилийкс.
ПП. Прочетете доктрината на Мао Дзе Дун и кой я спря. И не ме предизвиквайте на ядрена таматика.
цитирай
2. mt46 - Мнение на Иво Христов - http://komentator.bg/ivo-hristov-ukrajna-ya-ochakva-rimejk-na-savetskiya-razpad-ot-90-te/
15.03.2014 13:39
Г-н Христов, адекватна ли е позицията на правителството към случващото се в Украйна?



България няма собствена външна политика. Затова позицията ни е ехо от катастрофалната политика на ЕС в Украйна.



Как ще коментирате мнението на Георги Първанов, че Кристиян Вигенин „тича пред вятъра”?



Прав е. Така направи и неговият герберски клонинг и предшественик на поста, г-н Николай Младенов. Той се пънеше да изпълни някаква роля в разрешаването на сирийската криза, която великите сили не успяват да разрешат и до днес. Синдром на натегача. В искането си за компенсации от Брюксел обаче Вигенин е прав. България ще бъде сред първите пострадали от катастрофата на Източното партньорство в Украйна.



Каква е прогнозата ви за ситуацията след референдума в Крим?



Не бих рискувал с прогноза. Русия няма да отстъпи, а ЕС отиде твърде далеч в грешката си, за да може да я поправи. При всички положения големият печеливш са Съединените щати, които предотвратиха встъпването на Украйна в постсъветския митнически съюз. ЕС и Русия ще трябва да управляват разпада на Украйна, да наливат пари и да възстановяват доверието помежду си. Самите украинци ще платят най-скъпа цена. Очаква ги римейк на съветския разпад от 90-те.



Социологът Иво Христов видя Украйна като поле, на което се сблъскват две велики сили – САЩ и Русия и като удар срещу политиката на Путин за Евразия. Какъв е вашият прочит на този сблъсък и на позицията на ЕС в тази сложна ситуация?



Сложната ситуация бе заплетена от самия ЕС и бившия президент Янукович. Той се опитваше да накара Москва и Брюксел да наддават за Киев. Брюксел се полакоми от възможна икономическа и политическа експанзия на Изток. Руската реакция беше напълно предвидима, удивителното в случая е късогледството на ЕС. За първи път съюзът се държи като коя да е империя, която търси разширяване и погазва собствените си принципи. ЕС е призван да потисне национализмите и да гарантира мира и просперитета на континента. В Украйна той окуражава и покровителства западноукраинския национализъм, който взе властта със сила и има претенцията на говори от името на цялата страна. Държавата е пред разпад с реален риск от гражданска война. Днепър рискува да се окаже новата Берлинска стена, а украинският бюджет още дълги години ще гълта милиарди от Европа. Така вместо сигурност и просперитет, политиката на ЕС пося несигурност и отвори финансова пробойна.

От седмица е модерно да се възмущават от анексията на Крим, която е печален факт. Но преди това имаше силово вземане на властта в Киев. В тази партия ЕС и САЩ играят с белите фигури.



Как ще коментирате широко отразените у нас желания на Павел Чернев и кмета на Тополовград да нарамят пушки и да защитават българите в Украйна?



Струва си да ги коментираме чак след тяхното завръщане. На този етап са просто боримечковщина.



Солидарна България получи обвинение от обозначилите се като десни у нас, че говорите като Сидеров за Украйна. Кой наистина държи властта там – фашисти, антисемити, кой?



Редовно сме обект на скудоумна патетика отдясно. В Украйна властта бе превзета пред камерите от хора с щитове, бухалки и огнестрелно оръжие. Първоначалният бунт срещу олигархията на Янукович се радикализира. В новата власт има и демократи-еврофили, и класически националисти и неонацисти. Да речем главният прокурор бе излъчен от националистическата партия „Свобода”, прочута с антисемитизма си. Във вътрешното министерство масово се назначават щурмоваци от Десния сектор. Не разбирам наивния оптимизъм на някои коментатори, че Европа нямало да допусне десни екстремисти във властта. Те вече са там.
цитирай
3. kostadin - Пуснете го в бъзикилийкс. ПП. Пр...
15.03.2014 13:47
olivie написа:
Пуснете го в бъзикилийкс.
ПП. Прочетете доктрината на Мао Дзе Дун и кой я спря. И не ме предизвиквайте на ядрена таматика.

За твое съжаление ядрени бомби с тактическо предназначение вече са използвувани срещу хора и съоражения.
За да превземат летището в Багдат американците изпратиха техни войници и след като разбраха ,че няма да го превземат пуснаха една мини бомба и избиха не само садамовите войници но и техните си хора.
Да е говорим за ефекта от мръсните им бомби с убеднен уран.
Радостното е ,че със западането на промишленият потенциал на САЩ се стигна до там ,че трудноподържат и наличният си арсеналот атомни заряди.По тази причина САЩ се борят за ново намаляване на ядрените оръжия.
За съжаление на Сара желанията са й неизпълними Първата бовба е взривена в СССР ,създадена съвместно от Германия и е изпробвана преди втората световна война .
Първата атомна подводница реализирана на практика е конструирана от германец ,които през войната е ръководил строежа на първите немски атомни подводни лодки.
Истина е ,че първата хвърлена от самолет Руска ат. бомба е направена с уран добиван укато руда в България.
цитирай
4. stela50 - Чета... и не само не вярвам, не искам да вярвам
15.03.2014 17:39
на всички писаници с подобно съдържание...
Дори не съм възмутена, толкова елементарно,
некомпетентно, нечовешко изказване...
Звучи измислено, въпреки че хора има всякакви...
Много такива статии и интервюта наводниха
медийното пространство, не мисля, че е добре.
И кой знае защо... съжалявам такива хора.
цитирай
5. hloris - Това изказване някакъв майтап ли е?!
15.03.2014 18:41
Аз по-цинично изказване досега не бях чела,и от един "съюзник",на чиято страна сме...
всъщност нима истината може да бъде взета за цинизъм,защото има много истина за нас, българите,в това изявление,за съжаление...това са фактите:DD
цитирай
6. kostadin - Ако се говори за нарушени догово...
15.03.2014 19:01
Ако се говори за нарушени договорености между Запада и изтока ,то НАТО изобщо не спази договореностите още по времето на Горби.Тогава западняците обещаха ,че няма да нарушават границата Одер-Ниса.
цитирай
7. mt46 - Да, майтап е... Но съдържа доста верни неща...
15.03.2014 19:20
hloris написа:
Аз по-цинично изказване досега не бях чела,и от един "съюзник",на чиято страна сме...
всъщност нима истината може да бъде взета за цинизъм,защото има много истина за нас, българите,в това изявление,за съжаление...това са фактите:DD

цитирай
8. mt46 - А нима политиците мислят човешки?...
15.03.2014 19:27
stela50 написа:
на всички писаници с подобно съдържание...
Дори не съм възмутена, толкова елементарно,
некомпетентно, нечовешко изказване...
Звучи измислено, въпреки че хора има всякакви...
Много такива статии и интервюта наводниха
медийното пространство, не мисля, че е добре.
И кой знае защо... съжалявам такива хора.

Да, измислено е /всичко в "Бъзикилийкс" е художествена измислица/... Но такова е мисленето, виждането на американските политици, според автора на "интервюто" /Чергар/...
цитирай
9. bojinkata - Дори да не го е казала, го е мислела, ...
15.03.2014 20:20
Дори да не го е казала, го е мислела, доколкото може да мисли тази кокошка!
цитирай
10. mglishev - Ето и източника ;)
15.03.2014 20:28
http://neverojatno.wordpress.com/2014/03/15/atom-2/
цитирай
11. mt46 - Да, но явно апетитът им се е увеличил... :)
15.03.2014 21:21
kostadin написа:
Ако се говори за нарушени договорености между Запада и изтока ,то НАТО изобщо не спази договореностите още по времето на Горби.Тогава западняците обещаха ,че няма да нарушават границата Одер-Ниса.

цитирай
12. mt46 - :)
15.03.2014 21:22
mglishev написа:
http://neverojatno.wordpress.com/2014/03/15/atom-2/

Ами аз съм посочил източника под публикацията...
цитирай
13. mt46 - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1939189
15.03.2014 21:29
bojinkata написа:
Дори да не го е казала, го е мислела, доколкото може да мисли тази кокошка!

Доста американците упорито продължават да бъркат Чечня с Чехия. По този повод онлайн сатиричното издание "Дъ Дейли Кърънт" публикува измислено интервю с бившата кандидатка за вицепрезидент и губернатор на Аляска Сара Пейлин пред телевизия "Фокс", в което тя бърка Чечня с Чехия. Пейлин е известна с невежеството си в областта на външната политика.

„Още не знаем много за заподозрените, но знаем че са от република Чехия. Бас държа, че говоря за всички американци, като кажа че трябва веднага да отидем там и да им дадем да се разбере на тези хора, казва политичката и продължава. - И не трябва да спираме в Чехия, а да продължим в целия арабски свят."

Когато водещият на предаването уточнява, че терористите са чеченци, а не чехи, Пейлин пита: „Каква е разликата". Тя смята, че и Чехия е руска република, точно както Чечня, и трябвало така или иначе да има инвазия там.

Не само Пейлин, но и много нейни сънародници направиха фатална грешка, като объркаха двете държави. По Фейсбук и Туитър се изля вълна от омраза срещу Чехия и Словакия, които всъщност нямат нищо общо с атентатите в Бостън и са християнски държави, членки на ЕС.
цитирай
14. kostadin - Аз по-цинично изказване досега не ...
15.03.2014 21:47
mt46 написа:
hloris написа:
Аз по-цинично изказване досега не бях чела,и от един "съюзник",на чиято страна сме...
всъщност нима истината може да бъде взета за цинизъм,защото има много истина за нас, българите,в това изявление,за съжаление...това са фактите:DD


Все пак в изказването на фриволната дама има нещо позитивно -това ,че няма как да се изпълни желанието и Едно е да искаш ,друго да можеш и съвсем друго е да го направиш.
цитирай
15. danailvdimitrov - eто как ще свърши ЕС
15.03.2014 22:16
Някой като Чернев ще нападне американски командоси в Крим, след което някоя като Пейлин ще нанесе удар по Белгия вместо по България.

Така ще дойде края на Европейския Съюз...
цитирай
16. leonleonovpom2 - Здравей, Марине!
15.03.2014 22:32
Има логика, ние често сме били разменна монета и сме плащали жестоко с какво ли не , такива са поуките
Иначе , ако въпросната дама е тази от снимката, вижда се ,че носи две атомни бомби, може би тях има предвид и предлага да се използват!
Смешно но и сериозно едновременно!
цитирай
17. mt46 - Мда, стават грешки...
15.03.2014 23:19
danailvdimitrov написа:
Някой като Чернев ще нападне американски командоси в Крим, след което някоя като Пейлин ще нанесе удар по Белгия вместо по България.

Така ще дойде края на Европейския Съюз...

В един филм американците бяха убедени, че срещу тях лети ядрена бомба, изпратена от Русия, но се оказа, че ударът е от ислямистка организация. Ако бяха действали стандартно, щяха да нападнат Русия...
цитирай
18. mt46 - Да, тя е на снимката /поне лицето е нейното/... :)
15.03.2014 23:39
leonleonovpom2 написа:
Има логика, ние често сме били разменна монета и сме плащали жестоко с какво ли не , такива са поуките
Иначе , ако въпросната дама е тази от снимката, вижда се ,че носи две атомни бомби, може би тях има предвид и предлага да се използват!
Смешно но и сериозно едновременно!

Името й отдавна било свързано със скандали -
http://www.factor-news.net/index_.php?ct=4&id=16317
цитирай
19. batogo - !!!:)))Лесно се манипулират заблудените, но не прави чест никому...
16.03.2014 07:22
Взе да ми писва от тъпотиите, на които целенасочено даваш глас.., но никога не е късно да станеш за смях в стремежа си да се харесаш и да си на първа страница. Като чета коментарите на тия, които те подкрепят, явно много си олекнал и скоро ще литнеш в простора на самодоволството... Но падането от високо е болезнено:)))
цитирай
20. mt46 - Явно някои нямат чувство за хумор и се дразнят от различното мислене... :)
16.03.2014 10:15
batogo написа:
Взе да ми писва от тъпотиите, на които целенасочено даваш глас.., но никога не е късно да станеш за смях в стремежа си да се харесаш и да си на първа страница. Като чета коментарите на тия, които те подкрепят, явно много си олекнал и скоро ще литнеш в простора на самодоволството... Но падането от високо е болезнено:)))

Напомняш ми за командира ми в заставата, който ръсеше по комунистически образец: "Щом не си се обръснал, значи лъжеш!"... :)
цитирай
21. mt45 - . mt45 - Погледни! 10:41 НА...
16.03.2014 10:42
. mt45 - Погледни!
10:41
НАЙ-ПОПУЛЯРНИ
mt45

Аз съм най-популярният блогър. Най-много са ме включили в Любими.
Стоя на първа всеки ден.
Какво е Блогбг без мен?
Една голяма празнина.
Марин съм Тачков, ей ме на!
цитирай
22. mt46 - А, клонинг!... :) http://mt45.blog.bg/profile.php
16.03.2014 10:46
10:37 - mt45
Профил на mt45

Име:
Марин Тачков

Статистика
Популярни постинги:
0

Постинги този месец:
0

Гласове този месец:
1

Коментари този месец:
2

Любими блогове:
0

Блогъри добавили в любими:
0

Блог вълни:
0
Последни постинги
В блога няма постинги
цитирай
23. asthfghl - ;)
16.03.2014 11:00
Цялото цитирано тук псевдо-интервю веднага се разкрива като фалшиво поради един простичък факт.

За всеки, който е слушал нейни изявления е пределно ясно, че Сара Пейлин е неспособна да навърже повече от три двусрични думи в едно изречение. Изреченията в това така наречено "интервю" не само съдържат сложни съставни изречения, ами и думички, които на практика е невъзможно да съществуват в речниковия запас на таз мома смотана.

Все пак похвален опит на автора ;)
цитирай
24. shtaparov - Sar4e, a move li da q pusnem w dwora ...
16.03.2014 11:32
Sar4e,a move li da q pusnem w dwora ti,za da sakratim rashodite i da namalim 6tetite? Pk posle da ni 4erpi6 s ikonomisanite sredstwa?
цитирай
25. mt46 - Ха, явно доста съм ядосал някои блогомаймуни... :)
16.03.2014 11:33
анонимен написа:
. mt45 - Погледни!
10:41
НАЙ-ПОПУЛЯРНИ
mt45

Аз съм най-популярният блогър. Най-много са ме включили в Любими.
Стоя на първа всеки ден.
Какво е Блогбг без мен?
Една голяма празнина.
Марин съм Тачков, ей ме на!

цитирай
26. mt46 - Текстът е силен и е за умни читатели - затова съм го публикувал... :)
16.03.2014 12:04
asthfghl написа:
Цялото цитирано тук псевдо-интервю веднага се разкрива като фалшиво поради един простичък факт.

За всеки, който е слушал нейни изявления е пределно ясно, че Сара Пейлин е неспособна да навърже повече от три двусрични думи в едно изречение. Изреченията в това така наречено "интервю" не само съдържат сложни съставни изречения, ами и думички, които на практика е невъзможно да съществуват в речниковия запас на таз мома смотана.

Все пак похвален опит на автора ;)

Малцина са слушали /за/ Сара Пейлин... Но пък не е лошо повече хора да знаят какви личности седят по върховете на световния елит...
цитирай
27. mt46 - Съмнявам се...
16.03.2014 12:08
shtaparov написа:
Sar4e,a move li da q pusnem w dwora ti,za da sakratim rashodite i da namalim 6tetite? Pk posle da ni 4erpi6 s ikonomisanite sredstwa?

В тоталитарното мислене е заложено унищожението на другите...
цитирай
28. asthfghl - ...
16.03.2014 14:18
Сара Пейлин не е нито по върховете, нито е част от локалния елит, да не говорим пък за световния. От нея нищо не зависи и съответно тя не взима никакви решения, още по-малко пък по отношение на ядрения арсенал на коя да е държава. Тя е считана за откачена от повечето хора със сиво вещество. Това, че през 2008 г. беше кандидата на Джон МакКейн за вице-президент, не я прави по-малко откачена и по-малко маловажна за местната политика в САЩ и световната политика като цяло. Нито пък по-способна да навърже повече от три двусрични думи в сложно-съставно изречение ;)

А това, че аудиторията не е запозната с личността на Сара Пейлин, може само да бъде използвано от автора на псевдо-статията (или съответно от прекопиращия я в Блог.бг) като удобен начин да се манипулира въпросната аудитория с неверни и откровено нелепи истории, свързани с тази обществена личност.

В Америка има един ограничен сегмент от също толкова малоумни маниаци и фанатици либертарианци от Чаеното парти, които надават ухо на псевдо-политици като Сара Пейлин. Вярно, те не са никак малко в САЩ. Но това по никакъв начин не ги прави решаващи за световните дела, да не говорим пък за начина, по който се борави с геополитически лостове като ядрения арсенал например.

Все пак "интервюто" си беше забавно :)
цитирай
29. mt46 - До asthfghl -
16.03.2014 14:43
Мисля, че за доста читатели се изплъзва основното от "интервюто" - господарското и пренебрежително /високомерно/ отношение на политиците на САЩ /и на западняците/ към нас, българите /а и към доста народи и нации/... Факт е, че САЩ бомбардираха София през ВСВ...
В този смисъл смятам, че няма манипулация, изопачаване на обективната истина...
цитирай
30. asthfghl - 29.
16.03.2014 21:05
Човек, Сара Пейлин въобще дори не знае къде се намира България - за какво господарско отношение можем да говорим тук?
цитирай
31. mt46 - Все пак това "интервю" е художествена измислица, нали?...
16.03.2014 21:59
asthfghl написа:
Човек, Сара Пейлин въобще дори не знае къде се намира България - за какво господарско отношение можем да говорим тук?

Затова няма смисъл да се хващаме конкретно за Сара П. Нека да си представим, че думите са на политика Х/хикс/ от САЩ...
Що се отнася за манипулативността, такава може да се намери в хиляди постинги - за политика, за политици, за партии, за религии, за извънземни и т. н. Не разбирам защо този постинг да е по-манипулативен...
цитирай
32. mglishev - А, пардон, вярно :)
16.03.2014 22:35
mt46 написа:
mglishev написа:
http://neverojatno.wordpress.com/2014/03/15/atom-2/

Ами аз съм посочил източника под публикацията...


Интересно, че все пак много хора първо се връзват, а после се обясняват.
цитирай
33. asthfghl - 31.
17.03.2014 20:39
Не съм твърдял, че е "по" манипулативен, поради простата причина, че няма как да се измери това "по".

Не е като да няма значение кой политик използваме за въпросната сатира. Много повече тежест щеше да има тя, ако например беше използвано името на някой от "ястребите", например вече споменатия Джон МакКейн.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19155201
Постинги: 3686
Коментари: 45084
Гласове: 148910
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031