Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.08.2015 23:56 - Възможен сценарий за заличаването на Европа
Автор: mt46 Категория: Регионални   
Прочетен: 7573 Коментари: 23 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
Сменят населението на Европа с мюсюлмани от Tретия свят, за да я хвърлят във война с Русия и Иран

image

 
 
 

Възмутеният гражданин, Общество.нет

Европа потъва бавно, като Титаник, след сблъсъка с миграционния айсберг. Заповядано е оркестъра на палубата на европейския кораб да свири, и светлините да светят за да се заблуждават пътниците, че всичко е наред. В това време кораба на европейската цивилизация се е запътил към бездната.

Австралия прати военния флот и спря всякаква нелегална емиграция. Световните кукловоди, обаче, са предвидили друга съдба за Европа.

На мястото на сегашна Европа, след много сътресения, граждански сблъсъци и Евроджихад, по повод на които ще се намеси армията на САЩ, ще се основе мюсюлманска свръхдържава с население от над 1 милиард души, 600 милиона от които ще са заселници мюсюлмани от Африка, Близкия изток и Азия. След края на гражданските сблъсъци, ще се проведе демократично гласуване, в резултат на което новоучредената „Демократична партия на справедливостта“, разчитаща на мюсюлманските гласове, ще вземе повече от половината гласове и ще отвее старите големи групи на Европейската народна партия и социалистите, а малките като либерали, зелени и Консерватори ще бъдат окончателно маргинализирани.

Новата държава Съединени европейски мюсюлмански щати, ще стане най – голямата мюсюлманска сунитска държава в света. Ще се изгради огромна високотехнологично оборудвана 50 милионна наемна професионална войска с редови състав от предимно мюсюлмани емигранти, попълнени от списъците на бюрата за безработни. Особено предпочитани ще са свирепите войни дошли от племената живеещи в джунглите на Африка. Армията ще бъде изградена по модела на американската армия и с нейни инструктори. Финансирането на армията ще се осъществи със средствата източени от световната банкова върхушка, от работещите европейци и американци, както и под формата на директни заеми от световната банкова олигархия, Саудитска арабия и Катар. Това ще стане по вече изпробвания и приложен модел, за създаване, финансиране и въоръжаване на радикалното ислямистко движението „Талибан“, през 80 години на 20 – ти век в Афганистан, както и на опозицията в Либия и Сирия през 21-ви век, но в несъпоставими по големина мащаби. За разлика от коренното население на Европа, което помни двете световни войни на 20 – ти век и трудно би се включило в нова война, особено на изток с Русия и нейни съюзници, за мнозинството от хората в армията от емигранти няма да има такива психологически и ценностни пречки.

Световната банково – финансова олигархия няма да се позволи на Саудитска Арабия, Катар и Турция да поемат изцяло контрола над Европа, а ще го остави за себе си, макар и в задкулисна форма.

След това се очаква да се проведе операция „Армагедон“, включваща конвенционална война без ядрено оръжие с Русия и нейните съюзници, по повод силно отразен в медиите иницииран сблъсък на Русия и мюсюлманите сунити на нейна или чужда територия, който да възмути световната общественост.

Първи ешелон на страните, които ще воюват, се очаква да е сунитския мюсюлмански полумесец , включващ големи сунитски държави и на първо място новоучредените Съединени мюсюлмански европейски щати.

Втори ешелон ще бъдат САЩ, Канада, Австралия, Япония и техните съюзници.

Опустошителната война ще предизвика най – тежки поражения и непоправими щети на първия ешелон от една страна и руската цивилизация и Иран от друга. Предвижда се пораженията за втория ешелон да са възстановими.

Войната значително ще редуцира населението на планетата .

След войната ще се установи Новият световен ред, при осъществяване на плана „Вечен покой“.

По този план всички валути в първа зона на контрол (по–развитите държави) ще бъдат заменени с електронни разплащания с една електронна валута. Освен това с обяснение за борба с престъпността и тероризма, ще се осъществи пълна чипизация на цялото население в развитите страни с имплантиран до хипоталамуса чип от второ поколение. Чипът ще има вътрешни комуникационни нишки, подобни на дендритите и аксоните на невроните, за обмен на информация от микродатчици, както и модулатор на поведението. Той ще предава онлайн всичко което индивидът говори, данни за хормоналното състояние, кардиограма, енцефалограма и други данни до централен сървър. Цялата информация ще се получава от сървъра, управляван от софтуер с елементи на изкуствен интелект. Само при нужда, анализатори ще разглеждат поведението на даден индивид. Модулаторът, включващ възможност за влияние върху хипоталамуса, ще позволява предизвикана отвън промяна на поведението на индивида и дори прекратяване на неговото съществуване. Световният елит ще живее стотици години в подменяни клонирани тела и с периодично добавяне на млади мозъчни клетки, подобно на мозък на цивилизацията, а редовите граждани ще са като подменящи се клетки на цивилизационното тяло. Голяма част от работата ще се осъществява от роботи, поради което ще се поддържа по–малък състав на населението в развитата част от цивилизационното тяло. Неразвитите зони ще изпълняват ролята на природни резервати с туземно диво население.

Разбира се, всичко описано по-горе може да излезе тотално извън контрол и човечеството да затъне в още по-големия ужас на неконтролируемия хаос.

Европейските граждани трябва да заставят зависимия си и предателски политически псевдо елит да изпрати националните армии, които да пазят европейските земи от всяко нелегално проникване. Трябва да се спре всяко приемане на нелегални емигранти, като бежанци. Ако не направим това, Адът ще се стовари върху главите, не само на нас, европейците, но и на целия свят.

Възмутеният гражданин, Общество.нет


Четете още на: http://www.budnaera.com/201503/1506021185.html#ixzz3jxJhMSh2

Кой финансира бежанците?...
bultimes.com/blog/avstrijski-medii-sasht-finansirat-bezhanskite-korabi-kam-evropa/

glasove.com/categories/na-fokus/news/zapadni-medii-islyamska-dyrzhava-prodava-neft-v-zagovor-s-nato
  Бежанците са чудесна стръв
на жадните за власт и кръв...
М. Тачков




Гласувай:
22


Вълнообразно


1. kvg55 - Мисля, че световна война срещу Р...
27.08.2015 00:09
Мисля, че световна война срещу Русия без употреба на
ядрено оръжие не може да има. Първи на прицел в
тази война от страна на Русия ще са САЩ.
Мюсюлманите немогат да бъдат организирана армия.
Това го показват множеството израелско-арабски войни.
цитирай
2. valeska - ...
27.08.2015 08:53
Тревожен е този емигрантски наплив!... говори се за ислямизация на Европа и това не са само приказки.
цитирай
3. rustam - Съгласен съм
27.08.2015 08:59
с kvg55. Невъзможна е мащабна унищожителна война с русия без ядрено оръжие. Естествено, че първа мишена ще бъдат САЩ. Така да се каже, "Титаник" ще повлече и околните кораби...
цитирай
4. bojinkata - Ислямизацията на ЕС е факт! Защо не ...
27.08.2015 10:22
Ислямизацията на ЕС е факт! Защо не бягат в Катар, КСА или Кувейт????? Хем богати, хем са си с тяхно вероизповедание!
цитирай
5. batogo - !!!:)))
27.08.2015 11:25
Гладна кокошка просо сънува,
когато е путинка, дори бълнува...
цитирай
6. mt46 - Блажени са слепите, спящите, незнаещите, нехаещите за настоящето и за бъдещето!...
27.08.2015 12:34
batogo написа:
Гладна кокошка просо сънува,
когато е путинка, дори бълнува...

Ето още едно мнение -
Michail Jarovoj: "... хиените от ислямската държава "Дебил" са вече около милион и използват мирни жители, като щит. Партизанската война може да се проточи с години и да вземе много жертви. Този път пентагонци забъркаха много големи фъшкии, както по време на втората световна война. Ще оставят мръсната работа на 'тъпите' братушки-ботушки и ще се се втурнат да им помагат, като се опече готовата за делбаж баница! Този филм сме го гледали, май? Главната им цел е след като плувне Европа и света в кръв да пуснат колелото отново и да си самоопростят всички дългове. Хе, хе, много яко нали?"
цитирай
7. mt46 - Уместен въпрос! Явно някои ги насочват - точно в сърцето на Европа...
27.08.2015 12:38
bojinkata написа:
Ислямизацията на ЕС е факт! Защо не бягат в Катар, КСА или Кувейт????? Хем богати, хем са си с тяхно вероизповедание!

Великите световни кукловоди не спряха да си правят разни експерименти с човечеството, с народите!...
цитирай
8. mt46 - Защо да е невъзможна?...
27.08.2015 12:52
rustam написа:
с kvg55. Невъзможна е мащабна унищожителна война с русия без ядрено оръжие. Естествено, че първа мишена ще бъдат САЩ. Така да се каже, "Титаник" ще повлече и околните кораби...

Знаем, че историята се повтаря циклично... Преди е бил използван нацизмът, сега се използва фундаменталният ислямизъм /който може да предизвика и неонацизъм в Европа/... Може би целта е да се поизтребят взаимно ислямисти, неонацисти, християни, славяни чрез война?...
цитирай
9. injir - Особено славяни - православни х...
27.08.2015 13:03
Особено славяни - православни християни.
цитирай
10. mt46 - Да... Напливът е предимно към Франция, Германия...
27.08.2015 13:11
valeska написа:
Тревожен е този емигрантски наплив!... говори се за ислямизация на Европа и това не са само приказки.

Alexey Burtsev: "Америка образовалась сама из подобной разнородной отбросовой смеси. Но инъекция такой смеси в старушку-Европу будет смертельной для неё. Это как 10 мл гноя в вену больному ввести."
Европейската толерантност е подложена на голямо изпитание. ЕС ще трябва да храни, да издържа бежанците /част от тях са икономически имигранти/...
цитирай
11. mt46 - Мисля, че може...
27.08.2015 13:20
kvg55 написа:
Мисля, че световна война срещу Русия без употреба на
ядрено оръжие не може да има. Първи на прицел в
тази война от страна на Русия ще са САЩ.
Мюсюлманите немогат да бъдат организирана армия.
Това го показват множеството израелско-арабски войни.

САЩ няма да участват директно, просто ще финансират /както са правили досега/, ще изчакват удобен момент да се намесят... Организацията е въпрос и на пари /освен идеологическа надъханост, настървеност/... Нима армията в Османската империя не е била добре организирана?...
цитирай
12. germantiger - ?!
27.08.2015 15:56
Марине, вие трябва да се радвате - тъй-като вие ненавиждате запада и сте "руснаци' - това трябва да ви радва - ликвидацията на европа... ааа, да - вие се притеснявате после за матушката, тъй тъй
цитирай
13. mt46 - Да, конфликтът ислям-християнство е стар...
27.08.2015 18:00
injir написа:
Особено славяни - православни християни.

Очертава се тежка икономическа и демографска криза в Западна Европа с неизвестни последици... Сега европейските народи ще трябва да плащат, заради безумната външна политика на САЩ и на сателитите им...
цитирай
14. mt46 - Здравей, Тигре!...
27.08.2015 18:12
germantiger написа:
Марине, вие трябва да се радвате - тъй-като вие ненавиждате запада и сте "руснаци' - това трябва да ви радва - ликвидацията на европа... ааа, да - вие се притеснявате после за матушката, тъй тъй

1. Аз не съм "ние" /ако имаш предвид партийност, идеология/...
2. Не ме радва, че съм бил прав да критикувам политиката на ЕС, на САЩ, идеологията на глобализма и неолиберализма...
3. Не може да ме радват световните и европейските кризи и конфликти, тъй като те се отразяват негативно и на нас, българите...
цитирай
15. silwiqna - Марине, поздрав!
27.08.2015 20:19
Малко ми е плашещо!!!
цитирай
16. raders - Може и да си прав. Понякога имам у...
27.08.2015 20:57
Може и да си прав. Понякога имам усещането, че вместо "Световен ред", политиците на запад /където сме и ние/ създават световна бъркотия. Не знам само дали е целенасочено или от глупост.
цитирай
17. mt46 - Но ми се струва, че съвременната жажда за власт минава всякакви граници...
27.08.2015 23:16
анонимен написа:
Жаждата за власт и световно господство никога няма да бъде утолена. Това е така откакто свят светува и така и ще бъде.

Така ще бъде, докато светът се затрие...
цитирай
18. mt46 - Мда... Има теория за контролирания хаос...
27.08.2015 23:18
raders написа:
Може и да си прав. Понякога имам усещането, че вместо "Световен ред", политиците на запад /където сме и ние/ създават световна бъркотия. Не знам само дали е целенасочено или от глупост.

Може би от... целенасочена глупост...
цитирай
19. mt46 - Здравей, Силви!...
27.08.2015 23:23
silwiqna написа:
Малко ми е плашещо!!!

Ами то си е за страх... Страхуват се и обикновените хора в Западна Европа...
Някои оплюват бившата комсомолска функционерка от бившата ГДР Меркел, наричат я "предателка"...
цитирай
20. mt46 - Здравей!...
27.08.2015 23:33
brancaleon написа:
Днеска и аз си помислих за същото, но в друг контекст.
На всички е ясно, че т.н. Фейсбук революции в арабския свят са провокирани от вън, като само в Сирия се запънаха нещата. Ислямска Държава и тя ми се струва "изкуствено" създадена от външна страна (определено западна) в която са събрали фанатиците, измета и садистите на арабския свят - предполагам са ги събирали от кол и въже. Та при тази ситуация е напълно предсказуемо да го отнесе цивилното население, което ще се юрне през Турция, Гибралтар и къде може през средиземно море да бяга в Европа.
Според мен, кризата с бежанците т.н. мигранти е планирана предварително и е задействана поне преди 3 години. Цели да скапе икономиката на Европейския съюз.
Ако си спомняш Милошевич постъпи по същият начин с Македония, като я заля с вълна от косовски "мигранти". Поздрав!

Мисля, че целта на световните кукловоди е създаване на хаос, на размирици в Европа. А наличието на хаос, на икономическа криза, на политически сътресения... са предпоставки за война. А дали тя ще се случи /и в какъв мащаб/, или ще бъде избегната - може само да гадаем...
цитирай
21. alexs - Натам отиват нещата!
28.08.2015 17:43
Натам отиват нещата!
цитирай
22. dimat - Разберете!
29.08.2015 20:10
Не е най-тревожното,че световните кукловоди водят света към неговото самоунищожение.Най-тревожното е абсолютната слепота на така нареченото "човечество".
Това "човечество" е сякаш невъзвратимо зомбирано,потънало в мъртвешкия сън на собствената си ментална слепота.

Ще изчезне,без да забележи това,втренчено в някаква сапунка,или реклама на поредната тъпотия,насадена му от "обективните" медии.
цитирай
23. mt46 - Да, така е, за жалост!...
30.08.2015 12:36
23. alexs - Натам отиват нещата!
28.08 17:43
Натам отиват нещата!
цитирай

Изтрий
24. dimat - Разберете!
29.08 20:10
Не е най-тревожното,че световните кукловоди водят света към неговото самоунищожение.Най-тревожното е абсолютната слепота на така нареченото "човечество".
Това "човечество" е сякаш невъзвратимо зомбирано,потънало в мъртвешкия сън на собствената си ментална слепота.

Ще изчезне,без да забележи това,втренчено в някаква сапунка,или реклама на поредната тъпотия,насадена му от "обективните" медии.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19157533
Постинги: 3686
Коментари: 45089
Гласове: 148913
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031