Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.01.2016 19:14 - Кои изнасилват Европа? И защо?...
Автор: mt46 Категория: Регионални   
Прочетен: 3679 Коментари: 12 Гласове:
15


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
Изнасилена е честта на всички европейци

  Стойчо Керев

 

image

Днес, не утре, всички лидери на Европа, които изсипаха върху главата на обикновения българин най-гнусните обиди от първо лице през 2007 година, а после в началото на 2013 и 2014-та, доказаха твърдението, че са слабо програмирани политически пионки. От екраните на същите медии, от страниците на същите вестници, от електронните издания и радиостанции сега те гледат уплашено, но продължават да обгрижват измамата на хилядолетието. Кьолн, Цюрих, Залцбург.*

Как тези тези велики нации, с тези богоизбрани и несъгрешими политици допуснаха на територията на страните си хора без документи и самоличност? Как така отказът да бъдат снети пръстови отпечатъци вече се нарича състрадание и болка, а не престъпление? Какво се случи в главите на премиери, кралски особи и висши дипломати? Кой пренаписа историята на човечеството и връчи новия зловещ сценарий на актьорите, облечени във власт?

Изнасилена е честта на всички европейци. Момичетата от Кьолн никога няма да повярват в Германия. Защото истината стана очевидна. Тя бе задушавана с тонове хартия и мастило. Отговорът е само един. Започна подмяната на последната християнска цивилизация. В нея няма място за интелект, култура, социални придобивки и наука. Нахлуването на чужди за европейското съзнание маси е най-зловещият удар срещу истинските ни ценности.

Ние сме във война. Нова, зловеща по своя характер и мащаби война. Всички завоевания на нашата система са предадени. Обезоръжената Европа само за 20 години бе поставена на колене. Без армии, без подготвени войски, без оръжия, без самолети и танкове. Предварително и напълно доброволно ние унищожихме сами своята огнева мощ. В цунамито от Африка и Близкия Изток нахлуват обучени полеви войници и командири, експерти по взривове, терористи, програмисти, хакери и обикновени джихадисти.

Като задача номер едно пред все още устойчивите правителства, каза Виктор Орбан неотдавна, стои спешното преоборудване, увеличаване на числения състав и подготовка на националните отбранителни системи за водене на активни противодействия на различни обществени провокации, бандитизъм от нов характер и познатия тероризъм в градска среда. Скоро Швейцария засили военното обучение на населението си със специални програми.

Странните съвпадения на факти от засекретени доклади, станали публични в малки немски медии, доказват тезата, че пред очите на 500 милиона граждани на Европа се подрежда пъзелът на Сатаната.

 

* Пъзелът в медиите:

 

1.“Мантрата стабилност и сигурност ръждяса. Германиците, а това важи и за остналите от съюза граждани, са подложени на жестоко облъчване. Единствено социалните мрежи реагират адекватно.“ Ди Велт

 

2.“Шест жителки на Цюрих се обърнаха в полицията във връзка с групови изнасилвания по време на новогодишните празници. По думите на жертвите, те били нападнати от мъже с тъмен цвят на кожата. Полицията в Цюрих отбелязва, че нападенията напомнят скандалните инциденти в германския град Кьолн.“ Ройтерс

3.“В новогодишната нощ полицията в Залцбург също получава множество сигнали от жени, станали жертва на нападения от страна на мигранти в новогодишната нощ. Една от жените била подложена на сексуално посегателство от трима и твърди, че мъжете от чуждестранен произход се движели в група от 8-10 души.“ Ди Пресе
www.memoriabg.com/2016/01/08/iznasilena-e-chestta-na-vsichki-evropeici/




Гласувай:
16


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. kvg55 - Добре казано. За кой ли път? Пред...
08.01.2016 19:59
Добре казано. За кой ли път? Предполагам, че такива писания има в Германия, Австрия и Швейцария. Но промяна към по-добро няма. Напротив - става все по-лошо.
И ще става още по-лошо. Такава е тенденцията. И никоя от европейските държави не смее да се озъби на Съединените щати, чието дело е инвазията на варварите. Те не смеят да се озъбят и на нашествениците.
цитирай
2. mt46 - В различни държави се сформират групи за самозащита...
08.01.2016 21:13
kvg55 написа:
Добре казано. За кой ли път? Предполагам, че такива писания има в Германия, Австрия и Швейцария. Но промяна към по-добро няма. Напротив - става все по-лошо.
И ще става още по-лошо. Такава е тенденцията. И никоя от европейските държави не смее да се озъби на Съединените щати, чието дело е инвазията на варварите. Те не смеят да се озъбят и на нашествениците.

http://www.memoriabg/2016/01/08/voini-na-odin/

”Воини на Один” срещу сексуалните посегателства на мигрантите във Финландия

Споделено от мрежата · 08/01/2016 · 17:27

655-402-helzinki



Крайнодесни отряди за самоотбрана са се появили в последните месеци в редица градове на Финландия, като обявената им цел е да пазят местните жители от, по думите им, „ислямските натрапници„, изрази своето безпокойство финландското правителство, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

„Организирането на улични патрули е проява на екстремистко поведение. Това не води до повишаване на сигурността“ на населението, заяви вътрешният министър Петери Орпо. Той подчерта, че тези милиции нямат право да използват сила.

Отрядите са съставени от невъоръжени мъже, повечето от които се представят като „Воини на Один“ (върховният бог в скандинавската митология). Те са забелязани през последните пет месеца в различни градове около неотдавна отворени приемни центрове за имигранти.

Според полицията някои членове на тези отряди са свързани с крайнодесни движения, включително неонацистки.

„Нападането не е част от принципите ни. Става дума единствено за защита. Всеки има право да се защити, когато бъде нападнат. Ние се защитаваме и повикваме полицията„, увериха членове на тези отряди през местен вестник.

Според тях общата им численост е около 500 души в цялата страна. В сайта си „Воините на Один“ заявяват, че „ислямските натрапници“ увеличават несигурността във Финландия и призовават „патриотите и критиците на имиграцията“ да се присъединят към тях.

Сексуални посегателства и в Хелзинки

През новогодишната нощ в Хелзинки е имало необичайно високо равнище на сексуални посегателства, като тези в германски градове и главно в Кьолн. Такива посегателства са били осъществени още в Цюрих (Швейцария) и Залцбург (Австрия).

Силите на реда, които са патрулирали в нощта на 31 декември са установили „множество прояви на сексуално посегателство“ на централен площад на финландската столица, където се били 20 000 празнуващи, без обаче да е била внесена нито една жалба.

Затова пък три случая на сексуално нападение, за два от които са внесени жалби, са установени в най-голямата гара на Хелзинки, където се били събрали около 1000 бежанци, повечето от тях иракчани, се казва в полицейски доклад.
Заподозрените за деянията са трима бежанци, които са в ареста.

„Такива случаи на посегателство не е имало нито на миналата Нова година, нито в други случаи. Това е напълно ново явление в Хелзинки„, заяви заместник-началникът на столичната полиция Илкка Коскимаки.

Бежанският наплив във Финландия

Финландия е с население 5,4 милиона души. През 2015 г. тя е приела над 32 400 бежанци, което е 10 пъти повече в сравнение с 2014 г. Като дял от населението тя е на четвърто място в Европа по прием на имигранти.

Над 20 000 души са били иракчани, следвани от мигранти от Афганистан, Сомалия и Сирия.

Говорителка на миграционната служба каза, че в предишните десет години броят на кандидатите за убежище в 5,5-милионна Финландия се е движил между 3000 и 5000.

По-рано през седмицата финландски имиграционни служители заявиха, че предприетите напоследък мерки от съседните Швеция и Дания за затягане на граничния контрол са довели до значително намаляване на броя на пристигащите мигранти.
Източник: Dir
цитирай
3. mt46 - http://www.memoriabg.com/2016/01/08/germania-narodni-drujini/
08.01.2016 21:32

Германия: 10 хиляди се записаха в Народни дружини срещу терора на мигрантите

Споделено от мрежата · 08/01/2016 · 19:06

dusseldorf

След масовите нападения и сексуални посегателства над жени, случили се в новогодишната нощ в Кьолн и други европейски градове, жители на Дюселдорф започват да се организират в народни дружини.

Местни жители са създали група в социалната мрежа Фейсбук с название „Дюселдорф внимава!“, към която само за няколко дни са се присъединили хиляди.

Както се посочва в описанието на групата, основната идея е да се организира съвместно патрулиране в града в почивните дни и по време на различни мероприятия, по време на които могат да се случат отново подобни инциденти. Целта е да направим „нашия град безопасен за нашите жените и за семействата ни“. Подчертава се също, че страницата и групата не се занимават с политика по никакъв начин.

Участници в групата в коментари изказват своето недоверие в полицията и в държавните органи. Освен увереност, че могат да се справят с такива проблеми, гражданите изразяват и мнения, че те ще действат преди всичко превантивно – за да не се случат такива инциденти.

Полицията и официалните власти в Дюселдорф никак не са доволни от такова развитие на ситуацията, тъй като осигуряването на безопасността на гражданите е основно задължение, но и монопол на полицейските органи. От полицията се потвърдили, че наблюдават активността в групата.

До днес над 10 000 души са заявили готовност да участват, а в неделя предстои и първото събиране, за да се установи структурата и организацията.

Информация за посегателства на мигранти започна да се появява и от други страни в Европа.

Свързана публикация: ”Воини на Один” срещу сексуалните посегателства на мигрантите във Финландия

Източник: Всеки ден
цитирай
4. mileidi46 - Браво!
08.01.2016 21:37
Стойчо Керев!!
Ето един много умен премиер за България!!
Човек с поглед върху нещата и бистър ум!!
Възхищавам му се!
цитирай
5. mt46 - Да... Благодаря ти за мнението!...
08.01.2016 22:32
mileidi46 написа:
Стойчо Керев!!
Ето един много умен премиер за България!!
Човек с поглед върху нещата и бистър ум!!
Възхищавам му се!

Евроатлантическата върхушка /олигархия/ изигра много гаден номер на европейските народи! Целенасочено се предизвиква срив на западноевропейската социална система, хаос, война...
цитирай
6. kvg55 - Радвам се, че ме опровергавате с ...
08.01.2016 22:42
Радвам се, че ме опровергавате с данни за
организирана съпротива от народа на Германия.
цитирай
7. dimat - Много пъти съ отбелязвал,
09.01.2016 12:15
Че е много добре да се изразяват мнения,като това на Керев,а и от други коментиращи,НО НАЙ-ВАЖНОТО Е ПОВЕДЕНИЕТО НА НАРОДА ,КАТО ЦЯЛО,А ТО ВСЕ ОЩЕ Е ПОВЕДЕНИЕ НА ПЛЪХОВЕ!!!

Колкото и да се крием всички ние,зад каквито и да е "правилни" и красиви словоизлияния,зад "призиви" към управляващите,това не променя факта,че сме просто едни страхливи мишки.

Стоим пред компютрите,или телевизорите,чешем си "езиците",упражняваме се в "многознайство",но никой не излиза на улиците,за да предяви ИСКАНИЯТА СИ,пред управляващата каста,в качеството си на Стопанин на страната и държавата.

Така,че ,докато не направим това,ПРИ ТОВА С ОГРОМНА МАСОВОСТ,нищо няма да се промени и управляващите ще продължават да се гаврят с нас.Всичко е просто лаене в безвъздушно пространство - изключително удобно поведение за управляващата каста.
цитирай
8. germantiger - ...
09.01.2016 17:32
не бери грижа за Гермнаия - германците и скандинавците са все още повече мъже от българите и руснаците например

сещам се че брайвик е норвежец, момчето с меча което насече чужди деца мисля беше шпведче, германците които запалих 3 деца и 2 туркини бяха германци, а когато българите бяха газени в катуинициа и убивани като Бог да го прости професора в захарна фабрика не се намери български брайвик, когато рязаха главите на русначета в чечня и дагестан също не се намериха руски брайвиковци и това при положение, че в бг и русия и въобще на изток няма мачкане на белия човек каквото има мачкане на запад от десетилетия

що иде реч до изнасилванията - това не е от днес, то е от десетилетия, нещо повече германци бяха напраивли карти на мигрантските престъпления по цялата държава, аз това съм го говорил в лични разговори десетилетия преди 2015 г., но гледам сега мноого българи са се загрижили за европа... не , не са, разбуира се не са се загрижили, та маса българи мразят европа и я наричат еврогей - целта е проста - да се направят те българите на мъже, както и ербап руснаците и разбира се да храчат по всичко що е запад

като се сетя за изнасилваниятра на българки от цигани и за зверрското убийство в борисовата градина на онова нещастно младо момиче и се чудя де бяха всички тия българи
цитирай
9. mt46 - Знам, че у нас има доста глупаци, тъпанари, боклуци, но не съм продполагал, че и в Германия е така...
09.01.2016 18:04
germantiger написа:
не бери грижа за Гермнаия - германците и скандинавците са все още повече мъже от българите и руснаците например

сещам се че брайвик е норвежец, момчето с меча което насече чужди деца мисля беше шпведче, германците които запалих 3 деца и 2 туркини бяха германци, а когато българите бяха газени в катуинициа и убивани като Бог да го прости професора в захарна фабрика не се намери български брайвик, когато рязаха главите на русначета в чечня и дагестан също не се намериха руски брайвиковци и това при положение, че в бг и русия и въобще на изток няма мачкане на белия човек каквото има мачкане на запад от десетилетия

що иде реч до изнасилванията - това не е от днес, то е от десетилетия, нещо повече германци бяха напраивли карти на мигрантските престъпления по цялата държава, аз това съм го говорил в лични разговори десетилетия преди 2015 г., но гледам сега мноого българи са се загрижили за европа... не , не са, разбуира се не са се загрижили, та маса българи мразят европа и я наричат еврогей - целта е проста - да се направят те българите на мъже, както и ербап руснаците и разбира се да храчат по всичко що е запад

като се сетя за изнасилваниятра на българки от цигани и за зверрското убийство в борисовата градина на онова нещастно младо момиче и се чудя де бяха всички тия българи

цитирай
10. mt46 - Така е...
09.01.2016 18:13
dimat написа:
Че е много добре да се изразяват мнения,като това на Керев,а и от други коментиращи,НО НАЙ-ВАЖНОТО Е ПОВЕДЕНИЕТО НА НАРОДА ,КАТО ЦЯЛО,А ТО ВСЕ ОЩЕ Е ПОВЕДЕНИЕ НА ПЛЪХОВЕ!!!

Колкото и да се крием всички ние,зад каквито и да е "правилни" и красиви словоизлияния,зад "призиви" към управляващите,това не променя факта,че сме просто едни страхливи мишки.

Стоим пред компютрите,или телевизорите,чешем си "езиците",упражняваме се в "многознайство",но никой не излиза на улиците,за да предяви ИСКАНИЯТА СИ,пред управляващата каста,в качеството си на Стопанин на страната и държавата.

Така,че ,докато не направим това,ПРИ ТОВА С ОГРОМНА МАСОВОСТ,нищо няма да се промени и управляващите ще продължават да се гаврят с нас.Всичко е просто лаене в безвъздушно пространство - изключително удобно поведение за управляващата каста.

Но нима не разбираш, че народът не е достатъчно информиран и осъзнат, че има дефицит на свестни лидери, които биха могли да организират и да поведат народа?...
цитирай
11. bgzdrave - Благодаря за ценната информация!
10.01.2016 20:42
Аз мисля, че ти си точно такъв лидер! Поздрави!
цитирай
12. mt46 - Благодаря! Едва ли...
10.01.2016 21:30
bgzdrave написа:
Аз мисля, че ти си точно такъв лидер! Поздрави!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19162814
Постинги: 3687
Коментари: 45098
Гласове: 148920
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031