Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.04.2016 21:36 - Ейберали
Автор: mt46 Категория: Регионални   
Прочетен: 2221 Коментари: 5 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
.
.
Два свята. Единят е излишен. Вашият

Споделено от мрежата · 13/04/2016 · 13:41

 

image


От Ангел Джамбазки

Напоследък сред либерастващите „полезни идиоти” е много „фешън” идеята, че и практиката, да се правят на особено оригинални, интересни и иновативни, като осакатяват със статуси из социалните мрежи книжовния българския език. Най-често използвайки разни цитати от разни примати.

Така или иначе, там е и основното им поле за лична, обществена и политическа изява. Явно смятат, че пишейки и общувайки като Кро и Нанди, много ще ни унизят. Вярват, че са много интересни, най-либерални и вери смарт приятели на клети рефюджис. Тук „клети” даже трябва да се изпише и като „kleti”, за да е в „мейнстрийма” на умните и красивите, ама нейсе.

Видимо така смятат, че се надсмиват успешно над българската традиция, родолюбие и национални чувства, приравнявайки ги на поведението и изказа на въпросните примати. Чувстват се в силата си да ни обясняват какво е патриотизъм и какво не.

Мишън импосибъл, диър фелоу идиътс.

Ние отлично знаем какво е родолюбие и патриотизъм и какво не е. Например – вие не сте. Вие всички сте точно обратното на родолюбие и патриотизъм. Вие сте антинационални мулти-култи космополитни, полезни само на себе си, идиоти. От тези, които тежко се провалиха с „интеграцията” на клети рефюджис. От тези, виновните, и за Париж, и за Брюксел .

Преди да е политика, родолюбието е вътрешно убеждение, вяра, традиция, чест и дълг. И знаем, че точно това ви дразни. Точно това не ви дава мира. Срещу това се борите вие. За това ви се плаща. Това е задачата, която ви поставят либералните „тинк-танкове”. Затова и получавате въпросното си грантово финансиране.

Както ви е известно – който плаща гранта, ви поръчва кючека. И вие се мятате.

Знаем също така, че когато властта липсва, когато има огромни празни и неохраняеми пространства в охраната на нашата граница, те се запълват от самоорганизирали се самодейци. С всички последствия от това. Природата не търпи празни пространства. За да няма самоуправство, трябва да има държавно гарантиран и прилаган правен ред. Очевидно той липсва.

Знаем също така, че млади, тридесетина годишни брадати мъжаги, с армейски раници на гърба, не са никакви майки с деца и не са никакви „бежанци”. Вие също го знаете, но се правите на ударени с мокър парцал. Или мокра бурка, за да ме разберете по-добре на вашия полит-коректен „сленг”.

Поне три пропагандни „сайта”, които иначе по цял ден се занимават с това как Русия фалира, ей сега след малко, какви идиоти са руснаците, колко му е малък на Путин и как изобщо не му става, и колко милиарда денги е откраднал, вече няколко дни ни просвещават какво е и какво не е патриотизъм. Заглавните им страници са пълни с размисли и страсти за това, колко е лошо да си патриот.

Жалка работа, все едно ние да им се месим по транс-джендър въпросите, правата на петия пол, боли ли ги зеленчуците, като ги ядем и подобни, тера-инкогнита за нас, теми.     

Точно такъв е случаят с прословутите „клипове” и въпросните идиотски цитати. Всъщност те са полезни само на въпросните „полезни идиоти”, защото легитимират погрешните им тези и политически позиции по отношение на нелегалната имиграция. И им дават повод и сили да се плюнчат по социалните мрежи и да си кълчат пръстчетата по клавиатурките, надпреварвайки се с измътването на най-осакатена фраза или „статус”.

Така или иначе, клети либеръл идиътс, тази битка сте я загубили. Не днес. Утре. Дори в най-подкрепящите ви западноевропейски общества има огромен гняв срещу водената от вас телетъбис политика.

Вашата идиотска политика по тези, най-важни, за общото ни бъдеще теми, се провали.

Вие също. Идат промени.

Два свята. Единият е излишен. Вашият.  

Източник: a-specto

www.memoriabg.com/2016/04/13/dva-sviata-ediniat-e-izlishen-vashiat/

ПП: Не е излишен, но да съществува умерено, да не се разпространява като зараза...
Не е ли странно, че хора с уж дясно мислене са очаровани от неолиберализма /който по принцип е левичарски/?...




Гласувай:
22


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. kvg55 - Ярка и точна статия на Джамбазки. ...
13.04.2016 21:52
Ярка и точна статия на Джамбазки.
"Не е ли странно, че хора с уж дясно мислене са очаровани от неолиберализма /който по принцип е левичарски/?..."
Ленин е казал, че крайностите преминават една в друга.
цитирай
2. mt46 - Благодаря ти за мнението!...
13.04.2016 22:01
kvg55 написа:
Ярка и точна статия на Джамбазки.
"Не е ли странно, че хора с уж дясно мислене са очаровани от неолиберализма /който по принцип е левичарски/?..."
Ленин е казал, че крайностите преминават една в друга.

Ето още нещо -
http://www.memoriabg/2016/04/13/g-n-premier-ima-li-bulgari-vuv-vasheto-pravitelstvo/

Господин премиер, има ли българи във Вашето правителство?!

Гост-автор, Споделено от мрежата · 13/04/2016 · 13:09

8592_big

от Мартин Карбовски

Цацаров говори за „откровена форма за нарушаване на закона“ от страна на доброволните отряди. Но никой не говори колко откровена форма е преминаването на държавната граница без документи.

Господин Борисов – това, което се случва, е ненормално: наистина ли ще позволите дознание и съдебно дело срещу момчетата от Опълчението по границата, без да има нито едно такова дело и разследване срещу нито един мигрант у нас?

Господин Борисов – на границата ви мразят. Това вие няма да чуете от близките си пиари. Местните виждат разградения двор, момчетата виждат безсилието на граничарите, самите граничари смятат, че ги експлоатираме жестоко и безсмислено, а всички заедно разбираме, че това, което се случва на границата, не е нито наша политика, нито е в интерес на Европа. Тогава в чий интерес е? Как допуснахте БХК да ръководи всичко, що се отнася до държавната граница – така щото през нашата страна да минат хиляди?

Днес арестуваха човека, който снимах преди седмица на една застава на Резовска река. Той имаше лично отношение към вас. Това отмъщение ли е или правосъдие, господин премиер?

От цялата тази ситуация изникват ужасно много неудобни въпроси – примерно – можете ли да откажете нещо на БХК?! Нещо, което те искат от вас? Или като част от многобройните организации у нас, свързани с американското разузнаване, вие сте им подчинен?

Премиерът на България ще изпадне в много тежка ситуация – защото лицемерието на официалната политика твърди, че границата минават не терористи, а бежанци. Ние наистина не можем да докажем, че те са терористи. Но на границата се разхождат едни туристи, за които също така никой не може да докаже, че се правят на граничари и че са упражнили насилие. Кои ще са свидетелите на прокуратурата? Араби без документи?! Афганистанци, обработени от БХК да твърдят какво ли не срещу България?! Как ще ги конституирате?

Щом долу се разхождат „бежанци“, „туристите“ са ви най-малкият проблем.

Това не е сериозно.

Господин премиер – вие жестоко губите представа какво става в дълбината на националното съзнание – вашият режим все повече прилича на чужд режим. Остава да осъществите полицейски тормоз над доброволците по границата и да пуснете на свобода онези хора – спрените на Резовска река.

Въпросът е прост – за кого работите, господин премиер?

И има ли българи във вашето правителство?

Източник: Lentata
цитирай
3. mt46 - http://www.memoriabg.com/2016/04/12/balgaria-otvorena-granica/
13.04.2016 22:08

България остана единствената държава с отворена граница. Институциите са в блокаж

от Калоян Методиев в България, Избор на редактора · 12/04/2016 · 18:03

kaloyan-metodiev-8

– Във връзка с критичното положение на гръцко-македонската граница, е съвсем логично да се запитаме какво се случва на нашата граница в последните дни и дали има опасност потокът от мигранти да се насочи през България? Появиха се и доброволни отряди, които залавят нелегални мигранти и публичният дебат по темата се нагорещи.

– Българското правителство не ни е включило в Споразумението ЕС-Турция от 18 март 2016 година*. Плодовете ги виждате днес по границата. Точката за реадмисия на нелегално влезлите обратно в Турция е само за Гърция. Те ги връщат с кораби, а ние ги настаняваме в нашите центрове. Но това не е всичко. Първите 3 милиарда евро ги даваме всички страни членки. България вече си плати вноската. Тоест не сме включени за правата, а само за задълженията. А ние сме една от страните, които приемат квотите за преразпределение, наложени от Европейската комисия. Това е анти-дипломация и анти-политика. Нещо не е наред в цялата ситуация. Работата започва да мирише. Излиза, че Гърция има граница с Турция, а България няма. Свидетели сме на огромен гаф, чиито последици виждаме днес. Потокът през границата не спира. Институциите са в почти пълен блокаж. Имаме отказ на държавно ниво от спиране на потоците и изграждане на защитното съоръжение. В момента сърбите ги спират на границата и страната ни се пълни като басейн. И то от две страни – чрез квотите и чрез влизащите мигранти. За което си плащаме на турската държава.

– Какво пропуснахме?

– Вишеградската четворка ни предложи хора и пари, за да затворим границата. Австрийското правителство ни каза да строим ограда. Хората предупредиха, че напливът идва насам. Предложиха помощ. От София – нищо. Турция си прави партия, отказва да си отзове посланика, доброволци охраняват границата и показват с доказателства, че държавата охранява наужким границата… Това не е нормално. Усещам нарастването на пропастта между общество и управляващи. Не мога да разбера каква е целта на управляващите.

– Имаме обаче уверенията на правителството, че границата се охранява…

– Миналата седмици началникът на Гранична полиция заяви в един от сутрешните блокове, че тези от мигрантите, които не са хванати на турската граница, биват залавяни на сръбската. Изключително голям скандал, на който никой не обърна внимание. Все едно между двете граници няма нищо, не живеят хора, и това е една свободна зона, в която един път влязъл, можеш да си правиш каквото искаш. Това ни казват от държавните институции. Сектор „Сигурност“ се разпада пред очите ни. Това е много притеснително и може да доведе до тежки последици. Думата „тероризъм“ очевидно е непозната за българския политически елит.

– Преди часове излезе новината, че е арестуван доброволецът Петър Назимов, които е участвал в залавянето на нелегални мигранти по границата. Как ще го коментираш?

– Арестуването на един от доброволците по границата може да се определи като гаф на прокуратурата и властите. Най-вероятно има и силен външен натиск. Както казва социологът Иван Петров, страхът да не се даде пример за цяла Европа е много голям. Унгария даде пример за отпор отгоре, който последваха още 5 страни в ЕС, а България със самоорганизираните групи даде пример за отпор отдолу. Новината за тях вече има много силен отзвук в цяла Европа. Социалните мрежи и електронни медии в Италия, Гърция, Великобритания завряха от коментари. Очевидно са нарушени големи интереси, за да се действа толкова радикално и грубо. Държавата взе страна, но чия?
цитирай
4. zaw12929 - Има ли България в столицата ни, к...
14.04.2016 05:51
Има ли България в столицата ни, където всичко е надписано на чужд език, а не на български, на нашата най модерна азбука и това не е ли доказателство, че сме колонията в която няма място за свобода??!! Кой стъпка суверенитета ни?
цитирай
5. mt46 - Навярно целта е България да бъде заличена...
14.04.2016 19:20
zaw12929 написа:
Има ли България в столицата ни, където всичко е надписано на чужд език, а не на български, на нашата най модерна азбука и това не е ли доказателство, че сме колонията в която няма място за свобода??!! Кой стъпка суверенитета ни?

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19160411
Постинги: 3686
Коментари: 45089
Гласове: 148917
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031