Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.11.2021 11:50 - Имаме си работа със злокобна секта и това не подлежи на съмнение
Автор: harisons Категория: Регионални   
Прочетен: 4635 Коментари: 8 Гласове:
25


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Лидерите на култа извършиха спиритичен сеанс, който ще остане в историята

image

Вторник е. Денят, в който се отчитат „заразените“ и умрелите „от“ нещото за предишните три дни. И понеже имаме натрупване и шоково изсипване на цифри и числа, резултатите винаги са впечатляващи за ония, дето не знаят качествата на „тестовете“, на „лечението“, на „моралната“ закваска на броячите.

Този вторник обаче беше шоу. Шоуто не е задължително да е забавно. Под „шоу“ може да се разбира и нещо злокобно, а когато си имаме работа със Стойчо, Ботокса и изобщо с отбора загриженяци, апокалиптичните конотации са просто задължителни.

И ми се изправи Стойчето след гробовно-умолителната реч, тури маската удобно на трансплантирания си нос от Пинокио, разпери крилца… И другите от отбора веднага се сетиха за своята поддържаща роля в този слаб сценарий на долнопробна постановка. Хванаха се за ръчуги, ама не като за хоро, а като сектантите, дето се държат по същия начин, и току някой ще се провикне в ръцеверигата:

„Видях Го!“

„И аз Го видях!“, ще се сети да потвърди и друг.

А аз видях само водачи на смъртоносен култ, които със или без маски вече нямат маски
Другото си беше повече от същото. Призна се провалът на „ваксинацията“, защото и извиването на ръце с нацификатите е довело само до временно повишение на „интереса“. И сега отново имало спад, признаха от сектата.

Само ще напомня, че в един подкаст прогнозирах как натрапването на помиите чрез меко или хард задължение ще вдигне процента най-много до 30. Днес имам пореден повод да напомня, че прогнозите ми са на 90% верни. В случая вадя 10% от точността на „пророчеството“ си просто защото бях дал горна граница, която се оказа доста по-висока от реалната.

Убеден съм, че и до днес нямат реални 20%.

И какво друго?
А, сектантът Маджаров ми каканиже, че „на фона на 90% от хората, които твърдят, че ваксината помага и ваксините са спасили човечеството, се явяват такива, предимно политици, които да спорят и твърдят неща, които носят след себе си само страдание и смърт“. (Лъжа от А до Я.) И рече още, че „конспиративните теории трябва да бъдат оставени настрани и да се съсредоточим към проблемите, които са около нас“. (Абстрактна тъпотия от А до Я.)

Но нерезоподобният сигурно си мисли, че е убедителен, а броят на балъците ще се покачи с („поне, моля ви се, иначе край на света“) още 1%. Длъжен е да опита. В същото време Стойчето си мисли, че молитвените обръщения към божествения суверен ще го направят да изглежда почти набожен. А шефката му от Козяк (губернаторката на щата България), която го посещаваше в Борово и преди да стане служебен здравен министър, ще остане задоволена.

Няма как да стане, Стойчо, кауза пердута
Правиш живота ни труден, но и ние ще направим твоя нелек. Бъди сигурен в това, както беше сигурен, че – цитирам предишната ти инкарнация: „Има нещо гнило в тази пандемия“. Можеш да забравиш за 70-те процента набодени. Пост-ваксинационната икономика на Световната банка, МФВ и ООН няма да мине в България.

Ще се гърчиш като червей с трудни обяснения пред ЕК, пред Хероинята от Козяк, пред Г20… Пред всеки господар от сектата „Щурмваксен“. Скоро хората ще се усетят как лъжете, че нацификатите са безсрочни (то си е написано на самите тях, че са за една година). И ще вярват на такива като мен с точните прогнози („конспиративни теории“), а не на някои, дето и по носа на лицето им личи, че лъжат „с 200“, повече и от Пинокио.

Ще продължим да живеем възможно най-нормално сред ново-нормални ненормалници като теб и отбора
Пълен бойкот на заповедите. Тотален игнор на молбите. Жестока подигравка с показните сектантски ритуали, които не вършат друго, освен да напомнят за театралните постановки на Баце.

Никой няма да ни диктува живота. Никой няма да ни казва от какво да (не) умираме. Ако искаме да мрем без вашите „ваксини“, ще трябва да живеете с този наш избор.

И впрочем,

за трети път ти забранявам, Стойчо, да говориш от името на хора,
които са стигнали до болница или са умрели, след като са направили този свой избор. Никой не те е оторизирал да му бъдеш адвокат. Никой не те е избирал за пастор и заповедник.

Забранявам ти да ни прехвърляш вина за пълните болници, след като ТИ И ТВОЯТ ОТБОР пълните болници с хипохондрици, наплашени от ВАШАТА лъжовна пропаганда.

Ясно ли е? Едва ли. Но да е ясно казано.

Аз няма да се ваксинирам, ако ще и циркови номера да ми разиграете. И да „вярвах на науката“ като на сектантска догма, и да нямаше никакъв проблем с отварите, пак нямаше да се набода. Защото въпросът отдавна е принципен и форма на декларация срещу безпринципни палячовци, които не помнят какво са говорили преди 2 седмици, а да им напомняме какво са били преди 1 година – вече няма смисъл.

Щеше да има смисъл, ако някъде там имаше съвест и морал. Щеше да има смисъл, ако хората бяха същите. Не, не са същите. Вече си имаме работа с хора, които не са човеци, защото „човекът на системата не може да бъде човек“ – Лев Толстой.

Иван Стаменов
02.11.2011 г. 



Гласувай:
25



1. panazea - Здравей !
02.11.2021 12:03
В световен мащаб им трябват 70%.
70% от Човечеството са излишни !
Слугите търсят начин да ги утилизират !
Дали с елексири , дали с грип , дали от страх !
Ние сме излишните хора !
И слугинажа вече пристъпва към спиритични сеанси !
Не може да се справи с Гордия Български народ !
Искат да тръгнем доброволно към заколение !
Как ще стане ?
Панацея
цитирай
2. harisons - В световен мащаб им трябват 70%. 70% ...
02.11.2021 12:08
panazea написа:
В световен мащаб им трябват 70%.
70% от Човечеството са излишни !
Слугите търсят начин да ги утилизират !
Дали с елексири , дали с грип , дали от страх !
Ние сме излишните хора !
И слугинажа вече пристъпва към спиритични сеанси !
Не може да се справи с Гордия Български народ !
Искат да тръгнем доброволно към заколение !
Как ще стане ?
Панацея

Проблемът не е с този измислен "вирус", а с мафията, която с паниката, безумните си заповеди, психозата, зомбирането на хората, опитите за налагане на концлагер от нов тип започна да ни "спасява" от някакъв вирус, въпреки че всички тези малоумни субекти - опровержение на еволюцията и доказателство за нейния регрес (от човек към маймуна) трябва да бъдат подведени под отговорност за геноцид!
цитирай
3. krumbelosvet - И колко са подли сатаните
02.11.2021 14:43
Застанали са така, че да не се виждат копитата и опашките, а рогата са скрили дигитално. Не ги е срам! Но на harisons такива не минават.
И крие харисонс, че тъпите европейци и израелци са ваксинирани, щото това не може да бъде.
цитирай
4. radostinalassa - Аз не пия лекарствата на еврейската Биг Фарма даже....
02.11.2021 14:44
та какво остава за не дотам изпробваните им ваксини. Сега четох, че една част от ваксините са плацебо, за да не измрат още сега много хора.
цитирай
5. harisons - Застанали са така, че да не се виждат ...
02.11.2021 16:26
krumbelosvet написа:
Застанали са така, че да не се виждат копитата и опашките, а рогата са скрили дигитално. Не ги е срам! Но на harisons такива не минават.
И крие харисонс, че тъпите европейци и израелци са ваксинирани, щото това не може да бъде.

Поне в едно си прав - такива не минават изобщо при харисонс ;) Личи си, че нямаш и хабер какво точно се случва, щом изтъкваш ваксинираните овце по света, които със сигурност не си дават зор да се информират какво точно им набиват :)))) Но какво пък - както казваха: "Честито на печелившите!" :)
цитирай
6. harisons - та какво остава за не дотам изпро...
02.11.2021 16:29
radostinalassa написа:
та какво остава за не дотам изпробваните им ваксини. Сега четох, че една част от ваксините са плацебо, за да не измрат още сега много хора.

Има логика една част да са плацебо - в противен случай масовите смърти биха се откроили и лъжата на сатанистите нямаше как да успее.....
цитирай
7. panazea - За съжаление в България не са плацебо !
03.11.2021 12:09
Накъде може и да ги жалят , но българите , не !
Панацея
цитирай
8. kolevdobri - Много плюсове бре!
18.11.2021 16:17
И от мен един.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: harisons
Категория: Регионални
Прочетен: 832031
Постинги: 248
Коментари: 403
Гласове: 5498
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031