Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2015 22:37 - Поамериканчването на Европа
Автор: mt46 Категория: Спорт   
Прочетен: 6203 Коментари: 26 Гласове:
37


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
Унгария предупреждава всички: Това не са бежанци, а преселение на народите

image

 

 

От началото на годината до днес в Унгария са пристигнали над 120 000 бежанци. Ако тази тенденция се запази до края на годината, в страната ще пристигнат поне още 250-300 000 души. Това каза началникът на кабинета на премиера Виктор Орбан Янош Лазар, цитиран от БГНЕС.

„Тук не става въпрос за бежанци, а за преселение на народите, което може да застраши европейските ценности и начин на живот“, предупреди още той и поясни: Унгарското правителство не може да разреши само този глобален проблем, но е длъжно да защити националния суверенитет и държавните си граници.

Янош Лазар съобщи, че властите в Будапеща ще започнат информационна кампания в транзитните държави чрез телевизионни клипове, билбордове и радио съобщения, за да спре бежанската вълна към границите на Унгария ида предупреди хората, че не трябва да плащат на търговците на хора.

Припомняме, че в началото на месец юли властите в Будапеща взеха решение за изграждане на стена по 175 км граница със съседна Сърбия. Стената трябва да бъде напълно изградена в края на този месец.

„Нашата цел не е да затворим границата, а да отправим хората към официалните гранични пунктове и да предотвратим търговията с хора“, поясни още началникът на кабинета на Орбан.

Янош Лазар очаква на 18 август правителството в Будапеща да вземе решение за изграждането на втора стена по унгарско-сръбската граница. Според него няколко политически лидери от Европейския съюз са оценили положително взетите мерки от Будапеща. Той припомни, че Унгария до момента е получила от еврофондовете 61.5 млн. евро помощ за разрешаване на имиграционна криза. Това е направо смешна сума в сравнение със сумите, които получиха Гърция, Италия и Испания – по 450-500 млн. евро, подчерта Янош Лазар и определи „Унгария, като най-застрашената страна в ЕС от бежанската вълна“.

За по-малко от два месеца в страната официално са пристигнали близо 35 000 души. Всички те влизат през границата от Гърция. В Сърбия има около 70 000 бежанци.

 velikabulgaria.eu/%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D1%83%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%B2%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B8-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BD%D0%B5/

ПП: Както виждате, американският план "Глобализирай и владей" върви успешно. Глобализацията, американизацията, ислямизацията, идиотизацията вървят ръка за ръка... Американските неолиберал-анални интереси стоят над европейските...
Американските идиотизатори навярно отлично знаят, че интернационализмът поражда национализъм...

А у нас демографската катастрофа продължава...
www.lentata.com/page_7775.html



Гласувай:
37


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. tryn - Това преселение е тревожен факт,
17.08.2015 00:02
но щом се случва, значи си има причини...
Човешкият фактор едва ли е в състояние да промени обективното развитие на
обществените процеси.
цитирай
2. kvg55 - САЩ имат интерес в ЕВропа и около ...
17.08.2015 00:04
САЩ имат интерес в ЕВропа и около Русия да има проблеми и напрежение.
Само правителствата на Великобритания, Франция и Германия
не го проумяват.
цитирай
3. zaw12929 - БЕЗДЕЙСТВИЕТО, ПО ТОЧНО СЪДЕЙСТВИЕТО НА ЕВРОЧИНОВНИЦИТЕ
17.08.2015 05:02
ДОПРИНАСЯТ, ЗА РАЗРУШАВАНЕ ЕВРОПА, КАТО МЯСТО ЗА ХРИСТИЯНСТВОТО
Това "може да застраши европейските ценности и начин на живот"- ТОВА Е В ДЕЙСТВИЕ СЪС СТРАШНА СИЛА
ТАЗИ "идиотизацията вървят ръка за ръка... Американските неолиберал-анални интереси стоят над европейските... " ТО ДЕЙСТВА И У НАС И ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТИМ, НЕ САМО С ОГРАДИ, А И ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ЕК- ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТЕРИТОРИЯ ЗА РАЗСЕЛВАНЕ НА ПРИШЪЛЦИ- НЕ ВИЖДАМ ТАКАВА СТРАТЕГИЯ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА ИЛИ САМО ЗА НЕ ГИ ВИЖДАМ?!
цитирай
4. syrmaepon - Проблемът го започнаха горе - долу ...
17.08.2015 09:26
Проблемът го започнаха горе - долу тези дето сега се държат за главата. Така или иначе този въпрос трайно трябва да намери решение. Не е пръв, явно нито последен път, когато някоя империя, да не конкретизирам сега, ще бъде пометена от варвари.
цитирай
5. syrmaepon - "От началото на годината до ...
17.08.2015 09:28
"От началото на годината до днес в Унгария са пристигнали над 120 000 бежанци."

Кристалина Георгиева каза, че биле 50 хил. Но това разбира се не променя нещата.
цитирай
6. injir - Кристалинка още каза, че тези бе...
17.08.2015 09:46
Кристалинка още каза, че тези бежанци, които останат у нас, ще решат демографския проблем...
цитирай
7. olivie - Аз го виждам, но смятам че реагираме мнооого тарикатски.
17.08.2015 12:07
От една страна уж се вслушваме, че не трябва да строим ограда, а от друга си затваряме очите като преминават транзитно през не построените участъци та чак до западната ни граница. От друга страна, ако трябва да избират, аз не виждам кой ще е тоя "бижанец", дето ще избере да остане тук, освен ако не му е наредено я от ИД, я от Алкайда, а това лесно се проследява щото бие на очи и остава време за реакция. Е, както казваше Клинтън "за 4 години от предното ми идване, тия още не са си продали жилищата /все 96-97% частна собственост имат/ и не са избягали от страната." Искам да видя тия гневни млади америковъзпитаници, заради които се прави всичко това, да не би случайно да намерят армия и да тръгнат да събарят "законната" власт на дембелите и да им експроприира имуществото, какво ще направят като видят, че и тук не могат да цъфнат във вид на цветна революция, щото и тук няма да намерят последователи. Впрочем последните да не са луди да се установят тук? Те ще бъдат там, където могат да "разцъфнат". И тогава ще сме свидетели на следващия парадокс, че точно избраните от запада интелигенти, а не простолюдието, отсяно към бившите соцстрани им е създало много повече главоболия. Разпаденето на ЕС вече е Заповядано. Гответе се да изпълнявате "заветите" на Тома Аквински, които предния папа прокламираше ТежкО ви.
цитирай
8. olivie - Гърция построи бетонна ограда по границата си с Турция,
17.08.2015 12:15
затова сега строи все повече нови лагери. Нали всички вече влизат през легалните пунктове? Буди у мен недоумение само факта, че спасените от кораби мигранти, не са отправяни към съответната страна собственик на плавателното средство, както изисква международното право, а попада все ли в Гърция, или Италия, в краен случай Испания, а Франция е като оазис на неприкосновеността, вероятно като награда за развалената сделка с мистралите. ВСИЧКО В УЩЪРБ НА ЕВРОПА, ХРАНТУТЕЙКИ "ЕВРОДУПЕТАТИТЕ" /Позната картинка нали?/ А най-дупестата Сталинка само дето й възлагахме надежди - тя е най - тъпата от всички.
цитирай
9. fairly - България и Унгария
17.08.2015 12:41
Нормално е двете страни да сме най-чувствителни.България и Унгария са двете страни най-тежко ограбени териториално.Не само териториално-и като население.И не само като население ,а и като състав(за циганите които си останаха по места и промениха етническата картина говоря).За сега България не е така засегната от бежанците както Унгария,но трябва да сме солидарни.Ние най-добре можем да разберем унгарците.
цитирай
10. mt46 - Благодаря ти за мнението! Поздрави!...
17.08.2015 20:40
10. vostroto - Въпросът с бежанците никак не е п...
18:00
Въпросът с бежанците никак не е прост. От една страна трябва да сме човечни, от друга пък да опазим облика на държавите си, европейският начин на живот... Бежанците са си бомба със закъснител. За тях първо са нужни огромни средства, които нямаме, а след време и само един статут няма да им достатъчен. В един момент ще се заформи малцинство, което лека-полека по естествени физиологични причини може да се превърне в мнозинство дори, бунтове, искания, претенции за автономии не са изключени...
А тук иначе си имаме радетели за бежанците - за това как да ги приемаме, настаняваме, грижиме, след това да им дадем земя, която да обработват, да се заселят трайно, и т.н. и т.н...

Разбира се, че проблемът е доста сложен... Но какво правят великите сили за неговото разрешаване? Почти нищо... Даването на временно убежище не е разрешаване на проблема, а отлагане, дори задълбочаване... А може би така е изгодно на подпалвачите на световни конфликти?...
цитирай
11. mt46 - Да... Но и германците би трябвало да са чувствителни... И другите европейци...
17.08.2015 20:47
fairly написа:
Нормално е двете страни да сме най-чувствителни.България и Унгария са двете страни най-тежко ограбени териториално.Не само териториално-и като население.И не само като население ,а и като състав(за циганите които си останаха по места и промениха етническата картина говоря).За сега България не е така засегната от бежанците както Унгария,но трябва да сме солидарни.Ние най-добре можем да разберем унгарците.

Направи ми впечатление, че кандидатът за президент на САЩ Д. Тръмп се е заканил да изгони нелегалните имигранти, ако стане президент... Пример за двойни стандарти...
цитирай
12. mt46 - Благодаря за мнението!...
17.08.2015 20:56
olivie написа:
От една страна уж се вслушваме, че не трябва да строим ограда, а от друга си затваряме очите като преминават транзитно през не построените участъци та чак до западната ни граница. От друга страна, ако трябва да избират, аз не виждам кой ще е тоя "бижанец", дето ще избере да остане тук, освен ако не му е наредено я от ИД, я от Алкайда, а това лесно се проследява щото бие на очи и остава време за реакция. Е, както казваше Клинтън "за 4 години от предното ми идване, тия още не са си продали жилищата /все 96-97% частна собственост имат/ и не са избягали от страната." Искам да видя тия гневни млади америковъзпитаници, заради които се прави всичко това, да не би случайно да намерят армия и да тръгнат да събарят "законната" власт на дембелите и да им експроприира имуществото, какво ще направят като видят, че и тук не могат да цъфнат във вид на цветна революция, щото и тук няма да намерят последователи. Впрочем последните да не са луди да се установят тук? Те ще бъдат там, където могат да "разцъфнат". И тогава ще сме свидетели на следващия парадокс, че точно избраните от запада интелигенти, а не простолюдието, отсяно към бившите соцстрани им е създало много повече главоболия. Разпаденето на ЕС вече е Заповядано. Гответе се да изпълнявате "заветите" на Тома Аквински, които предния папа прокламираше ТежкО ви.

Всъщност защо трябваше да премахваме граничните огради?!... Който иска да премине легално границата, за това си има гранични пунктове... Народът неслучайно е казал - три пъти да мерим, веднъж да режем...
цитирай
13. mt46 - Глупости на търкалета...
17.08.2015 21:00
injir написа:
Кристалинка още каза, че тези бежанци, които останат у нас, ще решат демографския проблем...

На чужд /народен/ гръб и сто тояги са малко... А Сталинка заслужава поне двеста народни тояги...
цитирай
14. mt46 - Благодаря зя мнението, Сирма!...
17.08.2015 21:09
syrmaepon написа:
Проблемът го започнаха горе - долу тези дето сега се държат за главата. Така или иначе този въпрос трайно трябва да намери решение. Не е пръв, явно нито последен път, когато някоя империя, да не конкретизирам сега, ще бъде пометена от варвари.

Проблемът е, че САЩ налагат своя светоглед и своите интереси на Европа, на ЕС. Навярно смятат, че Западна Европа им е длъжна, заради ВСВ и заради плана "Маршал"... Ако в Западна Европа нямаше плиткоумници и продажници, едва ли щеше да се стигне до това положение...
цитирай
15. mt46 - Благодаря ти за мнението!...
17.08.2015 21:13
zaw12929 написа:
ДОПРИНАСЯТ, ЗА РАЗРУШАВАНЕ ЕВРОПА, КАТО МЯСТО ЗА ХРИСТИЯНСТВОТО
Това "може да застраши европейските ценности и начин на живот"- ТОВА Е В ДЕЙСТВИЕ СЪС СТРАШНА СИЛА
ТАЗИ "идиотизацията вървят ръка за ръка... Американските неолиберал-анални интереси стоят над европейските... " ТО ДЕЙСТВА И У НАС И ТРЯБВА ДА СЕ ЗАЩИТИМ, НЕ САМО С ОГРАДИ, А И ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ЕК- ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ТЕРИТОРИЯ ЗА РАЗСЕЛВАНЕ НА ПРИШЪЛЦИ- НЕ ВИЖДАМ ТАКАВА СТРАТЕГИЯ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА ИЛИ САМО ЗА НЕ ГИ ВИЖДАМ?!

Ако нашите управници не слушкат и не се подчиняват, ще бъдат заменени от господарите си...
цитирай
16. mt46 - Благодаря!...
17.08.2015 21:20
kvg55 написа:
САЩ имат интерес в ЕВропа и около Русия да има проблеми и напрежение.
Само правителствата на Великобритания, Франция и Германия
не го проумяват.

И те взеха да го проумяват. Във Великобритания ще правят референдум за излизане от ЕС, във Франция партията на М. льо Пен се противопоставя на политиката на ЕС... Глобализмът поражда национализъм, защото държавите, народите се усещат застрашени от обезличаване, заличаване...
цитирай
17. mt46 - Здравей, Елица! Да, има причини...
17.08.2015 21:25
tryn написа:
но щом се случва, значи си има причини...
Човешкият фактор едва ли е в състояние да промени обективното развитие на
обществените процеси.

Човешкият фактор е важен, защото той предизвиква причините за събитията, те не идват ей така, от небето...
цитирай
18. vostroto - Това е последното ми посещение в ...
17.08.2015 21:45
Това е последното ми посещение в този блог. Тук се манипулират коментари. Грозно, много грозно. Позор.
цитирай
19. mt46 - Здравей! Не съм изтривал коментара ти...
17.08.2015 22:39
vostroto написа:
Това е последното ми посещение в този блог. Тук се манипулират коментари. Грозно, много грозно. Позор.

Цитирах онази част, която е свързана с постинга... Не толерирам коментари, които засягат други блогъри. А и такива коментари нарушават правилата на сайта...
Мислиш ли, че ако обидиш някого във Фейсбук, той ще те търпи и няма да те блокира?... Все пак трябва да има някаква етика в междучовешките отношения, нали?...
цитирай
20. mt46 - Да не спорим за точния брой...
17.08.2015 22:51
syrmaepon написа:
"От началото на годината до днес в Унгария са пристигнали над 120 000 бежанци."

Кристалина Георгиева каза, че биле 50 хил. Но това разбира се не променя нещата.

По-важна за мен е идеята на глобализацията за свободно движение на хора и на капитали...
1. Виждаме, че това свободно движение не може да е безконтролно, неограничено...
2. То може да ограничава свободата и правата на други хора...
3. Да не би преди 100 или 200 г. да не е имало свободно движение на хора и на капитали?... Още по-рано западноевропейци се придвижиха свободно чак до Америка, дори я завладяха...
цитирай
21. gosho568 - Всеки ден ги прекарват през пуст...
17.08.2015 23:30
Всеки ден ги прекарват през пустините, тези терористи... скоро трябва да очакваме още нови атентати, като тези във Франция и Швеция. Поздрави! :)
цитирай
22. mt46 - Всичко е възможно, когато има хаос, бъркотия... Поздрави!...
18.08.2015 18:39
gosho568 написа:
Всеки ден ги прекарват през пустините, тези терористи... скоро трябва да очакваме още нови атентати, като тези във Франция и Швеция. Поздрави! :)

цитирай
23. kvg55 - Къде изчезна стихотворението &...
19.08.2015 20:20
Къде изчезна стихотворението "Американците
ще дойдат скоро". Кому не се хареса?
цитирай
24. dimat - ФАЩ направиха най-важното!
21.08.2015 22:48
Създадоха затъпяла европейска сбирщина,разбира се,по модела на собствената си американска такава.
Вкараха я в коловоза на затъпяващия консуматор,като му тикнаха в ръцете "безгрижния" живот на кредит.
Зомбирания евроидиот клъвна и сега всичко върви по мед и масло за ФАЩ.
С "Европа" вече могат да си правят (и си правят) всичко.
Средностатистическият западен шопар вече е неспособен да защитава даже луксозната си кочина,в която изпълнява основно входно-изходни операции по консумация.Консумация,на всичко,което му подхвърлят чрез рекламата.
Същият този шопаризиран начин на "живот" се представя на източноевропейските аборигени,като най-светлия пример за подражание,което те правят с нескриван ентусиазъм.

Богатата еврокочина се тресе от радостно и доволно грухтене,а шопарите са глухи и слепи за нашествието на ислямските орди.

Чака ги голямо веселие,когато започне байрамът на насилствевното налагане на ислямските ценности
Това,само като предястие.

Истинският "пир" ще почне,когато се развихри глобализацията на Талмуда.

Но може би тогава вече няма да има същества,които да го проумеят,а само зомбирани шопари...готови за разфасоване.
цитирай
25. mt46 - Именно - по своя модел... Искат да наложат на цял свят начин на живот...
22.08.2015 00:09
dimat написа:
Създадоха затъпяла европейска сбирщина,разбира се,по модела на собствената си американска такава.
Вкараха я в коловоза на затъпяващия консуматор,като му тикнаха в ръцете "безгрижния" живот на кредит.
Зомбирания евроидиот клъвна и сега всичко върви по мед и масло за ФАЩ.
С "Европа" вече могат да си правят (и си правят) всичко.
Средностатистическият западен шопар вече е неспособен да защитава даже луксозната си кочина,в която изпълнява основно входно-изходни операции по консумация.Консумация,на всичко,което му подхвърлят чрез рекламата.
Същият този шопаризиран начин на "живот" се представя на източноевропейските аборигени,като най-светлия пример за подражание,което те правят с нескриван ентусиазъм.

Богатата еврокочина се тресе от радостно и доволно грухтене,а шопарите са глухи и слепи за нашествието на ислямските орди.

Чака ги голямо веселие,когато започне байрамът на насилствевното налагане на ислямските ценности
Това,само като предястие.

Истинският "пир" ще почне,когато се развихри глобализацията на Талмуда.
Благодаря за мнението!...
Но може би тогава вече няма да има същества,които да го проумеят,а само зомбирани шопари...готови за разфасоване.

цитирай
26. mt46 - Временно го дезактивирах, стоя достатъчно време на Първа...
22.08.2015 00:10
kvg55 написа:
Къде изчезна стихотворението "Американците
ще дойдат скоро". Кому не се хареса?

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19156233
Постинги: 3686
Коментари: 45089
Гласове: 148913
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031