Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2015 22:26 - Ще падат правителства...
Автор: mt46 Категория: Спорт   
Прочетен: 4792 Коментари: 19 Гласове:
26


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
Георги Марков с прогноза пред Епицентър.бг:
Ще падат правителствата, които поощриха нашествениците в Европа

23 окт. 2015

През ноември ще се повторят събитията от 1989-а, чертае бившият конституционен съдия и ексдепутат от СДС
   
   
   


Този ноември ще бъде толкова драматичен, колкото беше през 1989-а, когато Източна Европа се вдигна срещу комунизма и падна Берлинската стена. Сега, 26 години по-късно, Европа ще въстане срещу ислямизма. Никога в европейските страни не е имало такова разминаване между поведението на държавниците и вижданията на обикновените хора. Ще падат правителствата, които поощриха нашествениците, а крайнодесните партии ще печелят популярност, което вече се случи в Горна Австрия и Швейцария.

ЕС не може да съществува повече в този си вид – две държави да командват всички останали, а тях да ги командва трета извън Европа. Вишеградската четворка, особено след изборите в Полша на 25 октомври, ще укрепва все повече и повече. Унгарци, чехи, словаци и поляци не се поколебаха да се борят срещу съветския ботуш, какво остава да примирят с безпомощността на брюкселските бюрократи, които не могат да взимат адекватни политически решения.

Днес (б. р. - 23 октомври) председателят на най-голямата неправителствена гражданска организация в Унгария Чизмадия е поставил ултиматум на ръководителя на Европейската комисия Жан Клод Юнкер, че ако до понеделник (б. р. - 26 октомври) европейските бюрократи не намерят радикално решение на мигрантската криза, ще се организира безпрецедентен международен автомобилен поход по цяла Европа към Брюксел.

Тази акция ще бъде последвана от мощни антимигрантски демонстрации срещу ислямизирането на Европа във всички държави, които са засегнати.
Европа се оказа слаба и беззащитна. Тя беше силна със спазването на правилата, законността и реда. Всичко това стана на пух и прах. Дотам се докара Европейския съюз Турция да ни защитава!

Къде беше НАТО, което се забърка в какви ли не конфликти и умиротворителни акции, къде бяха така наречените лидера на ЕС, когато трябваше да отидат на границите и да видят, че Европа е нападната от хора, за които не се знае какво носят в раниците, които са без документи за самоличност и нарушават суверенитета на независими държави, преминавайки границите им на неустановеното за това място и ред. На тези хора им липсват не първите седем, а първите 17 г. на европейската култура и бит. Те не знаят какво е тоалетна и кошче за боклук.

На 23 октомври преди 59 години започна унгарското въстание срещу съветските танкове в страната. Близо шест десетилетия по-късно този свободолюбив народ – унгарският, отново бие камбаната, а премиерът Виктор Орбан застана срещу ислямизацията на Стария континент. Шапка свалям на унгарския премиер за изказванията след конгреса на Европейската народна партия (ЕНП) в Мадрид. Там той заяви, че западноевропейските държавници продължават да не си дават сметка, че Европа е нападната, подложена на агресия и инвазия от близо един милион преселници от друг континент. Унгария обаче защити своята национална идентичност и суверенитет. Днес и пиле не може да прехвръкне през унгарската граница. Има изградена стена, която се наблюдава от армията, войници от Чехия, Словакия и Полша и съдилищата, които са готови да накажат всеки нарушител на границата.

В същото време ЕС не може да намери адекватно решение. Брюкселските чиновници трябва да си подадат оставката за това, че са проспали цялото лято, като заедно с това са подложили на унижение европейските народи.

epicenter.bg/article/Shte-padat-pravitelstvata-koito-pooshtriha-nashestvenitsite-v-Evropa/83728/11/33

ПП: Нека да падат! Така им се пада...

Може да прочетете и за политическия преврат в Португалия -

avtorski.pogled.info/article/68784/Politicheski-prevrat-v-Portugaliya




Гласувай:
26


Вълнообразно


1. mt46 - http://www.svobodnoslovo.eu/2015/09/12/%D1%85%D0%B0%D0%BE%D1%81%D1%8A%D1%82-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D1%81%D0%BB%D0%B5%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%B8%D0%B5-%D1%85%D0
29.10.2015 22:52
ХАОСЪТ не е СЛЕДСТВИЕ, хаосът е ЦЕЛ

12.09.2015 • СВОБОДНО СЛОВО

Когато става дума за Втората световна война, винаги поствоенният свят се е озадачавал как германците тогава не са разбирали военните престъпления на нацисткия режим, концлагерите, странните екстремни решения на Хитлер и пр. Всички ние се питаме защо толкова много обикновени хора, замесени в тези решения, свързани с огромен брой човешки смърти, не са осъзнавали, че това са престъпления. Има различни обяснения, едно от най-популярните е на Хана Аренд, но всеки може да изведе свои щрихи за политическия феномен „пълно доверие на абсолютната власт”. Когато става дума пък за комунизма, нашите дъщери и синове винаги скачат и казват: „Ама вие защо мълчахте, защо не се съпротивлявахте!”. Тогава родителите отговарят: „Абе всичко знаехме, ама режимът беше такъв, че нищо не можеш да кажеш, ще те уволнят, ще те затворят, ще гладуваш и т.н.” Днес е много трудно да се каже колко хора са осъзнавали наистина какво точно става и колко са били просто вплетени в естествената среда на системата, без да осъзнават нейната античовечност. Това е обичайната сила на симбиозата власт-човек. Хората живеят в общество, което трябва да бъде управлявано и дори да не се доверяват напълно на властта или пък да я критикуват, те я приемат като част от изначалния човешки ред. С властта обаче, особено когато е абсолютна (затова подчертах нацизма и комунизма), винаги се злоупотребява. Днес историята се повтаря, и Европа е в позицията на своето историческо минало. Осъждаме престъпленията на нацизма и комунизма, виждаме в миналото, но не виждаме в настоящето. Европа е напълно сляпа. Тя безрезервно се доверява на САЩ, няма свои собствени въоръжени сили, и съответно не може да вземе нито едно решение, което да не е съгласувано с Америка. По простата причина, че нейната сигурност зависи от САЩ. Тази патология въвлича Европа в съучастничество във военната и геополитическата хегемониална доктрина на САЩ, която оставя след себе си множество жертви във всички точки на света. И която доктрина крои картата на света, според собствените си интереси. Ако Башар Асад не е удобен за интересите на САЩ и САЩ са решили да се разправят с него, нали разбирате че Европа не може и не бива да плаща за войните, които Америка разразява. Америка е защитена от океана, от военната си мощ и от своя географски обем. Европа, напротив, напълно е беззащитна. И всички журналисти, общественици, държавници, които мълчаливо или още по-лошо – любезно – подкрепят унищожителната позиция на Европа, трябва да са наясно, че ще останат в историята и учебниците като колаборационисти с една световна сила, която затрива Европа завинаги от политическата карта на света.

Калина Андролова

http://bnr
цитирай
2. gosho568 - Време е... Поздрави!
29.10.2015 23:08
Време е... Поздрави!
цитирай
3. kvg55 - Поздрави!
29.10.2015 23:31
Ха-ха-ха!
"Нека да падат! Така им се пада..."
Така бих казал и аз.
Георги Марков не е вече оня отнесен седераст, станал е по-обективен.
Казаното от него е правилно. Ще падат не само правителства, но ще се рушат и политически системи, които са създали тези правителства и тези политици.
Президентът на Португалия с отказа си да връчи мандат на победилата в изборите коалиция, фактически наистина извършва преврат.
цитирай
4. dimat - И все пак,аз продължавам да се удивлявам,
29.10.2015 23:41
на тъпото овчедушие,обхванало,с малки изключения,народите на Европа!

Сякаш въобще не съществуват.Сякаш в Европа има една шепа политици,ПОЧТИ изцяло подчинени на САЩ и...останалото е една територия,населена с овце.

Дотолкова ли стадото е зависимо от една личност,която чака,без да разбира,каква е тя?!

Положението явно е вече АБСОЛЮТНО БЕЗНАДЕЖДНО.

ОВЦЕТЕ СТОЯТ И ЧАКАТ.ДНЕС ,ДА ГИ ЧИПИРАТ,УТРЕ,ДА ГИ ЗАВЕДАТ ДО КЛАНИЦИТЕ.

Абсолютно отсъствие на разсъдък.

Мислете му,вие младите,ако въобще ви е присъщо това.Само,че трябва не само мислене ,но и спешни действия.

Моята е вече ясна - аз съм надхвърлил 73 години и доста съм се чудил на акъла си,защо се завирам в подобни безсмислени "разсъждения".

Затова,мислете му вие.

Нали "времето е ваше"?
цитирай
5. mihala - Не е време да злорадстваме. Някой, ...
30.10.2015 09:22
Не е време да злорадстваме.Някой ,без да осъзнае реалностите, поиска да започне
трета световна война, но все още има мислещи."Бдете за да не ви излъже някой"библ.
цитирай
6. rosiela - Поздрав за правдивия матеиал
30.10.2015 12:30
Абсолютно вярно е,че хаосът е цел.
цитирай
7. alexs - За съжаление ние българите сме от ...
30.10.2015 14:19
За съжаление ние българите сме от овчедушните, водени от нашите управници, които безприкословно изпълняват заповедите на ,, начланиците" - брюкселски зелки!
цитирай
8. mileidi46 - Да паднат. . че и никога да не станат ...
30.10.2015 14:57
Да паднат..че и никога да не станат повече тия предатели!!
такова чудо няма и в Конго...
цитирай
9. zaw12929 - "Ще падат правителствата, ...
30.10.2015 17:17
"Ще падат правителствата, които поощриха нашествениците в Европа"
и трябва да е по скоро!
цитирай
10. mt46 - Благодаря! Поздрави!...
30.10.2015 20:57
gosho568 написа:
Време е... Поздрави!

http://bultimes/dzhordzh-soros-tsvetna-revolyutsiya-tozi-pat-v-evropa/

Джордж Сорос: “Цветна революция“, този път в Европа
Публикувано на 10.10.2015 в Свят


Скоро Европа ще бъде дестабилизирана така, както и Близкия изток, благодарение на усилията на американския милиардер Джордж Сорос спонсорирал „Революцията на розите“ в Грузия и „Оранжевата революция в Украйна“, твърди полският политолог Konrad Stachino.

„Какво я очаква Европа в бъдеще? Пожари, бунтове, сваляне на правителства на всеобща дестабилизация – почти същото, както се случи в Украйна „, – счита Stachino.

Според анализатора, един от подпалвачите на тази революция ще бъде Джордж Сорос.

„Всеки път, когато видя Сорос да говори нещо за демокрацията и европейските ценности, аз знам, че нещо ще се случи. Така беше и в Украйна, когато той твърдеше, че демокрацията е най-важното нещо „- казва анализаторът, отбелязвайки, че със същите думи Сорос призова за отварянето на границите на Европа за милиони бежанци.

Според колумниста Европа е хваната „в капана на европейските ценности“ и либералната демокрация. Това се изразява по-специално с факта, че хората с негативно отношение към миграцията на бежанците са подлагани на обвинения в социалните мрежи, като някои от тях са били арестувани или уволнени от работа.

Политологът отбеляза, че идеите на Сорос за отваряне на границите за бежанците като проява на европейските ценности са „отровени със скрит ислямски фундаментализъм“ – въпросът е, че ЕС практически няма никакъв метод да разграничи бежанците и терористите от ИД.

„Въпросът не е дали да се помогне или не на сирийските граждани, търсещи убежище – всеки мислещ човек знае, че трябва да се помогне на нуждаещите се.

Но това, което се случва в момента в Европа не е свързано с подпомагане на бежанците: ние сме изправени пред един проект на социалното инженерство, което неминуемо ще доведе до нова „Цветна революция“, този път в Европа, „- заяви Сорос, сравнявайки възможни сценарии на развитие на ситуацията с украинската революция.

източник: 30ДУМИ
цитирай
11. mt46 - Показателно е, когато и дясномислещи започват да гледат трезво на действителността...
30.10.2015 21:00
kvg55 написа:
Ха-ха-ха!
"Нека да падат! Така им се пада..."
Така бих казал и аз.
Георги Марков не е вече оня отнесен седераст, станал е по-обективен.
Казаното от него е правилно. Ще падат не само правителства, но ще се рушат и политически системи, които са създали тези правителства и тези политици.
Президентът на Португалия с отказа си да връчи мандат на победилата в изборите коалиция, фактически наистина извършва преврат.

цитирай
12. mt46 - Все пак има и личности, лидери, държавници като Орбан... Има протести на Запад срещу мигрантското нашествие...
30.10.2015 21:04
dimat написа:
на тъпото овчедушие,обхванало,с малки изключения,народите на Европа!

Сякаш въобще не съществуват.Сякаш в Европа има една шепа политици,ПОЧТИ изцяло подчинени на САЩ и...останалото е една територия,населена с овце.

Дотолкова ли стадото е зависимо от една личност,която чака,без да разбира,каква е тя?!

Положението явно е вече АБСОЛЮТНО БЕЗНАДЕЖДНО.

ОВЦЕТЕ СТОЯТ И ЧАКАТ.ДНЕС ,ДА ГИ ЧИПИРАТ,УТРЕ,ДА ГИ ЗАВЕДАТ ДО КЛАНИЦИТЕ.

Абсолютно отсъствие на разсъдък.

Мислете му,вие младите,ако въобще ви е присъщо това.Само,че трябва не само мислене ,но и спешни действия.

Моята е вече ясна - аз съм надхвърлил 73 години и доста съм се чудил на акъла си,защо се завирам в подобни безсмислени "разсъждения".

Затова,мислете му вие.

Нали "времето е ваше"?

цитирай
13. mt46 - По-скоро става въпрос за справедливо възмездие...
30.10.2015 21:07
mihala написа:
Не е време да злорадстваме.Някой ,без да осъзнае реалностите, поиска да започне
трета световна война, но все още има мислещи."Бдете за да не ви излъже някой"библ.

цитирай
14. mt46 - От хаоса имат интерес великите световни боклуци и кукловоди...
30.10.2015 21:09
rosiela написа:
Абсолютно вярно е,че хаосът е цел.

цитирай
15. mt46 - Все пак никой съюз не е вечен. И ЕС ще рухне...
30.10.2015 21:11
alexs написа:
За съжаление ние българите сме от овчедушните, водени от нашите управници, които безприкословно изпълняват заповедите на ,, начланиците" - брюкселски зелки!

цитирай
16. mt46 - Ами те прекалиха, минаха всякакви граници...
30.10.2015 21:16
mileidi46 написа:
Да паднат..че и никога да не станат повече тия предатели!!
такова чудо няма и в Конго...

цитирай
17. mt46 - Може да доживеем, да видим променена, нормална Европа /а и България/...
30.10.2015 21:18
zaw12929 написа:
"Ще падат правителствата, които поощриха нашествениците в Европа"
и трябва да е по скоро!

цитирай
18. dimat - #17, Ама ние стоим и "гледаме"?!
01.11.2015 00:30
Ако само това правим,значи,НЕ ВИЖДАМЕ!

А представи си,трябва и ДА МИСЛИМ,че най-после и най-важното,ДА ДЕЙСТВАМЕ!

Само с гледане,като "наблюдатели",поне да си пуснем клипа на Пинк Флойд,"Стената",че да видим за къде сме се запътили.

Имаше там една месомелачка....
цитирай
19. mt46 - Не всеки виждащ може да действа...
01.11.2015 09:05
dimat написа:
Ако само това правим,значи,НЕ ВИЖДАМЕ!

А представи си,трябва и ДА МИСЛИМ,че най-после и най-важното,ДА ДЕЙСТВАМЕ!

Само с гледане,като "наблюдатели",поне да си пуснем клипа на Пинк Флойд,"Стената",че да видим за къде сме се запътили.

Имаше там една месомелачка....

Има хора на словото /като Паисий, Вазов, П. Р. Славейков/ и хора на делото /като Левски, Бенковски и т. н./ Ролята на първите също има голямо значение...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19162672
Постинги: 3687
Коментари: 45097
Гласове: 148919
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031