Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2016 21:07 - Прав ли е Орбан?...
Автор: mt46 Категория: Спорт   
Прочетен: 3650 Коментари: 9 Гласове:
19

Последна промяна: 24.09.2016 22:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
.
.
Орбан: ЕС трябва да залови и депортира всички нелегални мигранти в лагери извън Съюза

от Memoria de futuro в Актуално · 22/09/2016 · 16:14

 

image

Според унгарския премиер ЕС трябва да залови и депортира всички нелегални имигранти и да ги събере в бежански лагери под европейски надзор извън границите на Съюза, откъдето ще могат да кандидатстват за убежище, предаде Ройтерс, цитиран от БТА.

„Това би могло да бъде остров, или крайбрежна зона в Северна Африка, но сигурността и снабдяването трябва да бъдат гарантирани от ЕС в негов собствен интерес“, каза Орбан в интервю, публикувано днес на новинарския сайт „Ориго“.

„Трябва да създадем големи бежански лагери извън ЕС, с въоръжена охрана и финансова издръжка, осигурена от Съюза. Всички, които са дошли нелегално, трябва да бъдат заловени и депортирани там. Там те могат да подадат молба за убежище“, пояснява Орбан. По думите му това е „тежка морална задача“, но е единствената алтернатива на това мигрантите за останат в Европа, да бъдат разселени из континента и да създават по-нататъшни проблеми.

Релокацията е упражнение по безполезност, понеже тези, които са искали да бъдат в Германия, веднага ще се върнат там след разселването им, смята Орбан.

„Има само едно решение, изгодно за всички – и за нас, които още не сме в затруднение, понеже се защитихме, и за страни като Германия, които вече са загазили: „Вън мигрантите от Съюза“, заяви Орбан.

Той отново настоя, че външните граници на ЕС трябва да бъдат укрепени, за да не се допусне повтарянето на мигрантската вълната от 2015 г. „Границите трябва да се използват, защото ни пазят. Някои си въобразяват свят без граници. Аз съм от онези, които не желаят да видят световната цивилизация променена“, каза Орбан, цитиран от Ройтерс.

www.memoriabg.com/2016/09/22/orban-es-triabva-da-zalovi-vsichki-nelegalni-migranti/

ПП: А вие съгласни ли сте с варваризацията на цивилизацията?...




Гласувай:
19


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. mt46 - http://www.memoriabg.com/2015/09/20/oporniat-lost-na-budeshtia-teror-slepi-li-ste/
23.09.2016 21:12

Опорният лост за бъдещия терор. Слепи ли сте?!

Гост-автор, Споделено от мрежата · 20/09/2015 · 04:02

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Калина Андролова

Когато бедни хора бягат от война, те се придвижват до най-близката граница и търсят спасение от смъртта. Тези хора, обаче, които пътуват днес из Европа с табели, че искат да живеят в най-богатата европейска страна Германия, не бягат от война. Те просто се преселват и търсят по-удобен начин на живот. Разрази се истерична пропаганда на мелодраматични чувства към бежанците, добре изработена в лабораториите на специалистите по медийно облъчване и формиране на обществено мнение. Безброй НПО-та, финансирани от САЩ, се заеха да организират шествия в подкрепа на „бежанците”.

Аз обаче имам един въпрос. Спомняте ли си началото на 90-те години в България? Спомняте ли си онзи глад, липсата на пари, ужасната разруха, затварянето на предприятията, тоталната бедност и безпътица? Стотици хиляди българи трябваше да променят мястото си и начина си на живот. Нямаше как да се замине за Европа просто ей така, да застанеш на границата и да кажеш: „Бягам от смъртоносната безнадеждност в България. Искам да съм в Германия, Франция, Великобритания…” Тогава американските НПО-та не финансираха сълзлива пропаганда за нещастните, бедстващи българи, руснаци, източноевропейци. Напротив, с любопитство наблюдаваха резултатите от собствената си стратегия, как умират от глад, студ, бедност и липса на медицински услуги възрастните хора, нашите бащи, майки, баби и дядовци. Никой тогава не ни пусна да заживеем в Европа! Никой не беше загрижен, както сега грижовно се отнасят към нуждите на преселниците, за чиято съдба, апропо, е виновна изцяло и напълно администрацията на Обама. И да се твърди друго е просто крайна форма на пропаганден цинизъм.

Имам познати, които преживяваха по няколко години по лагерите в Европа в очакване да одобрят документите им, след което ги обявяваха за икономически емигранти и ги връщаха обратно в България. Лично аз съм силно озадачена как т.нар. бежанци днес имат изобщо право да си избират къде ИСКАТ да отидат да живеят. Какво точно означава това: ОТИВАМЕ В ГЕРМАНИЯ! Това вече не е бягство от война. Не е и икономическа емиграция, защото такава емиграция не може да е масово организирана. Икономическата емиграция е разнопосочна, всеки в различно време отива на различно място, съобразно съвсем индивидуални планове. В момента става дума за абсолютно организирано нашествие на хора, чужди на европейската култура. Неслучайно излизат факти, че на каналджиите се плаща скъпо и прескъпо за прехвърлянето на тези хора в европейския свят. Някой има ли логичен отговор ЗАЩО се случва това? Войната е просто повод, „Ислямска държава” е просто инструмент. Самите мигранти са крайно арогантни, сякаш Европа им е длъжна. Издигат лозунги „Европа, засрами се!”, „Отворете си границите!”, крещят, блъскат огради, демонстрират особено самочувствие…Извинете! Европа ли сътвори и въоръжи „Ислямска държава”? Още ли не сте наясно?! Европа беше пожертвана в зловещата игра на външни сили. И това не е песимистично вайкане на журналистка по БНР, преувеличаваща драмата. Това е фактическото бъдеще. И то съвсем близкото бъдеще на Европа.

Мигрантите са от Близкия изток, Африка, Пакистан, Афганистан и други подобни. Как и защо точно сега се сетиха да пристигнат в Европа?! Миграционният хаос в Европа е важна тактическа операция по пътя на дълбокото етно-преустройство на Европа. Това е верен, но непълен анализ. Пълният анализ изисква да се подчертае, че заедно с мигрантите в Европа ще се настанят и доста сериозно количество бойци на „Ислямска държава”, примерно няколко хиляди. Нали разбирате, че ако няма такова преселение на бежанци, то в ЕС няма как да попаднат толкова много джихадисти. Тези джихадисти изобщо не са нужни на някаква си „Ислямска държава”. Те са необходими единствено на тези, които искат да контролират Европа. При всяка грешна геополитическа стъпка и всеки опит за самостоятелност, Европа ще бъде тероризирана и заплашвана с атентати, размирици, кланета и пр. Например, сключва се договор за изграждане на газопровод и хоп атентат или операция на радикалните ислямисти, която измества вниманието и не само вниманието, но и фактическите действия. Не искате да подпишете TTIP, о, лесно ще поискате корпорациите да ви съдят!

Необходимо е да се подчертае още веднъж: именно сега в Европа се вкарва опорният лост за бъдещото й управление през терор, хаос и неспокойствие. Именно сега ще се структурират клетки на терористични оперативни групи. Именно сега Европа все още може да направи нещо, за да се защити. Но за съжаление нищо не прави. Единствен Виктор Орбан брани Европа. Алчността и страхът от силна и мощна Евразия е по-силен от разума. Унищожава се Европа, раздробява се Азия, правят се поднационални и наднационални квазидържавнически структури. Не виждате ли подмяната на света? Слепи ли сте?!



Източник: Деконструкция – БНР
цитирай
2. dimat - Всичко е описано кратко,точно и пълно!Поздравления за К.Андролова и mt46!
23.09.2016 21:53
Но като стара раздрънкана латерна ще подхвана "моето си":

Г-жо(це) Андролова!Не ни е виновен Обама - той също е инструмент!

ВИНОВНИ СМЕ СИ`НИЕ,ЕВРООВЦЕТЕ,ОТ КОШАРАТА "ЕС",КОИТО МЪЛЧАЛИВО И ПОКОРНО ПРИЕМАМЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ УНИЩОЖИТЕЛИ!!!

Знаете ли,на какво прилича целият ЕС,като територия и население?!

Много професионални овчари знаят това,което ще опиша:

Приличат на стадо,в чиято кошара се е намъкнал вълк!Стадото трепери от страх и тъпче на място.Даже и не блее!Пълна тишина и само вълкът души овцете една след друга!Души и оставя и след като натръшка толкова,че да се умори,хваща със зъби една,премята я през гръб и бяга от кошарата!!!

НЕЩО ДА СЕ ПОЗНАХМЕ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ,МИЛИ ОВЦЕ?!

цитирай
3. mt46 - Благодаря ти за мнението! Поздрави!...
23.09.2016 22:32
dimat написа:
Но като стара раздрънкана латерна ще подхвана "моето си":

Г-жо(це) Андролова!Не ни е виновен Обама - той също е инструмент!

ВИНОВНИ СМЕ СИ`НИЕ,ЕВРООВЦЕТЕ,ОТ КОШАРАТА "ЕС",КОИТО МЪЛЧАЛИВО И ПОКОРНО ПРИЕМАМЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ УНИЩОЖИТЕЛИ!!!

Знаете ли,на какво прилича целият ЕС,като територия и население?!

Много професионални овчари знаят това,което ще опиша:

Приличат на стадо,в чиято кошара се е намъкнал вълк!Стадото трепери от страх и тъпче на място.Даже и не блее!Пълна тишина и само вълкът души овцете една след друга!Души и оставя и след като натръшка толкова,че да се умори,хваща със зъби една,премята я през гръб и бяга от кошарата!!!

НЕЩО ДА СЕ ПОЗНАХМЕ В ТАЗИ СИТУАЦИЯ,МИЛИ ОВЦЕ?!


Текстът на Калина Андролова е отпреди една година. Има ли някаква положителна промяна през това време? НЯМА! Дори става по-зле... Има протести в Западна Европа, но не толкова масови. Явно липсва достатъчно съзнание и воля за защита на националните и народните интереси...
цитирай
4. stih - Едва ли някой ще оспори Орбан.
24.09.2016 01:54
А след г-жа Андролова не мога нищо да добавя.
Поздравления за актуалния постинг!
цитирай
5. anin - Марине,
24.09.2016 16:10
Не да се мисли как и къде да се "затварят" емигрантите, а да се спре процеса на създаване на емигранти!
Кой създаде Ислямска държава, кой прави войните и прави предпоставки хората да станат емигранти? Ако живеят нормално в своята си държава, няма да се махат от там...а за терористите вече е друга тема...
цитирай
6. mt46 - Благодаря ти за отзива!...
24.09.2016 21:20
stih написа:
А след г-жа Андролова не мога нищо да добавя.
Поздравления за актуалния постинг!

цитирай
7. mt46 - Но каруцата вече се е обърнала...
24.09.2016 21:27
anin написа:
Не да се мисли как и къде да се "затварят" емигрантите, а да се спре процеса на създаване на емигранти!
Кой създаде Ислямска държава, кой прави войните и прави предпоставки хората да станат емигранти? Ако живеят нормално в своята си държава, няма да се махат от там...а за терористите вече е друга тема...

Въпросът е какво да се прави с настоящите мигранти... А войните могат да спрат, ако има добра воля...
цитирай
8. anin - Мии,
25.09.2016 12:59
Да спрат войните и мигрантите ще се върнат в къщи....
цитирай
9. dimat - anin: Войните "няма да спрат",
25.09.2016 19:08
ако на тези "мигранти" не се спре да се гледа,като на "мигранти"!

Това са войски от особен тип,чрез които се води война и трябва всички,така наречени "европейски овце" да го набият в така наречените си глави!

Разберете,бе хора!Проумейте го!

Това е войска тип "башибозук",предварително подбрана,екипирана,снабдена с финанси,ЧИЯТО ЦЕЛ Е ДА ЗАДУШАВА КУЛТУРНИТЕ "РАСТЕНИЯ",КАКТО ПЛЕВЕЛЪТ.

Този тип войски са се използвали успешно при всички войни,водени от турските нашественици,срещу европейските държави!

Така,че не може да се очаква,че те ще спрат да се движат към и вътре в Европа,ако ще навсякъде да спрат "конвенционалните" войни.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19161101
Постинги: 3686
Коментари: 45091
Гласове: 148917
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031