Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.10.2015 22:55 - Адът, който предстои
Автор: mt46 Категория: Технологии   
Прочетен: 8201 Коментари: 28 Гласове:
33


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
Адът има едно име. Ноември.

Споделено от мрежата · 16/10/2015 · 12:22

image

Стойчо Керев

На 29 септември т.г. журналистът Стойчо Керев публикува в страницата на предаването си „Въпрос на гледна точка“ прогнозата си за развитието на т.нар. бежанска криза в Европа. Текстът набра голяма популярност в интернет.

След престрелката на 15 срещу 16 октомври на българо-турската граница, Керев е публикувал своята прогноза и в You Tube* на български и английски език със следното пояснение: „Това е предположение и вероятен сценарий за началото на конфликт в сърцето на Европа. Днес, 15.10.2015 г., на границата с Турция стана факт първият конфликт с въоръжени бойци, определяни от ЕС като „бежанци“.

Предоставяме материала без редакция и коментар.

Най-грандиозната измама и манипулация на либералните евромедии е наричана бежанска криза. По-смелите журналисти не крият истинските думи – завоевателна ислямистка война. Това е нова концепция за водене на бойни действие на чужда територия.

Никой не си представяше самолета като бомба, но това стана факт през 2001 година. Тази война роди най-безжалостната тактическа атака на Ислямска държава.

Децата и жените се използват като жив щит за безпроблемното преминаване на обучени джихадистки бойци на европейска територия. Връщането на тези маси обратно не е опция. Всеки един от тях е получил сериозна сума, за да изпълни задачата. Ислямисткият проект за превземане на Европа е в ход.

Не напразно тази армия от жени, деца и радикални бойци не признава национални граници и суверенните права на живеещите в собствените си страни мирни граждани. Те окупират, вилнеят и безцеремонно използват думите – “деца, жени и права”. За пореден път Европа се оказа в капана на безумната политика на еврочиновниците. Слаби и жалки президенти и зависими политици изоставиха ценностите обявявани за икони на цивилизацията.

Сега накратко за развитието на ситуацията до края на годината.

До месец истинската бройка на бойците с деца и жени, проникнали в Европа, наричани погрешно мигранти и бежанци, ще достигне половин милион. Само Хърватска докладва за десетократно увеличаване на пристигащите “мигранти”. Разселването на армията мъже, жени и деца е целенасочено. То се направлява от внедрени във всяка група военизирани джихадисти с опит.

Лагерите са организирани на военен принцип и спазват стриктна дисциплина. Изследването на придвижването на групите (наричани от експерти в засекретени доклади – взводове до 15-20 човека и роти до 400 човека) демонстрира отличното спазване на тактиката, позната като “марш на скок”. Сборните пунктове са определяни в движение и масите се придвижват целенасочено по зададени маршрути. Те използват мобилните оператори като свои официални канали. На кадри, излъчвани в световните телевизионни медии, е видно кои са взводните и ротните командири.

Представете си картата и лъчите на ислямистката армия – Германия, Дания, Швеция, Норвегия, Франция – това са страните с най-големи природни ресурси. Разположените там бойци приближават 250 000 и нарастват. В подстъпите към тях – Хърватска, Унгария, Сърбия, Чехия, Словакия, Италия има вече разположени приблизително 100 000 войници и нарастват. В България се говори за около 15 000 бойци. Във Великобритания службите засичат над 3 000 радикализирани елементи според британската полиция, цитирана от авторитетния “Таймс”. Справка в интернет показва, че 500 бойци превземат сирийски град безпроблемно. Така обръчът около богатите на ресурси страни е затворен и подстъпите към тях са отрязани. Европейският войник не е обучен да воюва с толкова безжалостен враг, използващ без погнуса деца-камикадзета.

Командата за фронтова атака ще бъде подадена след инсцениран смъртен случай на “бежанец с дете” или “бежанка с дете”, убит по невнимание от полицай или военен. Това е План “А”.

План “В”. Случайно или след непредизвикани сблъсъци, които избухват всекидневно заради настъпващата зима с охраняващите “мигрантите” полиция и армия, е възможно да има смъртен случай. Мъже, жени и деца започват да отнемат оръжието на полицаи и войници.

Адът има едно име. Ноември.

*Видеото можете да видите тук.

Източник: Въпрос на гледна точка

www.memoriabg.com/2015/10/16/adut-ima-edno-ime-noemvri/

ПП: Адът има различни имена... Не знам дали ще е през ноември. Може и през декември...
Бях предположил, че целта на великите световни кукловоди и боклуци е да предизвикат размирици, конфликти, а защо не и война в Европа /с последвала я световна война/ чрез мигрантското нашествие. Неслучайно в някои държави се възраждат неонацизмът или национализмът /например чрез ПЕГИДА, за която нашите медии избягват да споменават/... Всеизвестно е, че на всяко действие има противодействие. Подпалвачите на войни отлично знаят това... Трябва да се подготвим, доколкото можем...
Искам да попитам нашите продажни неолиберасти - съзнавате ли на какви престъпни злодеяния сте съучастници?...
М. Тачков






Гласувай:
33


Вълнообразно


1. kvg55 - ". . . нашите продажни неол...
16.10.2015 23:17
"... нашите продажни неолиберасти ..." нищо не осъзнават,
защото ако осъзнаваха, то у тях щеше да заговори инстинктът
за самосъхранение. А те блеят като овце.
цитирай
2. stih - Ти си една тревожна камбана, Марин!
16.10.2015 23:34
Прочетох и се ужасих.
И мога само да се моля...
цитирай
3. mt46 - http://www.memoriabg.com/2015/10/16/evropa-e-prevzeta-ot-besove-bulgaria-purva-natisna-spusuka/
16.10.2015 23:46

Европа е превзета от бесове. България първа натисна спусъка

от Христина Христова в Избор на редактора · 16/10/2015 · 20:54

dsc_0069

Снощи, когато научих новината, че български полицай е стрелял срещу нахлуващия отряд от 54 нелегални нарушители на българо-турската граница, изпитах надежда и дори гордост. Един български полицай не се поколеба да защити всички нас, поемайки огромен риск от повдигане на обвинения за неправомерни действия в последващото разследване и жертвайки собствената си безопасност. Оказвайки се почти сам на незащитената бразда, която между другото е и външна граница на ЕС, той изстреля първия куршум на Европа срещу нашествието на нелегални пришълци на Стария континент.

Главният секретар на МВР Георги Костов заяви: „В момента имаме задържани 54 нарушители – всички са мъже между 20 и 30 години, самоопределят се с афганистански произход и определено са в добра спортна форма“. От думите му стана ясно, че „групата от афганистанци е налитала на бой и е показвала агресивно отношение към тримата гранични полицаи.“

Наскоро унгарският премиер Виктор Орбан възкликна: „Мигрантите приличат по-скоро на армия, отколкото на хора, търсещи убежище“.

Но още преди него, в края на септември т.г., българският журналист Стойчо Керев формулира публично опасността: „Най-грандиозната измама и манипулация на либералните евромедии е наричана бежанска криза. По-смелите журналисти не крият истинските думи – завоевателна ислямистка война. Това е нова концепция за водене на бойни действия на чужда територия.“

Моля се Керев да не е прав.

Но каквото и да мислим днес, близкото бъдеще ще го потвърди или ще го отрече. При това – много, много скоро.

Днес обаче аз, като много мои сънародници, се гордея със смелостта на българския полицай Вълкан Хамбарлиев, чието име беше оповестено тази сутрин. Вътрешно дори се усмихнах. Защото старият тотем проговори. Вълкът на Дуло направи леко движение в националната памет.

И защото точно в навечерието на деня, в който Регионалният парламент в германския град Бремен прие закон, даващ разрешение на полицията да конфискува частни имоти за настаняване на бежанци, в навечерието на деня, в който евроатлантическото лоби в българския парламент прие за обнародване тихомълком и без никакъв медиен шум Закон за изменение и допълнение на Закона за убежището и бежанците (либерализиращ приемането и заселването на бежанците и техните семейства в България), в същия този ден българският граничен полицай не се поколеба да изпълни свещения си дълг – да защити границата на родината и българското население от нахлуването на нелегални чужди нашественици.

3 срещу 54.

Сериозна ситуация, нали?! Ситуация, изискваща смелост, решителност и хладнокръвие.

И най-вече – ясно съзнание. Непревзето от евроатлантическите бесове, в чиято власт днес се гърчи цяла Европа.

„Върховният комисариат за бежанците към ООН (ВКБООН) в България осъди остро случая със загиналия имигрант край Средец, който беше прострелян от граничен полицай“. Това заяви Борис Чеширков, говорител на ВКБООН пред БНР. И допълни: „Осъждаме това, че се е стигнало до смърт на човек от Афганистан, търсещ закрила, и че това се е случило, докато той се е опитвал да стигне до безопасността на България и да упражни своето универсално човешко право да потърси убежище. Призоваваме България разследването да бъде незабавно, задълбочено, прозрачно и независимо“.

?!

Разбирате ли за какво става въпрос?!

Сигурността на агресивните и в чудесна спортна форма нелегалните пришълци е по-важна за Европа и ООН от сигурността на българските граждани. По-важна е и от живота на самите гранични полицаи, които по логиката на ООН е трябвало да посрещнат с хляб и сол незаконно пресичащите границата афганистанци, и ако трябва самите те да загинат на браздата, но да опазят живота на нарушителите.

В съчетание с новините от Бремен, където полицията вече легално ще отнема частни имоти, за да настанява в тях „бежанци“, в съчетание и с новините от Стокхолм, където епископ-лесбийка предложи да се махнат кръстовете от църквите и да се обособят в тях молитвени помещения за мюсюлмани, това становище на ООН звучи „в реда на нещата“.

И показва недвусмислено едно:

Европа е превзета от бесове.

Европа е попаднала в капана на глобална мокра поръчка.

Европейското население е почти напълно неадекватно и не може да се защити от собствения си напълно неадекватен и напълно побеснял елит.

При нас, като периферия на периферията, процесите идват по-бавничко. Защото германският полицай например, би загинал на място, но не би се осмелил да стреля срещу отряда на нашествениците.

Значи, все пак има надежда за нас.

Не само ние, българите, но и още народи от Източна Европа (бидейки периферия на Западния център) все още пазят здрави автономни „островчета“ в съзнанието си, където инстинктивно са скрили от враждебните чужди очи корените на своята идентичност и охраняват унаследените си представи за чест, достойнство, човечност, народ и отечество. Ние също сме от тези народи. Нещо повече – шансът ни е именно в това – че сме периферия на периферията. И въпреки че българската управляваща каста действа в режим на пълно подчинение спрямо началниците си от ЕС и САЩ, и въпреки че тя се страхува да защити националните ни интереси, както ги защитават други източноевропейски лидери, няма как да се угаси „туй, що не гасне“ – дори да го премахнат от учебниците по литература (за което вчера се отново разбързаха образователните „експерти“).

Разбира се, рекациите на управляващите, като се почне от държавния глава и се мине през цялата политическа каста, бяха смехотворни. За Плевнелиев инцидентът е „нелеп“ и „трагедия“. Милият, той не можа да преживее смъртта на нелегалния мигрант по начина, по който преживява (т.е. без усилие) бавното убиване на цял народ. Неговия народ. За да опази мигрантите, той упорито отказва да свика Консултативния съвет по национална сигурност. Партийните активисти цял ден мънкат и не им се разбира какво говорят, за да не разгневят началниците от ЕС. Внимават да не раздразнят и Турция, която предвидливо пропусна отряда от младите афганистанци точно по времето на срещата на европейските лидери в Брюксел и показа на практика какво ще се случи, ако разхлаби граничния контрол. Резултатът – ЕС се обяви за либерализация на визовия режим за Турция и за ускоряване на преговорите по приемането й в ЕС. На медиите пък беше спусната спешно опорната точка, че изведнъж като с магическа пръчка профилът на бежанците се е променил и от сирийци те се превърнали в афганистанци в разцвета на младостта си и в перфектна физическа форма.

Но все пак, както стана въпрос и по-горе, няма как да се угаси „туй, що не гасне“, въпреки безсрамната публична манипулация. Няма как да се угаси то и въпреки апокалиптично-безнадеждната диагноза на един от най-добрите и четени опозиционни анализатори, на когото възлагат надежди много хора, останали в будно съзнание и искащи да чуят истината – доц. Иво Христов, който вчера за пореден път заяви шокиращо, влизайки в ролята на тъмен бард: „Страната ни е изправена пред драматичен колапс. Само че типично по български, този колапс става тихо, бавно. Ние потъваме в едно блато на посредственост, бълбукайки доволно, и постепенно умираме. Това, което се представя като енергично гражданско движение, не е нищо друго освен издигащите се мехурчета на гниенето на един организъм. (…) Тъй като ние сме периферия със силна геополитическа зависимост, нищо в България не може да се промени коренно, без да се промени нейният геополитически статут. Аз поне в близките години не я виждам тази промяна.“

Не, Иво! Не!

Ако ти си мехурче от гниещия национален организъм, то онзи полицай, който тази нощ е защитил българската граница и всички нас, какъвто и да е, и да не е герой, не е и мехурче от разлагаща се национална плът. И слава Богу, все още има немалко българи, които пазят в паметта си понятия като чест и мъжество.

Разлага се Европа, а не България, приятели!

Европа фатално се разлага отвътре, въпреки красивата си опаковка отвън. Да, нас ни разрушиха отвън, измъчиха и отвътре националната ни душа, но там, в дълбоките й дипли, ядката ни все още е здрава. Все още повечето от нас са просто нормални хора. Все още съзнанието ни не е прекършено, въпреки че сме една от най-беззащитните пешки на голямата геополитическа дъска.

Всъщност, точно в това е и нашият шанс.

Затова – не слушайте демобилизиращите, обидни и цинични слова, които ви превръщат в дезертьори в битката за собствения ви живот, в битката за общия ни живот. Целта е да повярвате, че нищо не зависи от вас. И да умирате бавно и доброволно, като мехурчета от гниещата плът на националния организъм, с любезното съдействие на интелектуалния ни елит, който, неспособен да създава идеологии и да излъчва визионери, е вдигнал безразлично и високомерно бялото знаме, убеждавайки ни, че всичко е загубено.

Както каза доц. Николай Гочев преди няколко дни – време е за идеология:

„Така че на онези от нас, които ги е грижа за страната им, предстои да се съсредоточат и да предложат идея за бъдещето й, което значи също – за нея самата. Такъв проект засега не може да разчита на финансиране, тъй като той няма за цел никаква печалба. Той трябва да произведе мисъл, която ще събере разпръсващите се във всякакви посоки хора, които все още, и то с голяма болка, си спомнят, че някога са били заедно. Първото, което предлагам на всички, които имат достъп до телевизия, вестници и социални мрежи – спрете да злословите срещу народа си. Той за нищо не ви е виновен. А и нямате полза от това. Никой няма да стане по-умен, по-благовъзпитан или по-уважаван от това, че охулва близките и унизените, а прославя далечните и овластените.“

Тъй че ако неизбежно ще се мре, както прогнозира доц. Иво Христов, то все още има живи българи, които предпочитат да го направят, развявайки националния трибагреник, а не махайки безнадеждно бялото знаме на пораженческия дух и самоубийствения нихилизъм.

„Нищо не е изгубено, докато не е изгубено всичко“ – ще повторя за пореден път думите на италианския писател Курцио Малапарте.

Може би Европа я очакват трудни времена. Може би и България я очакват още по-трудни времена. Процесите са твърде напреднали, за съжаление. Но все пак – не забравяйте, че когато Европа реши да отнема домовете на европейците, за да ги дава на нашествениците, в България беше изстрелян първият куршум срещу тях.

И това, повярвайте, е начало.

Мъничко наистина. Но е начало.
цитирай
4. mt46 - http://sz-magazin.sueddeutsche.de/texte/anzeigen/42259/1/1
16.10.2015 23:52
От ФБ...
Natalia Andreeva:

"Ужасяващите изповеди на един млад джихадист на име Ерхан Айдениз от нашия град Кемптен. Оказва се, че сме едно доста благоприятно гнездо на ислямизма. Този откаченяк е опитал да се присъедини към ИД в Сирия, но не е успял. Сега ще прави нови опити.

Той е бил докаран от турските си родители в Германия на две години и тук е бил радикализиран. Срещите на тези ислямисти са протичали на сто-двеста метра от нашата къща, която е на входа на гората. Правете си сами изводите защо ме е страх да напусна дома си.

Някои цитати от него: "Демокрацията и ислямът са като огън и вода, те са несъвместими помежду си."
"Аз бих убил и моето семейство, ако не се подчини на Ислямска държава."
"Все едно е дали човек отстрелва или обезглавява враговете си. Смъртта си е смърт."

По-нататък от интервюто: Идеята Германия да стане ислямска република много се харесва на Ерхан. Как ще стане това. Жените без бурки ще бъдат хващани от ислямската полиция по улиците и обличани правилно в къщите им. Мъжете ще бъдат принуждавани да носят панталони над глезените като пророка Мохамед. Хомосексуалистите ще бъдат убивани. И т.н."
цитирай
5. mileidi46 - Незнам, не ми се мисли. . . Положе...
17.10.2015 01:10
Незнам,не ми се мисли...
Положението е..не катастрофално,а просто= апокалипсис!
Има много,ама много логика, във всичко,което Керев казва.
Тия малоумници ще прегазят Европа,като плитък поток!!
Те ще станат милиарди.А некакъв тъпак по форумите се изхвърля да ги плаши с футболните фенове...Тоя народ вече смърди от простотия..
Бясна съм..
цитирай
6. vishnichka - Ужасно!
17.10.2015 09:33
А ние като обиикновени хора не сме научени да се защитаваме, не познаваме отблизо фанатизма, няма да имаме никаква възможност да обясним каквото и да било... Не ми се мисли просто какво ни очаква, ако мрачните прогнози станат реалност.
цитирай
7. balkan1 - ОЩЕ по въпроса ...
17.10.2015 10:24
http://balkan1.blog/politika/2015/09/27/voina-religii.1394773
........................
http://balkan1.blog/politika/2015/10/02/letishteto-v-denvyr-kolorado.1396258
цитирай
8. mt46 - От ФБ...
17.10.2015 11:03
РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО ПРАВИТЕ?

"Гнуся се от мрънканията на политиците, грантовите НПО и разните псевдозащитници на човешките права, относно граничния инцидент край Средец. Един български граничар е изпълнил перфектно своите задължения, а те си "измиват ръцете" с него, за да си запазят тлъстите търбуси и задници.. Ето какво се казва в Закона за убежището и бежанците:
чл. 5.Чужденец, влязъл не по законоустановения ред в Република България, за да поиска закрила, пристигайки направо от територия, където са били застрашени животът и свободата му, е длъжен да се представи незабавно на компетентните органи и да посочи уважителни причини за незаконното си влизане или пребиваване на територията на страната.
Това така наречените мигранти не са направили. Те не са се подчинили на граничарите, които в случая представляват българските власти.
Може ли някой да разбере със сигурност, в тази нощна доба,че нарушителите не са "чужденеци, представляващи опасност за националната сигурност" /чл.4 ал 4/? В този случай Уставът повелява след задължителната команда да се възпроизведе предупредителен изстрел. Което е и сторено. Никой не е могъл да предвиди трагичния инцидент.
Най-коварното в случая, че негативните коментари целят да се деморализират служителите от Гранична полиция. Оказва се, че когато образцово изпълниш служебните си задължения може да се окажеш престъпник. Дали не беше по-добре граничарите да вземат по 100 евро от всеки "бежанец" и да ги пуснат по живо, по здраво. Ето затова упреците към граничарите се нещо повече от неморални. Те са насочени към имунната система на България и са чиста проба национално предателство. РАЗБИРАТЕ ЛИ КАКВО ПРАВИТЕ?"
Валери Хаджиев
цитирай
9. freeoldmen - Хм, сайтът на Христина Христова е срутен за момента.
17.10.2015 12:00
Досега не се е случвало.
Дали не е по повод великолепната статия?
Като нищо може да е попаднала под ударите на някой от многобройните закони
за защита на Чуждия...
цитирай
10. mt46 - От ФБ...
17.10.2015 12:07
Кръстю Желязков:

"Спрян е токът на интегрираната система за наблюдение на границата от една седмица, защото МВР не си е платило сметката за ток. Системата практически не функционира" - казал Миков в Бургас. Преди 15 часа са го публикували доста сайтове, дори и дадзибаото "Дневник".
Независимо кой го е казал, въпросът е вярно ли е и ако е ЗАЩО? Министерството не е ли от държавата?
Отворковците, що не кажете нещо по темата, а?"
цитирай
11. mt46 - Мда...
17.10.2015 12:12
9. freeoldmen - "Хм, сайтът на Христина Христова е срутен за момента.
12:00
Досега не се е случвало.
Дали не е по повод великолепната статия?
Като нищо може да е попаднала под ударите на някой от многобройните закони
за защита на Чуждия..."
Не е за пръв път. Преди около седмица Христина писа във ФБ, че хакери са срутили сайта й, после писа, че са го възстановили, на друг хостинг... Според мен това е ченчесарска работа, цензура... Демокрация, свобода на словото, а?...
цитирай
12. mt46 - Навярно ще се осъзнаят, когато им се подпалят задниците...
17.10.2015 12:14
kvg55 написа:
"... нашите продажни неолиберасти ..." нищо не осъзнават,
защото ако осъзнаваха, то у тях щеше да заговори инстинктът
за самосъхранение. А те блеят като овце.

цитирай
13. mt46 - Само с молитви не става, Елица...
17.10.2015 12:18
stih написа:
Прочетох и се ужасих.
И мога само да се моля...

Виждаш, че те действат - нагло, агресивно, завоевателно, нетолерантно спрямо нас, незачитайки законите... Нима не трябва да се отбраняваме?...
цитирай
14. mt46 - Знаем как действат джихадистите, ислямските терористи... Но не знаем точно кога ще им бъде даден знак за войствени действия...
17.10.2015 12:21
mileidi46 написа:
Незнам,не ми се мисли...
Положението е..не катастрофално,а просто= апокалипсис!
Има много,ама много логика, във всичко,което Керев казва.
Тия малоумници ще прегазят Европа,като плитък поток!!
Те ще станат милиарди.А некакъв тъпак по форумите се изхвърля да ги плаши с футболните фенове...Тоя народ вече смърди от простотия..
Бясна съм..

цитирай
15. mt46 - Така е...
17.10.2015 12:26
vishnichka написа:
А ние като обиикновени хора не сме научени да се защитаваме, не познаваме отблизо фанатизма, няма да имаме никаква възможност да обясним каквото и да било... Не ми се мисли просто какво ни очаква, ако мрачните прогнози станат реалност.

Вече няма военна подготовка в училище, няма казарма... Случайно ли ни обезоръжиха?... Дори държавата ни не е способна сама да охранява надеждно небето и земята ни...
цитирай
16. mt46 - Благодаря!...
17.10.2015 12:31
balkan1 написа:
http://balkan1/politika/2015/09/27/voina-religii.1394773
........................
http://balkan1/politika/2015/10/02/letishteto-v-denvyr-kolorado.1396258

Религиите и сектите не бива да се впиват в светската власт, да я изместват и заместват...
цитирай
17. raders - Отдавна знам, че ислямът е агрес...
17.10.2015 16:18
Отдавна знам, че ислямът е агресивна и злокачесвена религия, но те надминаха всички очаквания. Просто трябва да се забрани и то не само в Европа, но и навсякъде. Това го е проумял даже самият Ататюрк.
цитирай
18. raders - . . . "Какво очакваме - стъл...
17.10.2015 16:34
... "Какво очакваме - стълпени на площада?-
Варварите да пристигнат там..."

Константинос Кавафис
цитирай
19. gmihov - Арабската пролет!
17.10.2015 18:12
Арабската пролет бедите ,които на арабските народи причини, ПЛАЦДАРМ за Европейска и Американска "пролет"откри. Бедите от нея ще са много, много по големи от колкото атентата с търговския център в Ню Йорк.
Има една поговорка"Голямото зло, което сам си направиш, друг не може да ти го направи". Злото, което Европа и Америка сами си го направиха, нямаше, кой друг да им го направи.
Армията с достатъчен човешки състав от бойци/деца, жени, обучени бойци/ вече е територията на Европа. Ще проникне и до Америка. Много беди ще причини, но, ако лидерите на Исляма не проумеят, че с добро могат сигурна победа да одържат и с зло се мъчат да я осъществят и при християните прошката и милосърдието могат зло, отмъщение и те да станат, от което и те няма да спечелят и много по голяма беда ще ги сполети.
И християните и мюсюлманите в един Бог вярват. Вяра не ги дели. Делят ги религии с претенции за световно господство от което до сега много не са спечели, освен безсмислени жертви безброй.
Време е, не религиите да ги делят, а вярата в един Бог да ги обедини и това от гибел и за едните и другите да спаси.
Време хората с власт/ духовна и светска/ да разберат и хората с религии и идеологии да не делят, господари на света да стават, от самия Бог, по висока да застават и живот, който Бог е създал и създава те за власт и имот да унищожават.
По този път, по който човечеството е тръгнало от своето начало с борби и войни и невинни жертви безброй между християни и мохамедани, добър край няма да има нито за едните , нито за другите. Ще пострадат не само ,в заблуда обикновените хора, но лидерите им, ненаситни за власт и имане,достигнали до дъното на безчовещината , в миналото и сега с кръстоносни походи за бойци да използуват и невинни деца .
Ако днес Христос и Мохамед биха могли да се появят, от това, което става ще се възмутят и ще се разберат, че ,при наличието само на един Бог и втори няма всичики хора са негови чеда и между тях във вярата различия няма. Различия има в ралигиите/
цитирай
20. estirbg - Това е поредната точка от сатанинския план за унищожаването на човечеството
17.10.2015 18:25
Историята е достатъчно красноречива. Заличаването на граници ще доведе до пълно падение.
Някога в древността хората се събраха и започнаха да строят Вавилонската кула - говореха един език и бяха без граници. Тогава Бог разбърка езиците им и им определи граници на заселване.
Днес сме свидетели как Луцифер, с помощта на своите адютанти в човешка плът, събаря Божиите граници, обединява нации, за да предприеме най-великия и последен поход срещу Бога.
Но кой ли проумява какво се случва, щом водачите са слепци. Къде ли ще отведено сляпото стадо...Видно е едно-
водачите на европейското стадо са или слепци или адютанти на сатана, подвластни на тъмните сили. Планът на князът на този свят е повече от ясен - това, което се случва днес с "мигрантската" криза е целенасочена, тенденциозна и преднамерена - о, никак не мислете, че се допуска от някакъв висш хуманизъм - не!
Това е най-удачният начин да се създаде естествен хаос, несигурност, заменен със смразяващ страх и тих ужас в коренното европейско население от прииждащите орди - нашественици (а с тях и терористи! В "30 думи" бяха публикувани фейсбуците на "мирните" мигранти преди да се внедрят в Германия-в пълно бойно въоръжение и след пристигането им на Европейска земя-като невинни "жертви" и "бегълци"). - Предстоят конфликти, които ще стават все по-чести и по-кървави. Тероризмът ще разтърси до основи Стария континент, а той е задължително необходим - само тогава населението всеобщо и доброволно ще приеме като "облекчение" Новия Световен Ред с всичките идентификационни номера, чипове или кодове - нали ще бъде за неговата"сигурност и спокойствие"...
Ето какво казва Исус за белезите преди Неговото завръщане:
Марк 13:8
"Защото НАРОД ЩЕ СЕ ПОВДИГНЕ ПРОТИВ НАРОД, и царство против царство, ще има трусове на разни места, ще има глад; а тия неща са само началото на страданията."
"Народ срещу народ" означава различни етноси в рамките на обща граница, това, което се структурира в момента."царство срещу царство" означава конфликт между отделните държави, който наистина вече започна във връзка с мигрантската вълна - Сърбия вече заплаши Унгария с армията си заради бежанците...
И това ще бъде само начало на страданията..
цитирай
21. gosho568 - Отново, интересна статия от Стойчо ...
17.10.2015 20:38
Отново, интересна статия от Стойчо Керев! Поздрави!
цитирай
22. mt46 - Мда... Поне да си стоят в държавите..
17.10.2015 23:15
raders написа:
Отдавна знам, че ислямът е агресивна и злокачесвена религия, но те надминаха всички очаквания. Просто трябва да се забрани и то не само в Европа, но и навсякъде. Това го е проумял даже самият Ататюрк.

цитирай
23. mt46 - Да... Злоупотребява се с религиите...
17.10.2015 23:17
gmihov написа:
Арабската пролет бедите ,които на арабските народи причини, ПЛАЦДАРМ за Европейска и Американска "пролет"откри. Бедите от нея ще са много, много по големи от колкото атентата с търговския център в Ню Йорк.
Има една поговорка"Голямото зло, което сам си направиш, друг не може да ти го направи". Злото, което Европа и Америка сами си го направиха, нямаше, кой друг да им го направи.
Армията с достатъчен човешки състав от бойци/деца, жени, обучени бойци/ вече е територията на Европа. Ще проникне и до Америка. Много беди ще причини, но, ако лидерите на Исляма не проумеят, че с добро могат сигурна победа да одържат и с зло се мъчат да я осъществят и при християните прошката и милосърдието могат зло, отмъщение и те да станат, от което и те няма да спечелят и много по голяма беда ще ги сполети.
И християните и мюсюлманите в един Бог вярват. Вяра не ги дели. Делят ги религии с претенции за световно господство от което до сега много не са спечели, освен безсмислени жертви безброй.
Време е, не религиите да ги делят, а вярата в един Бог да ги обедини и това от гибел и за едните и другите да спаси.
Време хората с власт/ духовна и светска/ да разберат и хората с религии и идеологии да не делят, господари на света да стават, от самия Бог, по висока да застават и живот, който Бог е създал и създава те за власт и имот да унищожават.
По този път, по който човечеството е тръгнало от своето начало с борби и войни и невинни жертви безброй между християни и мохамедани, добър край няма да има нито за едните , нито за другите. Ще пострадат не само ,в заблуда обикновените хора, но лидерите им, ненаситни за власт и имане,достигнали до дъното на безчовещината , в миналото и сега с кръстоносни походи за бойци да използуват и невинни деца .
Ако днес Христос и Мохамед биха могли да се появят, от това, което става ще се възмутят и ще се разберат, че ,при наличието само на един Бог и втори няма всичики хора са негови чеда и между тях във вярата различия няма. Различия има в ралигиите/

цитирай
24. mt46 - Благодаря за мнението!... Планът е античовешки, дяволски...
17.10.2015 23:21
estirbg написа:
Историята е достатъчно красноречива. Заличаването на граници ще доведе до пълно падение.
Някога в древността хората се събраха и започнаха да строят Вавилонската кула - говореха един език и бяха без граници. Тогава Бог разбърка езиците им и им определи граници на заселване.
Днес сме свидетели как Луцифер, с помощта на своите адютанти в човешка плът, събаря Божиите граници, обединява нации, за да предприеме най-великия и последен поход срещу Бога.
Но кой ли проумява какво се случва, щом водачите са слепци. Къде ли ще отведено сляпото стадо...Видно е едно-
водачите на европейското стадо са или слепци или адютанти на сатана, подвластни на тъмните сили. Планът на князът на този свят е повече от ясен - това, което се случва днес с "мигрантската" криза е целенасочена, тенденциозна и преднамерена - о, никак не мислете, че се допуска от някакъв висш хуманизъм - не!
Това е най-удачният начин да се създаде естествен хаос, несигурност, заменен със смразяващ страх и тих ужас в коренното европейско население от прииждащите орди - нашественици (а с тях и терористи! В "30 думи" бяха публикувани фейсбуците на "мирните" мигранти преди да се внедрят в Германия-в пълно бойно въоръжение и след пристигането им на Европейска земя-като невинни "жертви" и "бегълци"). - Предстоят конфликти, които ще стават все по-чести и по-кървави. Тероризмът ще разтърси до основи Стария континент, а той е задължително необходим - само тогава населението всеобщо и доброволно ще приеме като "облекчение" Новия Световен Ред с всичките идентификационни номера, чипове или кодове - нали ще бъде за неговата"сигурност и спокойствие"...
Ето какво казва Исус за белезите преди Неговото завръщане:
Марк 13:8
"Защото НАРОД ЩЕ СЕ ПОВДИГНЕ ПРОТИВ НАРОД, и царство против царство, ще има трусове на разни места, ще има глад; а тия неща са само началото на страданията."
"Народ срещу народ" означава различни етноси в рамките на обща граница, това, което се структурира в момента."царство срещу царство" означава конфликт между отделните държави, който наистина вече започна във връзка с мигрантската вълна - Сърбия вече заплаши Унгария с армията си заради бежанците...
И това ще бъде само начало на страданията..

цитирай
25. mt46 - За пръв път чета нещо от него... Благодаря! Поздрави!...
17.10.2015 23:23
gosho568 написа:
Отново, интересна статия от Стойчо Керев! Поздрави!

цитирай
26. dimat - Керев е напълно прав!Реалността,която ни очаква е напълно непозната за нас!
18.10.2015 00:20
Според мен,Керев греши само в едно - той не вижда истинския подбудител и организатор на убийството на ЕС - Световния ционизъм!

Зная,че много хора за пореден път ще ме плюят за това,което казвам,но това е мозъкът,който използва исляма,като чук,с който да унищожи Европа и преди всичко,ЕС.

Всичко това за непредубедения наблюдател би трябвали да е ясно.За голямо съжаление тези наблюдатели са много малко и в повечето случаи техните предупреждения са масирано оплювани и подлагани на присмех,от добре платените и обучени продажници в хилядите НПО-та,също част от войските на ционистката мафия.

Сега сме изправени всички пред въпроса - КЪДЕ СА САМИТЕ НАРОДИ,ПОДЛОЖЕНИ НА УНИЩОЖЕНИЕ?!

Реалността показва,че тях ги няма!

Духовно те не съществуват.

Нещо повече,духовно не съществува и "мислещият човек".

Всичко е една зомбирана маса от биологични вещества,обработващи всякаква "интелектуална" и хранителна плява.

За България това ОСОБЕНО важи за младото поколение.

Едва ли в историята на държавата ни е имало по-отсъстващо от обществения живот младо поколение.То вече е съвсем готово за превръщането му в роб на ислямизираната армия,която залива страната ни.

Страната ни вече просто стои и чака ислямиските банди да я завладеят.

Стои и чака!

Не четете и слушайте какво се уж говори.Това са само празни дрънканици.

Никой не желае да излезе на улицата и да се бори за оцеляване на страната си,което значи и собственото.

Представете си сега,срещу това зомбирано,безволево,полуумряло духовно,затлъстяло и неподвижно физически стадо,изправени едни фанатизирани,дисциплинирани до жертвоготовност ислямски войници!!

Знаете ли,колко ислямски войници са завоювали за по-малко от 100 години,изтока от Индия,през цяла Северна Африка,до половината на сегашна Франция?

Нямате си представа - само около десет хиляди "воини на исляма",след които се движили техните семейства и родове и от които набирали башибозук за военните си акции

Но самите войници са били,около десет хиляди!!

Мислете му!!!
цитирай
27. mt46 - Благодаря за мнението!... Ще пусна постинг за подбудителите...
18.10.2015 20:06
dimat написа:
Според мен,Керев греши само в едно - той не вижда истинския подбудител и организатор на убийството на ЕС - Световния ционизъм!

Зная,че много хора за пореден път ще ме плюят за това,което казвам,но това е мозъкът,който използва исляма,като чук,с който да унищожи Европа и преди всичко,ЕС.

Всичко това за непредубедения наблюдател би трябвали да е ясно.За голямо съжаление тези наблюдатели са много малко и в повечето случаи техните предупреждения са масирано оплювани и подлагани на присмех,от добре платените и обучени продажници в хилядите НПО-та,също част от войските на ционистката мафия.

Сега сме изправени всички пред въпроса - КЪДЕ СА САМИТЕ НАРОДИ,ПОДЛОЖЕНИ НА УНИЩОЖЕНИЕ?!

Реалността показва,че тях ги няма!

Духовно те не съществуват.

Нещо повече,духовно не съществува и "мислещият човек".

Всичко е една зомбирана маса от биологични вещества,обработващи всякаква "интелектуална" и хранителна плява.

За България това ОСОБЕНО важи за младото поколение.

Едва ли в историята на държавата ни е имало по-отсъстващо от обществения живот младо поколение.То вече е съвсем готово за превръщането му в роб на ислямизираната армия,която залива страната ни.

Страната ни вече просто стои и чака ислямиските банди да я завладеят.

Стои и чака!

Не четете и слушайте какво се уж говори.Това са само празни дрънканици.

Никой не желае да излезе на улицата и да се бори за оцеляване на страната си,което значи и собственото.

Представете си сега,срещу това зомбирано,безволево,полуумряло духовно,затлъстяло и неподвижно физически стадо,изправени едни фанатизирани,дисциплинирани до жертвоготовност ислямски войници!!

Знаете ли,колко ислямски войници са завоювали за по-малко от 100 години,изтока от Индия,през цяла Северна Африка,до половината на сегашна Франция?

Нямате си представа - само около десет хиляди "воини на исляма",след които се движили техните семейства и родове и от които набирали башибозук за военните си акции

Но самите войници са били,около десет хиляди!!

Мислете му!!!

цитирай
28. mt46 - Как да вярваме на варварите?...
18.10.2015 20:07
raders написа:
... "Какво очакваме - стълпени на площада?-
Варварите да пристигнат там..."

Константинос Кавафис

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19161547
Постинги: 3687
Коментари: 45093
Гласове: 148918
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031