Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2015 20:07 - Ще има ли масова чипизация?...
Автор: mt46 Категория: Технологии   
Прочетен: 3274 Коментари: 6 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
Масова чипизация в Италия от 2016 г. За противниците – глоба и затвор Публикувано на 29.10.2015 в Конспирации  

“В рамките на две години всеки ще има микрочип под кожата.“ Тези думи не са на някой луд, а на Матео Ренци, които бяха произнесени на 12 юни 2015, след одобрението на законопроекта за американската база и имплантиране на микрочипове под кожата на всички италианци.

Първо трябваше  в САЩ (временно се отложи, вероятно поради липса на „подходящо“  събитие), след това в Швеция. Италия е третата страна, която се присъединява към програмата за имплантиране на микрочипове под кожата.

Според Ренци още през 2016 г., ще бъдат имплантирани микрочипове на всички новородени и държавни служители.

След това през 2017 г. ще бъде чипизирана останалата част от населението.

От 2018 г. на онези, които отказват да им се имплантират чипове ще се налагат строги наказания: глоби, вариращи от € 3000 и до 6 месеца затвор.

Микрочипът ще бъде базиран на RFID, както сега се маркират селскостопанските животни.

Информация за всеки ще има в базата данни, свързана с микрочип, който ще събира информация за всяко действие и движение на лицето всеки ден.

Посочва се, че имплантираният микрочип ще бъде полезен в областта на здравеопазването, където ще бъде своеобразна „здравна карта“, която ще се използва в случай на непредвидени събития. Особено полезно ще бъде това нововъведение за самотните хора, които могат със специална команда да викат линейка в случай на внезапно заболяване.

 

източник: НЕПОЗНАТО

♠♣♥♦

На 18.09.2014 Обама подписа изпълнителна заповед с, която дава пълномощия на правителството да извършва принудителни ваксинации и дори да имплантира микрочипове.

 

♠♥♦♣

Вече поставят Белега на звяра 

Компанията ”Аплайд Диджитал Солюшънз” (АДС) още през 2011 г. съобщи, че Бразилия и Мексико са започнали да имплантират произвежданите от тази фирма микрочипове под кожата на деца. АДС пуска на пазара работещи на високи радиочестоти микрочипове с размерите на оризово зърно, които позволяват да се следи абсолютно всичко – от стоките, до хората. Това чудо на техниката се нарича „Веричип”.

Още на 23 октомври 2010 г. министерството на отбраната на САЩ съобщи, че започва да използва радиочестотни идентификационни устройства, а през 2011 г. започна тяхното приложение при стоките в най-голямата американска търговска верига „Уолмарт”. Няма съмнение, че скоро ще бъде направен опит „Веричип”-овете да се използват за следене отначало на децата, а по-късно и на възрастните.

Министерството на отбраната твърди, че те позволяват по-ефективно да се правят отчетите на армейското оборудване и инвентар и затова те ще бъдат прикрепени към всичко, с изключение на пясъка, чакъла, течностите и др. подобни. Засега на войниците чипове няма да се имплантират. Но – в крайна сметка това се отнася засега за САЩ. В други страни обаче „Веричип” вече широко се използва за следене на хора.

АДС има програма, която в превод означава „Веридете” В рамките на тази програма с помощта на шприц под кожата на децата се имплантира „Веричип”, който изпраща радиосигнали с честота 125 килохерца. Този сигнал постъпва в специални скенери, които разчитат идентификационния номер на детето и установяват самоличността му в базата данни. Ако маркираното по такъв начин дете бъде отвлечено или пък се загуби властите ще установят на скенера тези места, където то ще бъде намерено – търговски центрове, автобусни спирки, на летищата, гарите и т.н.

В Бразилия и Мексико започнаха да имплантират тези чипове с обяснението, че целта е осигуряване на безопасността на децата. В Бразилия отиват още по-далеч – чипове ще бъдат имплантирани и на възрастни, като те ще изпълняват ролята на пропуски в зданията – отначало в офисите, а после и в жилищата.

Според мнението на водещи специалисти от компанията „Аплайд  Диджитал Солюшънз” към 2070 г. „Веричип”-овете напълно ще изместят такива атрибути на съвременното общество като хартиените пари и лични карти и ще се превърнат в главен инструмент за комуникация на човека с обкръжаващия го електронен свят.

С помощта на „Веричип”  човек ще може да заплаща пътуването си във всякакъв вид транспорт и ще получава или няма да получава достъп до него. С негова помощ човек ще си прави регистрация за полет без да попълни и една хартийка. Ще получава начисленията  в своята сметка и ще поръчва различни стоки. Ще осъществява контрол върху системата на здравеопазването, на спешната помощ, ще обменя информация. „Веричип”-ът ще открие пред човечеството нови хоризонти в обслужването  и въобще – комфорта на живот, твърдят специалистите от компанията.

източник: НЕПОЗНАТО

♠♥♦♣

Контрол чрез RFID чип:

  • GPS следене във всяка точка на Земното кълбо. Чрез сателити местоположението на имплантирания с микро RFID чип, може да бъде локализирано по всяко време и навсякъде.
     
  • Наблюдение и манипулиране на всички жизнени функции.
  • Контрол над мисълта и емоциите. Субектът може да изпълнява заповеди от оператора на компютъра, чрез подаване на радиосигнал по антената на чипа. Тоест мозъкът на субекта получава електрически импулс, който ще предизвика желаните от оператора: действия, вграждане на мисли, емоции – гняв, ярост, еуфория, тъга … Колкото и интелигентен да е носителят на импланта, той няма да подложи на никакви съмнения правилността или логиката на заповедта, а ще я изпълни слепешката. Може да предизвика халюцинации – звукови и образни.
  • RFID чипът ще се използва и като кредитна карта.

 

♠♣♥♦

Ще ни имплантират чиповете с ваксини

Авторът на статията “Имплантиране на чипове чрез ваксинация” Татяна Грачева твърди – в близко бъдеще можем да очакваме масово имплантиране на чипове чрез инжектиране на специални нанопрепарати. А мащабна грипна пандемия е една отлична възможност за глобална ваксинация.

Сега не е трудно да се досетим дали птичия, а после и свинския грип, с психозата за ваксиниране, не са били една лека репетиция за това?

За първи път за нанотехнологиите говори нобеловият лауреат Ричард Файнман, който преди почти 50 години прогнозира, че хората ще могат да коснтруират материалния свят, чрез манипулиране на атоми и молекули, като болтове и гайки.

Същото понятие “нанотехнологии” въвежда през 1974 г. японецът Нора Taнигучи за описване процеса на изграждане на нови съоръжения и материали, чрез манипулиране на отделни атоми. В действителност, това е началото на третата научно-техническата революция. В този случай, учените за пръв път имат възможност по своя воля да създават нова материя, на базата на изкуствена регулация.

Според експертите, в момента е напълно непредсказуемо какво ще правят наночиповете в човешкото тяло. Още през декември 2000 г., бившият ръководител на Министерството на здравеопазването на Финландия Рауни-Лина Лууканен-Килде заяви, че вече е технически възможно да се осъществи имплантиране на всяко новородено микрочип, който ще функционира като контролен апарат в рамките на човек през целия му живот. Такива планове тайно се обсъждат в различни държави.

Днес микрочиповете действат с насочени нискочестотни радиовълни върху тях. Чрез спътник човек с чип може да се проследява във всяка точка на света. Според д-р Карл Сандърс, тази техника вече е тествана по време на войната в Ирак. Сандърс изобретил разузнавателен, с дистанционно управление операторски биотичен интерфейс, който се имплантира в хората. Чрез суперкомпютри в Националната агенция “Сигурност” може да “види и чуе, както и да се проследява поведението на всеки войник на бойното поле с помощта на система за дистанционно управление (RMS).

С помощта на компютър, RMS операторът може да изпраща електромагнитни импулси в нервната система, влияейки по този начин на лицето. RMS ви позволява да заставите напълно здрав човек да види халюцинации и да чува гласове. Електромагнитната стимулация може да повлияе на функционирането на мозъка и мускулната активност, което води до спазми и пристъпи на остра болка, както при изтезания. Използвайки различни честоти, тайният оператор, работейки с компютър може да променя емоционалния живот на човек, което да го води до гняв или апатия. Също така може изкуствено да се повлиява на сексуалната функция на човека и да се контролира не само ума му , но и подсъзнанието. Може да му се вграждат дори и …мечти.

Въвеждането на микрочипове с ваксина е въпрос на близко бъдеще. Производителите на нановаксини ще се опитат да “продадат” идеята на населението. За да го накарат да се съгласи с нановаксинациите, ще бъдат привеждани в действие всички видове сценарии за предполагаемото полезно действие на такива препарати.

Производителите и разработчиците на тези ваксини ще представят свои “документи” и “доказателства”, в които се посочва тяхната “ефективност”. По този начин до 2015 г. корпорациите ще са достигнали търговския етап.

източник: 30думи





Гласувай:
11


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. silwiqna - Марине, поздрав!
29.10.2015 22:09
Поне да ни направят безсмъртни!! Шегувам се :))
цитирай
2. mt46 - Здравей, Силви!... Едва ли... :)
29.10.2015 22:29
silwiqna написа:
Поне да ни направят безсмъртни!! Шегувам се :))

Целта е да бъдем по-послушни роби...
цитирай
3. bubolina111 - Ние сме си овце
29.10.2015 22:40
Но с чипирането не само го приемаме, но и го признаваме.
Дали вече не късно да се противим?
цитирай
4. chetohche - Капитализмът се ражда от кредит...
30.10.2015 14:27
Капитализмът се ражда от кредитната банкова система и разпространението на парите. Капитализмът за да съществува се храни от печалбата на капиталистите - която я дават на заем. Но капитализмът ползва ресурсите - капиталите създадени преди капитализмът. Капитализмът оползотвори всички капитали до 1907г. - тоест превърна ги в заеми, и настана капиталистическа - финансова криза - банкова - ликвидна криза. От нея криза тръгна инфлацията в Европа, и Първата световна война. След първата световна, златото се оказа в САЩ, и само златният долар се оказа конвертируем. Така другите държави без Русия, взеха доларът като дивизионен стандарт. А само 40% от доларите бяха обезпечени със злато, така дадоха пространство на капитализмът се развива. Но и държавите започнаха да правят икономика, с което увеличаваха пазарът и капитализмът. Но тези мерки за спасяване на капитализмът продължиха да дават въздух на капитализмът само 10г. след първата световна война. Което причини Втората световна война, и в края й въвеждане на смесена икономика във всички държави. Но това деде въздух на капитализмът само 20-25 години. И вече с пълна сила почна печатане на капитал и даване на заеми, за сметка на спрян растеж на заплати и държавна собственост. Което даде още 15 годинки живот до 1987г., след това се наложи сваляне на социализмът и превръщане на капиталите му в нов живот за капитализмът. Което продължи само още 10г. После след 2001г., пак пуснаха печатницата. Което даде живот на капитализмът само 7години. И от тогава пак е на системи. Числото на звярът 666, е финансов инструмент, това ще са парите тогава. Вероятно ще е чип за кредит, и погасяването му, ако само харчиш, ще има робство или тъмница. Нали само чрез знакът на звярът, ще може да се купува и продава. ДАЛИ ТОВА ЩЕ СПАСИ КАПИТАЛИЗМЪТ.
цитирай
5. mt46 - Аз съм против...
30.10.2015 20:27
bubolina111 написа:
Но с чипирането не само го приемаме, но и го признаваме.
Дали вече не късно да се противим?

Лошото е, ако стане възможно да чипизират хората независимо от волята и знанието им, чрез ваксинации...
цитирай
6. mt46 - Благодаря за мнението!...
30.10.2015 20:32
chetohche написа:
Капитализмът се ражда от кредитната банкова система и разпространението на парите. Капитализмът за да съществува се храни от печалбата на капиталистите - която я дават на заем. Но капитализмът ползва ресурсите - капиталите създадени преди капитализмът. Капитализмът оползотвори всички капитали до 1907г. - тоест превърна ги в заеми, и настана капиталистическа - финансова криза - банкова - ликвидна криза. От нея криза тръгна инфлацията в Европа, и Първата световна война. След първата световна, златото се оказа в САЩ, и само златният долар се оказа конвертируем. Така другите държави без Русия, взеха доларът като дивизионен стандарт. А само 40% от доларите бяха обезпечени със злато, така дадоха пространство на капитализмът се развива. Но и държавите започнаха да правят икономика, с което увеличаваха пазарът и капитализмът. Но тези мерки за спасяване на капитализмът продължиха да дават въздух на капитализмът само 10г. след първата световна война. Което причини Втората световна война, и в края й въвеждане на смесена икономика във всички държави. Но това деде въздух на капитализмът само 20-25 години. И вече с пълна сила почна печатане на капитал и даване на заеми, за сметка на спрян растеж на заплати и държавна собственост. Което даде още 15 годинки живот до 1987г., след това се наложи сваляне на социализмът и превръщане на капиталите му в нов живот за капитализмът. Което продължи само още 10г. После след 2001г., пак пуснаха печатницата. Което даде живот на капитализмът само 7години. И от тогава пак е на системи. Числото на звярът 666, е финансов инструмент, това ще са парите тогава. Вероятно ще е чип за кредит, и погасяването му, ако само харчиш, ще има робство или тъмница. Нали само чрез знакът на звярът, ще може да се купува и продава. ДАЛИ ТОВА ЩЕ СПАСИ КАПИТАЛИЗМЪТ.

Дали системата се нарича "капитализъм", или не - това е без значение за представителите на световния елит. За тях е важно да запазят, да увековечат световното си господство...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19154822
Постинги: 3686
Коментари: 45084
Гласове: 148910
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031