Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2015 20:29 - Жените днешни често са заети...
Автор: mt46 Категория: Тя и той   
Прочетен: 3065 Коментари: 9 Гласове:
21

Последна промяна: 04.05.2015 13:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
.
.
Как Рокфелер ре-инженира жените image  
 

Henry Makow, Ph.D. 

Феминизмът е отличен пример за това как мега картелът Рокфелер използва завладяващата сила на средствата за масова информация (т.е. пропагандата) да контролира обществото.

Само за 40 години много жени са загубили връзка с естествените си инстинкти за любов. Вследствие на това семейството е в безпорядък, сексуалната поквара е широко разпространена и раждаемостта се срива.

Аз ще се спра на ролята на Рокфелер в това, но първо да си припомним, че за жената любовта представлява инстинктивен акт на саможертва.

Тя се отдава на съпруга и децата си и е щастлива, като те преуспяват и получава тяхната любов, уважение и благодарност.

Жената прави тази върховна жертва само за един човек, който я цени и се грижи за семейството. Мъжете инстинктивно искат да изпълнят тази отговорност. Това е същността на хетеросексуалния договор (т.е. брака): женска сила в замяна на мъжка сила, изразена като любов. Сексът е символ на тази изключителна връзка. Бракът и семейството може да не са за всеки, но това е най-естественият път за мнозинството хора.

Феминизмът е тренирал жените да отхвърлят този модел като "старомоден, репресивен стереотип", въпреки че той отразява естествените им инстинкти.

В четвъртък британски писател съобщи как подслушал две млади жени:

"Мъжете не стават за нищо в днешно време", казва едната. "Да", отговаря другата. "Проблемът е, че те не са готови за предизвикателството на феминизма. Не разбират, че на нас ни трябва да са по-мъжествени, а вместо това просто бягат навън."

Това ли е тяхната логика? Колкото по-неженствени са жените, толкова по-мъжествени ще са мъжете? Мъжете не са предназначени да се борят с жените. Те трябва да черпят сила от примирението и верността на жената. Когато жените постоянно ги предизвикват, мъжете ще "бягат" от брака и семейството.

Сега, когато любовта и бракът са "дискредитирани", жените нямат какво да обменят за любов, освен секс. По този начин много от тях са неестествено обсебени от външния си вид и жалко раздават телата си наляво и надясно.

Постоянната любов не се основава на сексапилния вид на жената, на характера й, или на нейните постижения. В крайна сметка тя се основава на саможертвата. Ние обичаме хората, които ни обичат.

Голямата картина: централните банкери
Хората не осъзнават, че феминизмът е масова индоктринация, защото не могат да идентифицират извършителя, средствата или мотива.

Наскоро Aaron Russo, продуцент на филмите на Бети Мидлър и на "Америка: от свобода до фашизъм", идентифицира въпросните три неща, потвърждавайки казаното от мен.

Когато Никълъс Рокфелер се опитва да привлече Russo в CFR (Council of Foreign Relations / Съвет на външните взаимоотношения, бел. пр.) му казва, че неговата семейна фондация е създала движението за либерация на жените, като е използвала  контрола върху средствата за масова информация, което е част от дългосрочен план за поробване на човечеството. Той признава, че те искат да ни "чипират" (поставят чипове). Потърсете онлайн Фондация "Рокфелер" и "Изследвания на жените" и ще намерите половин милион цитати.

Скритата цел на феминизма е да унищожи семейството, което пречи на държавата да промива съзнанията на младите. Страничните придобивки включват депопулация и разширяване на базата за данъци. Изместването на мъжете от ролята им на изхраващи семейството също дестабилизира семейството.

Драстична промяна на парадигмата е необходима, за да се разбере светът. Рокфелер са част от частния централен банков картел, който контролира медиите, отбраната, фармацевтичната и други картели. За да държат монопола на своите имидж и богатство, те въвеждат световна полицейска държава ("световно правителство"), с помощта на фалшивата 11.09-атака и безкрайна война като претекст. Рокфелер казва на Russo за този план една година преди 11.09.

Поетът Charles Peguy казва: "Всичко започва с вяра и завършва с политика." Банковият картел се нуждае от философия, която да оправдае заробването на човечеството. Тази философия е сатанизмът. Картелът контролира света чрез мрежа от окултни общества, като масонството, комунизма, Ватикана и организираното еврейство (Bnai Brith, ADL, AJC, ционизма). Най-високият окултен ранг е известен като Илюминати.

Съвременната западна култура е масонска. Въз основа на Люциферианизма, масонството учи, че човек, а не Бог, определя реалността. (Разбира се, те трябва да отменят природните и духовни закони, за да осъществят своя контрол.) Те са забелязали, че хората са стеснителни, меки същества, които предпочитат по-скоро да вярват на което им се казва, отколкото да се доверят на собствения си разум или възприятия. Така например, медиите успешно насърчават хомосексуални стойности, които са в противоречие с нашите природни инстинкти.

Медиите унищожават любовта


Всеки аспект на средствата за масова информация (филми, телевизия, списания, музика, реклами, новини) се използва за индоктринация и социален контрол, с крайната цел поробване. Има връзка между това, което се случи в комунистическа Русия и това, което се случва в Америка днес. И в двата случая централният банков картел утвърждава своето тоталитарно управление.

Отвличане на нашето внимание от това е функция на средствата за масова информация, както са и войната с Иран и Северно-американския съюз. В момента те използват глобалното затопляне за отклоняване на вниманието.

С цел да се унищожи семейството, медиите убедиха жените, че те не могат да разчитат на хетеросексуалния брак.

Мирна Блайт беше главен редактор на в. “Ladies Home Journal” от 1981 г. до 2002 г. В книгата си "Spin Sisters" (2004), тя казва, че медиите са продали на жените "кариерата по същия барабанен начин, по който Happy Homemaker е бил .. продаден на техните майки. "(38)

Илюминатите подкопават естествените инстинкти за любов у жените с помощта на следните мантри:

1. На мъжете вече не може да се има доверие. Използвайки Lifetime Network като пример, Блайт заключава, че "всички мъже са: 1) неверни плъхове; 2) насилствени чудовища; 3) нечестни отрепки; или 4) всички от посочените по-горе. Жените, от друга страна са ... непреклонни ударници, които триумфират въпреки пещерните мъже, които ... искат да ги поставят на мястото им." (62-63)

2. Жените са жертви по силата на техния пол. Блайт казва, че медиите изпращат "едно послание силно и ясно. Тъй като сме жени, ние си оставаме жертви в личния живот, службата, обществото като цяло." (156) Затова жените трябва да се чувстват недоволни, онеправдани и бунтари. Същата тактика се използва за манипулиране на евреи, чернокожи, работници и гейове. (Виж моята книга "Victim as Moral Zombie")

3. Жените трябва да са егоистични. "Либерация и нарцисизъм са се сляли", казва Блайт. Свободно време сега означава "време за себе си, прекарано сама, или може с приятелки, но определено без съпруг и деца ... Безкрайни статии проповядват новото феминистко Евангелие, че да се отдадеш на себе си е важна част от това да си здрава, добре балансирана жена."(65)

4. Сексът не се пази за любовта и брака. Списания като Glamour и Cosmopolitan подтикват младите жени "да го направят на първата среща", "да омайват мъжете открито" и да са спортистки в леглото. Не се говори за брак или семейство. (160) Такива жени не могат да се доверят на мъж достатъчно, за да се отдадат на любов.

5. Самоосъществяването лежи в успешната кариера, а не в съпруга и семейството. "Социалните ползи от имането на работа са от решаващо значение за чувството на достойнство и самоуважение", посочва Betty Friedan. В действителност, "голяма част от работите са дълбоко обикновени", отбелязва Блайт (35-36). (Не казвам, че жените не могат да имат кариери, само че ако това е, което искат, не трябва да се подмамват да имат семейства.)

Така много жени стават шизофренични, тъй като се опитват да съчетават своите природни инстинкти с постоянните призиви да направят обратното. Резултатите са навсякъде около нас - разбити семейства и нефункционални хора.

В същото време списания като Playboy Magazine и т.н. изпращат подобно послание и към мъжете. Не е нужно да се женят, за да правят секс. Бракът и децата са скучни.

Заключение


Това непреставащо медийно тръбене е организирано промиване на мозъци. Обществото е напълно подкопано от централния банков картел, с помощта на култа на сатаната, чийто основен инструмент е масонството. Повечето масони не знаят истината, но собствениците на средствата за масова информация със сигурност я знаят.

Свикнали сме да казваме, "толкова американско, колкото са майчинството и ябълковия пай". Само сатанисти биха погазили майчинството. Феминизмът не направи жените по-силни, но отблъсна мнозина от секса. Той ги лиши от тяхната сигурна и достойна роля и ги принизи до сексуални обекти и сменяеми работници.

Люциферианците насърчават бунтарството, защото те са обратното на това, което е естествено и води до щастие. Подобно на своя символ, Луцифер, те искат да играят Бог.

Божията любов може да се види в отдадеността на една жена на съпруга и децата й. Затова банкерите трябва да я унищожат.

http://www.savethemales.ca/001904.html 

http://lemonfordessert.blogspot.com.au/2014/08/blog-post.html


www.budnaera.com/201403/14070706.html

ПП: Не е задължително мнението ми да се покрива 100% с тезата в статията...
А които са лишени от чувство за хумор, може да не четат стихото ми... :)

  Жените днешни често са заети...    
Жените днешни често са заети. -
С приготвяне на разни тоалети...
Със бизнес, със баланси, със разчети...
С бърборене, с безкрайни мохабети...
Със зяпане към другите планети...
Със гледане на карти, на кафета...
С похапване на торти, на спагети...
С фризиране, с гримиране, с диети...
С пътуване във яхти, в самолети...
Със бюрократничене в кабинети...
Понякога с уроци са заети...
Или пък с правенето на минети...

Марин Тачков
21 юли 2014 г.







Гласувай:
23


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. aip55 - Не само това, но
03.05.2015 21:13
вмъкването на еманципацията в живота на жените, има вина за отдалечаването на природните инстинкти на съвременната жена!
Стихото ти изразява тази истина! Поздрав!
цитирай
2. mt46 - Благодаря!...
03.05.2015 22:18
aip55 написа:
вмъкването на еманципацията в живота на жените, има вина за отдалечаването на природните инстинкти на съвременната жена!
Стихото ти изразява тази истина! Поздрав!

Пак опираме до въпроса за мярката... Според мен жените не бива да се напрягат толкова...
цитирай
3. troia - Предполагам,
03.05.2015 23:14
че и Рокфелер е виновен, че едно момиче трябва да е нечия "трътла" и да е щастлива от това. Ето пример за галантно мъжко поведение и израз на нежни чувства:
http://nemski.blog.bg/lifestyle/2015/04/21/moita-trytla-otslabna.1355730
цитирай
4. planinitenabulgaria - Имам мнение за Америка, защото ходя често там.
04.05.2015 01:00
Отношенията между мъжете и жените са пазарни! Там всичко е различно в сравнение с нас. Аз не го приемам и всеки ден там ми е тегоба. Но пък който го е приел не може да се раздели с него.
Сега на мода там са телефоните. Те са и компютър и скайп и уикпедия и всичко. Всеки млад човек е с телефон колкото подметка на обувка и светът за него е само този телефон. И тук взе да става така, имам предвид пътуващите в метрото. Понеже хората нямат време, ще започнат и да се изтряскват по телефоните.
Промиването на мозъците е характерно за неинтелигентните, те допускат това. Защо не промиха моя мозък и да бях сега маркспутинец или някакъв друг идиот? Аз съм себе си защото познавам чипа си и се считам за достатъчен на себе си, колкото и да е неразбираемо това да другите.
Някога Ганди каза на англичаните:
Не можете 200-300000 да накарате 400000000 милиона да ви слушат. Няма да ви се подчиняваме и вие ще се махнете от Индия.
Ако така кажат хората на тези, които се опитват да им промият мозъците, така и ще стане. Но хората стават все по-лошо кочество и се връщат на изходната позиция, примати.
Днес Америка е банката на света. Знаем, че банката от всичко печели - от война и мир, от инфлация и дефлация. Кой направи Америка световна банка вместо да се решат проблемите в Европа? Днес Европа конкурира Америка само по производство на пътнически самолети, по всички други показатели Америка ги бие. Ако не бе ВСВ Европа щеше да ги бие по всичко.
Да иска някоя държава да закъса Америка е все едно да иска Вежди Рашидов да фалира КТБ. Без Америка загиват Европа, защото Путин ще ги нападне, Южна Кория и Япония, защото Ким Чен Ун ще ги нападне, Китай, който ще загуби трилиони долари и пазара си.
Големите неща - да вали, да пече - ги реди Господ. Малките неща си ги реди всеки човек. Още Ганди го е казал.
цитирай
5. mt46 - Има хора с доста ограничено мислене...
04.05.2015 13:12
lenalena написа:
Рокфелер е виновен! Смях!

След такива писания, не е чудно, че жените са заети с гореописаните неща.
И все така ще е!
Защото мъжете смятат, че Рокфелер им е виновен!

"Представителна извадка"

А това гнусно племе, ще затъва все повече и повече!

Ограничените хора възприемат всичко буквално, не могат да четат между редовете... Рокфелер е като символ на системата... Според мен са виновни и мъжете , и жените...
цитирай
6. mt46 - Масите лесно се манипулират, поддават се на модите...
04.05.2015 13:15
planinitenabulgaria написа:
Отношенията между мъжете и жените са пазарни! Там всичко е различно в сравнение с нас. Аз не го приемам и всеки ден там ми е тегоба. Но пък който го е приел не може да се раздели с него.
Сега на мода там са телефоните. Те са и компютър и скайп и уикпедия и всичко. Всеки млад човек е с телефон колкото подметка на обувка и светът за него е само този телефон. И тук взе да става така, имам предвид пътуващите в метрото. Понеже хората нямат време, ще започнат и да се изтряскват по телефоните.
Промиването на мозъците е характерно за неинтелигентните, те допускат това. Защо не промиха моя мозък и да бях сега маркспутинец или някакъв друг идиот? Аз съм себе си защото познавам чипа си и се считам за достатъчен на себе си, колкото и да е неразбираемо това да другите.
Някога Ганди каза на англичаните:
Не можете 200-300000 да накарате 400000000 милиона да ви слушат. Няма да ви се подчиняваме и вие ще се махнете от Индия.
Ако така кажат хората на тези, които се опитват да им промият мозъците, така и ще стане. Но хората стават все по-лошо кочество и се връщат на изходната позиция, примати.
Днес Америка е банката на света. Знаем, че банката от всичко печели - от война и мир, от инфлация и дефлация. Кой направи Америка световна банка вместо да се решат проблемите в Европа? Днес Европа конкурира Америка само по производство на пътнически самолети, по всички други показатели Америка ги бие. Ако не бе ВСВ Европа щеше да ги бие по всичко.
Да иска някоя държава да закъса Америка е все едно да иска Вежди Рашидов да фалира КТБ. Без Америка загиват Европа, защото Путин ще ги нападне, Южна Кория и Япония, защото Ким Чен Ун ще ги нападне, Китай, който ще загуби трилиони долари и пазара си.
Големите неща - да вали, да пече - ги реди Господ. Малките неща си ги реди всеки човек. Още Ганди го е казал.

цитирай
7. mt46 - Доста неудачен пример си посочила...
04.05.2015 13:20
troia написа:
че и Рокфелер е виновен, че едно момиче трябва да е нечия "трътла" и да е щастлива от това. Ето пример за галантно мъжко поведение и израз на нежни чувства:
http://nemski.blog.bg/lifestyle/2015/04/21/moita-trytla-otslabna.1355730

Наистина ли възприемаш сериозно постингите на трол-майтапчия?!...
цитирай
8. zaw12929 - Скритата цел на феминизма е да ун...
04.05.2015 17:36
Скритата цел на феминизма е да унищожи семейството, което пречи на държавата да промива съзнанията на младите И УСПЯХА: НЯМА СЕМЕЙСТВА, ИМА СЪЖИТЕЛСТВО.
цитирай
9. mt46 - Аз не съм против правата на жените...
04.05.2015 21:28
zaw12929 написа:
Скритата цел на феминизма е да унищожи семейството, което пречи на държавата да промива съзнанията на младите И УСПЯХА: НЯМА СЕМЕЙСТВА, ИМА СЪЖИТЕЛСТВО.

Не разбирам защо някои жени се мръщят... Навярно не осъзнават, че всички сме жертви на Матрицата...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19162705
Постинги: 3687
Коментари: 45097
Гласове: 148919
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031