Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.07.2021 09:21 - еволюира ли човешкото съзнание?
Автор: bven Категория: Тя и той   
Прочетен: 1489 Коментари: 2 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Еволюцията на човечеството се свързва с еволюцията на съзнанието - Алтернативен изглед


Въпреки известен успех в разработването на технически средства, е твърде преждевременно да се твърди, че самият човек се развива заедно с тях. По-скоро, напротив, наред с развитието на всякакви технически „патерици“се наблюдава ясно деградация на способностите на самите хора.



Много хора, които са живели от съветско време, все още могат да преброят, използвайки таблицата за умножение. След това дойде „поколението на калкулаторите“, а сега като цяло поколението на GUGL, които се различават малко по познание от западните си връстници, които не знаят за много елементарни неща. И дори при такъв примитивен пример може да се види, че човекът в никакъв случай не се развива заедно с техническите устройства, а само се превръща в техния все по-деградиращ придатък.

Еволюцията на самия човек се свързва на първо място с еволюцията на съзнанието, което за много хора, поради влиянието на обществото, е в „спящо“състояние. И много изследователи на езотеричните знания обърнаха внимание на този факт. И така, Г. Гурджиев отбеляза, че повечето хора живеят живота си на нивото на биороботите, потопени в моментните си дела.

Ето например какво пише изследователят на древните цивилизации Ю. Петухов в книгата си „Първоначалните произход на Русите“:



Какви са тези „характеристики на генотипа“? Да, руснаците и руснаците са преки потомци на арктическата цивилизация на „белите богове“и следователно генотипът им съдържа колосален слой от информация, оставена ни от далечните ни предци. Ето защо слугите на мрака по всяко време се страхуваха и мразеха руснаците и организираха срещу тях нашествията в обединена Европа, както и кървави преврати и революции. Те се опасяват от пробуждането в руснаците на тази колосална генетична информация за „белите богове“, която ще сложи край на управлението на паразитния сатанински „елит“и неговите собственици на Земята.

Именно поради тази заплаха се води истинска генетична война срещу бялата раса и нейните народи са подложени на тотална моронизация и въздействието на деградираща култура, водеща до пълно израждане. В Западна Европа бялата раса вече е обречена. Това се вижда много ясно в тези процеси. които се случват там. И сега много зависи от "пробуждането" на руския народ. Всъщност съдбата на цялото човечество зависи от това, защото със смъртта на бялата раса, всички останали неизбежно ще се разграждат до полу-маймуни, както беше преди стотици хиляди години с други интелигентни цивилизации на Земята. Това трябва да се разбере и от онези, които служат на нечовеци в човешка форма, обречвайки собствените си деца и внуци на смърт и израждане.



И този процес на самоунищожение на човечеството, стартиран от нехуманоидни сили чрез висшите жреци на тъмния егрегор, контролиран от тях, и световния „елит“, контролиран от тях, може да бъде спрян само с развитието на съзнанието, а не с технически средства. Деградацията започва от момента, в който човек престане да разбира нови знания, умения и способности, спира да се учи от заобикалящия го свят и се заключва далеч от него в изкуствено създаден свят от ежедневни интереси.

Но е невъзможно да "събудиш" някого със сила. Дойде времето на „отделяне на зърната от плявата“и всяка от страните ще пожъне своя „реколта“И след няколко години нарастващите природни бедствия ще очистят планетата от всичко ненужно и вредно. Предвестниците на тези събития се усещат в момента и това е последната „камбана“за всички онези, които все още имат шанс да се „събудят“и да се присъединят към процеса на възстановяване на планетата. Да се ​​трансформира от своята „ракова клетка“в „интелигентна клетка“, която се грижи за здравето на целия организъм.



Само едно наистина развиващо се съзнание е в състояние да влезе в контакт със съзнанието на стихиите и самата планета. И без да разкрием тази способност в себе си, ще бъде почти невъзможно да оцелееш в период на природни бедствия. Това трябва да бъде известно както на онези паразитни и сатанински сили, които напълно напразно се надяват да седнат в подземни градове на убежище. И ако те не преминат през трансформацията на съзнанието, те никога повече няма да излязат оттам. Земята ще бъде очистена от всичко, което я разболява и застрашава. Защитните сили на тялото й се активират и те ще изхвърлят от повърхността й онези сили, които се опитват да я унищожат. И в дълбините му те чака още по-страшна съдба, „погребана жива“. Правейки това, не забравяйте, че на всеки е даден избор да продължи да „спи“или „да се събуди“.

michael101063 ©https://bg.greatplainsparanormal.com/6338637-the-evolution-of-mankind-is-associated-with-the-evolution-of-consciou
sness-alternative-view


Тагове:   култура,   бяла раса,   народди,


Гласувай:
7



1. barin - Еволюира, Татяна. Нали всичко е...
26.07.2021 20:45
Еволюира, Татяна. Нали всичко еволюира бавно към по-добро. Никой не стои на едно място. Ако се приеме, че човек се стреми да подражава на създателя си( Бог), той не може да го достигне никоа. Бог няма да го чака. Аналогично"Кога ще ги стигнем американците?"- никога. Те няма да ни чакат.
Поздрави!
цитирай
2. bven - Въпросът за еволюцията винаги е вълнувал умовете, barin. Обаче в ежедневието ни , срещайки се с различни хора и в различни ситуации, често си мислим, че нищо не
26.07.2021 21:29
barin написа:
Еволюира, Татяна. Нали всичко еволюира бавно към по-добро. Никой не стои на едно място. Ако се приеме, че човек се стреми да подражава на създателя си( Бог), той не може да го достигне никоа. Бог няма да го чака. Аналогично"Кога ще ги стигнем американците?"- никога. Те няма да ни чакат.
Поздрави!

Всеки човек и всеки народ има свой път за постигането й. Строго индивидуален. Американците - един , англичаните - друг, ние - свой.
Лека вечер!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14869278
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава