Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.12.2013 11:44 - Има ли нещо по-опасно от комунизма /социализма/?
Автор: mt46 Категория: Видео   
Прочетен: 4933 Коментари: 12 Гласове:
32


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
.
.
             Просто обяснение на глобализацията    
    Какво е глобализацията? Ще се опитам да я обясня просто, като за прости хора /защото повечето хора са прости, нали?/ -
    Глобализацията представлява вкарване на вълците при овцете в кошарата. За да живеят съвместно, мирно, щастливо... Премахване на вратите от кокошкарниците /курниците/ - за да могат лисиците и поровете свободно, безпрепятствено да общуват с кокошките...
    Глобализмът е настаняване в едно общежитие /комуна/ на православни, католици, ислямисти, европейци, араби, африканци, гейове, лесбийки, педофили и т. н. За да може всички хора по света да се любят свободно, безгранично. И да заживеят във вечна дружба...
    Разбира се - човешкото стадо трябва умело да се чипизира, имунизира, контролира... Несъгласните ще се изтребят, отровят като мишки /умишлено или естествено/... Които се приспособят - ще оцелеят. И ще станат като нови хора... Е, може да пострадат - от амнезия, от деменция, от главоболизъм... Но това ще е временно...
    За да си изгради прекрасен нов свят, всичко старо, дребно, непотребно... трябва да се събори, да се унищожи, нали?...

Марин Тачков
4 декември 2013 г.

   ПП: Целта на глобалистите е да отнемат суверенитета на нациите, на народите, на хората, да поробят човечеството... Глобализмът е антидемократичен, защото е власт на шепа световни измамници над мнозинството... Трябва да сте доста наивни или тъпи, ако смятате, че световният елит гради "нов световен ред" за благото на човечеството. Или да не правите разлика между благо и блато... 
   Филмът е дълъг, но може да го гледате на части /препоръчително е да го видите, преди да коментирате/...






Гласувай:
32


Вълнообразно


1. mt46 - Кратко инфо за филма / http://www.youtube.com/watch?v=gI-Rioi1Vd4 /:
29.12.2013 14:06

"Ние ще имаме Световно правителство, независимо дали ви харесва или не, чрез завоюване или по взаимно съгласие." Джеймс Уолбърг ред Съвета по външните работи, 17 февруари 1950 г.

Групата Билдерберг по-късно признава, че мисията им е била създаването на Европейския съюз (ЕС). След създаването на ЕС под прикритието на търговски споразумения, ще бъдат създадени и Азиатски съюз и Северноамерикански съюз. Трите супер държави формират ядрото на глобалното правителство, докато ООН ще служи за световен регулатор и изпълнителна власт за района на Третия свят.

Групата Билдерберг е съставена от ръководителите на управляващите групи, начело на отделните страни. Представете си световния елит като една гигантска пирамида, на върха на която е цветът на елита. Групата е била толкова тайна, че до средата на 80-те години контролираните от корпорациите медии отричаха нейното съществуване. До края на 90-те се появиха епизодични, кратки репортажи. С бума на алтернативните медии, ограничаването на информацията започна да им се изплъзва..."
цитирай
2. stela50 - Чела съм за Новия световен ред, отдавна се пише...
29.12.2013 14:43
При първа възможност ще изгледам и видиото.
Има логика в твоите размисли по темата,
но е твърде обширна, дълбока ... сериозна.
Може би с идването на Новата година ще настъпят
положителни промени в глобален план ...
Поздрави !
цитирай
3. truthful - И сега сме поробени, защото спим, спим, спим, спим и пак спим!!!!
29.12.2013 18:07
2n CO2 + 2n H2O + фотони → 2(CH2O)n + 2n O2 - Това е общото уравнение на кислородната фотосинтеза, КОЯТО АКО Я НЯМАШЕ И Я НЯМА ЗАГИВАМЕ !!!!!! Добре го запомнете. Сега и във филма се говори за данък СО2, но вижте къде е необходим. И нито един учен НЕ Е СТАНАЛ И ДА КАЖЕ - ЧАКАЙТЕ, за какво става въпрос? Ще плащаме данък за това че дишаме? Че то СО2 е НЕОБХОДИМ ЗА ФОТОСИНТЕЗАТА, КАКВИ ГИ ГОВОРИТЕ? Но такъв не се намира. Чудно защо? Учените не знаят!?, не са чували или са забравили!? ТЕ ПРОСТО СЕ СТРАХУВАТ, ЗАЩОТО НАЙ-МАЛКОТО ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ РАБОТА, а може и да им се случи да се "посаумоубият малко". В предаването на Хрътките за кемтрейлс се стигна до там, че учен от НХИ заяви, че в самолетното гориво се слага ВОДА, за да можели двигателите да се охлаждат!!?!?! И този човек е НА РАБОТА, И ВЗЕМА ЗАПЛАТА? Представяте ли си - до къде сме стигнали.
И в тоя момент човечеството е поробено, защото шепата управляващи НЕ РАБОТЯТ ЗА НЕГОВОТО БЛАГО. След време ако това продължава и народите не се осъзнаят и отворят заспалите си очи за това което им се готви, ще има по-лошо отколкото е било при Хитлер, Пол Пот и Сталин взети заедно и повдигнати на ента степен. В "демократичния" САЩ са изградени над 800 лагера, до които има ж.п и автопътища, оградени с редове мрежа и бодлива тел, имаат и газови камери както при Хитлер(този в Охайо), изградени са МАСОВИ ГРОБОВЕ ЗА МИЛИОНИ, милиони пластмасови ковчези чакат момента. НСР не е спрял да работи нито за минута да избива човечеството и да го доведе под 500 000 000. Това те са го написали на паметника Georgia Guidestones, това е конституцията им. Това, което се говори във филма е описано и в библията. Много хора незнайно защо не искат да повярват в тези жестоки истини, които ще дойдат ако продължаваме да спим и да ги допускаме. Ние и сега плащаме на НСР чрез вноската ни в ЕС и НАТО, над 1 300 000 000 лв годишно. Ние не знаем тези пари за какво отиват. България има злато за над 4 трилиона долара под краката си, но кой го владее? И т„н.
цитирай
4. vishnichka - Дълъг е филма, но ще намеря време да го видя, че почивам през следващата седмица,
29.12.2013 18:37
а тези теми винаги са ме интересували...
Поздрави и светли празници!:)
цитирай
5. mt46 - Да, и сега голяма част от човечеството е поробено...
29.12.2013 18:50
[quote=truthful]2n CO2 + 2n H2O + фотони → 2(CH2O)n + 2n O2 - Това е общото уравнение на кислородната фотосинтеза, КОЯТО АКО Я НЯМАШЕ И Я НЯМА ЗАГИВАМЕ !!!!!! Добре го запомнете. Сега и във филма се говори за данък СО2, но вижте къде е необходим. И нито един учен НЕ Е СТАНАЛ И ДА КАЖЕ - ЧАКАЙТЕ, за какво става въпрос? Ще плащаме данък за това че дишаме? Че то СО2 е НЕОБХОДИМ ЗА ФОТОСИНТЕЗАТА, КАКВИ ГИ ГОВОРИТЕ? Но такъв не се намира. Чудно защо? Учените не знаят!?, не са чували или са забравили!? ТЕ ПРОСТО СЕ СТРАХУВАТ, ЗАЩОТО НАЙ-МАЛКОТО ЩЕ ОСТАНАТ БЕЗ РАБОТА, а може и да им се случи да се "посаумоубият малко". В предаването на Хрътките за кемтрейлс се стигна до там, че учен от НХИ заяви, че в самолетното гориво се слага ВОДА, за да можели двигателите да се охлаждат!!?!?! И този човек е НА РАБОТА, И ВЗЕМА ЗАПЛАТА? Представяте ли си - до къде сме стигнали.
И в тоя момент човечеството е поробено, защото шепата управляващи НЕ РАБОТЯТ ЗА НЕГОВОТО БЛАГО. След време ако това продължава и народите не се осъзнаят и отворят заспалите си очи за това което им се готви, ще има по-лошо отколкото е било при Хитлер, Пол Пот и Сталин взети заедно и повдигнати на ента степен. В "демократичния" САЩ са изградени над 800 лагера, до които има ж.п и автопътища, оградени с редове мрежа и бодлива тел, имаат и газови камери както при Хитлер(този в Охайо), изградени са МАСОВИ ГРОБОВЕ ЗА МИЛИОНИ, милиони пластмасови ковчези чакат момента. НСР не е спрял да работи нито за минута да избива човечеството и да го доведе под 500 000 000. Това те са го написали на паметника Georgia Guidestones, това е конституцията им. Това, което се говори във филма е описано и в библията. Много хора незнайно защо не искат да повярват в тези жестоки истини, които ще дойдат ако продължаваме да спим и да ги допускаме. Ние и сега плащаме на НСР чрез вноската ни в ЕС и НАТО, над 1 300 000 000 лв годишно...
Но тенденцията е да става все по-зле, ако никой не се противопоставя на шепата световни властници...
цитирай
6. mt46 - Всичко е логично... Филмът дава отговори на много въпроси...
29.12.2013 18:56
stela50 написа:
При първа възможност ще изгледам и видиото.
Има логика в твоите размисли по темата,
но е твърде обширна, дълбока ... сериозна.
Може би с идването на Новата година ще настъпят
положителни промени в глобален план ...
Поздрави !

цитирай
7. mt46 - Дано да ти остане време!... Аз го гледах на части, с прекъсване...
29.12.2013 20:49
vishnichka написа:
а тези теми винаги са ме интересували...
Поздрави и светли празници!:)

Благодаря! Светло да ти е!... :)
цитирай
8. mt46 - http://www.otizvora.com/2013/09/5791/
29.12.2013 22:12
Изтъкнатият глобалист сър Дейвид Атънбъро, който миналата година обяви човечеството за „чумата на Земята“, сега открито призова развитите страни да прекратят изпращането на храни за гладуващите народи, за да се намали световната популация. В интервю за Daily Telegraph лустросаният психопат разкрива още от възгледа си, че човешката чума трябвало да се посече в световен мащаб. Едно посичане, което според него действително започвало с гладната смърт на по-бедните държави, които и сега се потъпкват от водещите световни сили, а биха могли да се нахранят само с едноседмичния бюджет за армията ни. Проблемът обаче – казва Атънбъро — бил в разните „деликатни чувства“, продължаващи да се пречкат по пътя към масововото съкращаване на световната популация.

Дейвид Атънбъро: Не хранете Третия свят, за да съкратите популацията
За какви „деликатни чувства“ става дума?

Ами, оказва се, че „прочувствените пречки“ включвали „правото да имаш деца“. О, какъв ужас! Както излиза, Атънбъро мисли, че трябва да отнемем правото на хората да имат деца, камо ли да храним вече съществуващите човеци от гладните народи. (Той съвсем не е единственият, проповядващ въвеждането на лицензи за родители или насилствени стерилизации — бел. пр.)

Все призоваваме, накарайте Организацията на обединените нации да им изпрати чували с брашно – казва той в интервюто и добавя: – Но това е глупаво.

А може би най-тревожното е, че този психопат, който оправдава геноцида с крива аргументация, във Великобритания е смятан за „национална гордост“. Освен това Атънбъро има 31 почетни научни звания от британски университети, с колкото не може да се похвали никой друг. Те пък са само добавка към многобройните му „кралски“ титли.

И наистина, самият факт, че изявленията на Атънбъро се отразяват в положителна светлина от масмедиите, показва, че разумът отдавна е напуснал и журналистите. Опасността е в това, че войната не е само за опазване на правото да имаме семейство и базов жизнен стандарт, но и война за самия живот. Ако Атънбъро толкова държи да съкращава световна популация и да убива от глад цели народи, тогава защо не даде личен пример, като се лиши по-напред от собствения си живот?

Автор: Антъни Гучиарди
цитирай
9. mt46 - Глобалистите, световният елит /висшата класа/ залагат на прикрит расизъм, основават се на дарвинизма, на малтусианството, на евгенетиката...
29.12.2013 22:56
"Евгениката е социална философия и приложна наука, която отстоява подобряването на човешките наследствени белези чрез различни форми на вмешателство в човешката популация.[2] В основите на евгениката залягат Законите на Мендел и теориите на Август Вайсман. Защитниците на евгениката я разглеждат като наука, невинаги ограничена до човешките популации, така тя обхваща възгледите на дарвинизма и социалния дарвинизъм.

Евгениката е била особено популярна в началото на 20 век. Първият Международен Конгрес по Евгеника се провел през 1912 година и е бил подкрепен от много бележити личности. Сред участниците били личности като Леонард Дарвин (председател на конгреса и син на Чарлз Дарвин), Уинстън Чърчил (почетен заместник-председател), Огюст Форел (известен швейцарски биолог и психиатър), Александър Бел (изобретателя на телефона), както и много други известни личности.

Евгениката била спорна концепция още от момента на появата си. Първото сериозно предизивикателство срещу нея било през 1915 година, когато Томас Морган (носител на Нобелова награда по биология през 1933), демонстрира случаи на генетични мутации, различни от наследствеността, при плодовата мушица, като в неговият експеримент се появявали мушици с бели очи от родители с червени. Според Т. Морган това показвало, че значими генетични мутации са възможни и извън наследствеността и че концепцията на евгениката базирана само на генетичната наследственост е под въпрос.

Към средата на 20 век евгениката изпаднала в немилост, защото била асоциирана с политиките на Нацистка Германия. Там подхода към генетиката и евгениката се базирал на учението за фенотипа на Ойген Фишер, както и на трудовете на Отмар Фрайхер фон Фершуер. Често популярни и академични източници свързват евгениката и нацистките престъпления в едно, като така я дискредитират, но връзката между тях не е непременно пряка..."
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%95%D0%B2%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%B0


цитирай
10. tikoev - Страшното е, че един "бълг...
30.12.2013 11:13
Страшното е, че един "български политически лидер" отиде да се отчете пред световния ред с патерици и удари чело в краката на онези които унищожават тази прекрасна страна. Страната ще остане преименувана и все така красива, но хората...онези добри хорица няма да ги има....

"Мой нежен и раним български народ, надарен и търпелив, лъган и ограбван от светове и интереси, от чужди съветници и свои безбожници…"
цитирай
11. zabylgarite - Филмът съм го гледал
02.01.2014 18:11
Заслужава си

цитирай
12. zabylgarite - А
02.01.2014 18:13
Описанието на глобализацията е изключително точно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19163582
Постинги: 3687
Коментари: 45099
Гласове: 148922
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031