Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Постинг
11.04.2021 18:44 - МАЗОХИСТИ ЛИ СМЕ БЪЛГАРИТЕ?! Или за грешката на резидента К. Откачанов...
Автор: deathmetalverses Категория: Забавление   
Прочетен: 1281 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 11.04.2021 18:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Политическите маркетолози биха препоръчали на нашенските пишман-патриоти и квази-националисти, които не влязаха в новия парламент, да препрочетат преди следващите избори, ако смятат да се кандидатират отново за депутати, един разказ с много поуки, написан от гениалния пролетарски поет и писател Христо Смирненски. Нарича се "Приказка за стълбата" и е написан в началото на 20 век. Едно време всички го изучавахме сериозно между 4 и 5 клас в родното даскало. В него става дума за главозамайването на един обикновен човек, когато започне да се издига в социалната йерарахия. Уж изкушаван от Дявола, той започва да се надува, закръгля, натежава и накрая отново пропада в калта, откъдето е изпълзял.., под действието на силите на гравитацията...
А "Грешката на резидента" Красимир Кур-Откачанов (така се казваше една от сериите на шпионска филмова трилогия от бившия СССР), не беше единствено и само главозамайването от участието във властта... Защо една голяма част от министрите на БОКО ЖАБОКОВ бяха и са ШКЕМБЕЛИИ? Военният (т.е. Кур-Откачанов), на младежта и спорта, на здравеопазването...?! ПРАСЕТАТА във властта отвръщават избирателите, запомнете го, кандидат-депутати и кандидат-политици!!! Азбучна истина в ПОЛИТИЧЕСКИЯ МАРКЕТИНГ!!! Избирателят възприема ДЕБЕЛАЦИТЕ като потенциални лъжци, абсолютни егоисти!!!
За провала на Кур-Откачанов, който се самозабрави, подобно на МАГАРЕШКИ (жените смятаха, че чепът му е МАГАРЕШКИ, затова и гласуваха за него, подсъзнателна психлогическа реакция, сърдете се на дядо Зигмунд Фройд за това тълкувание, не на мене!) и на мустакатия простак от НФСБ, който наруга майките на "кресливите деца (с недъзи)",  че си търсят ПРАВАТА, гарантирани от Конституцията и не им се извивни, и който отне бизнеса на ЧЕРЕПА, за да го подари на близки другарчета..., има още няколко фактора.
Кур-Откачанов се подигра с избирателите си в Пловдив, издигайки за водач на листа ... ЧИСТОКРЪВНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕВРЕЙН Александър Сиди!!! Няколко дни преди изборите, в Район Южен, където е основната маса  избиратели на ВМРО-БНД, потомци на бежанците от бившите наши територии в Македония и Тракия, агитките на "Локо" и "Ботев" задружно лепяха ЕВРЕЙСКИ ЗВЕЗДИ по плакатите на А. Сиди!!! ГРУБА ГРЕШКА Е ПАТРИОТИЧНА ОРГАНИЗАЦИЯ да издигне за водач на листа НЕ-БЪЛГАРИН!!!
И още един ГАФ - колко години ще си чакаме ФАЛКОНИТЕ, само 8 на брой, но платени предварително - кеш?! За 2 милиарда можехме да си купим 4-5000 ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИ БОЙНИ БЕЗПИЛОТНИ МАШИНИ с амунициите и да обучим персонал! 
///////////////////
image
Тази снимка е от Централна гара
/////////////
Всички "патриоти" твърдяха, че са качили доходите, както и пенсиите, което просто не е ВЯРНО! За чиновниците в държавната администрация със сигурност има увеличение, но в частния сектор чорбаджиите НАМАЛИХА ЗАПЛАТИТЕ..., на основание КОВИД-19 и УНИЩОЖАВАНЕТО на частния бизнес от  ПЕТОРНАТА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ-ВМРО-НФСБ-АТАКА-ВОЛЯ.
И още един фактор - ШПИОНСКИЯТ СКАНДАЛ във ВОЕННОТО ВЕДОМСТВО от последните дни на управлението на КУРСЕРСЕМИР КУР-ОТКАЧАНОВ - това значи, че просто министърът не си е вършил работата... Голям проблем, забелязан още от Джон Льо Каре, известен британски писател на шпионски романи и бивш агент на МИ-6. 
///////////////////////////
image
Друга еврейка, но пловдивска, политическа проститутка като "софийската снаха" Д. КУРНАЗИРЕВА, пловдивски Областен управител, за пореден път си смени политическата ориентация... И влезе в Народното събрание с протестния вот.
////////////////////////////
image
Защо имам чувството, че протестният вот на българите свали една мутра от власт, за да издигне друга? Чалгаджията и селски простак, "шоуменът" СТАНИСЛАВ ТРИФОНОВ..., който се покри (НЕ)БЛАГОРАЗУМНО, от страх, понеже няма кой да му суфлира какво да говори, как да управлява?! Ами да пита ХЕРО МУСТАФА!!! Чичо Сам с удоволствие ще подпомогне "патриота" Славчо със съветници... 
//////////////////////////////
image
"Хунтата" беше изхвърлена.., но от Бате Бойко има и много по-лоши и некадърни "политици"....Той поне се нахрани... НОВИТЕ ЛИЦА са по-гладни от него и обкръжението му..., РАЗГРАБВАНЕТО на ТАЗИ ДЪРЖАВА (ИМА я ТАЗИ ДЪРЖАВА, за НАРОДА й - не съм сигурен, ТРИФОНОФФФ!!!) ЩЕ ПРОДЪЛЖИ!!!!
БЪЛГАРИТЕ МАЙ СА НАРОД ОТ МАЗОХИСТИ?!
////////////////////////////////////
image
"Синята идея" УМРЕ още когато дойде ЦАРЯТ от Мадрид, като МЕСИЯ... Да си припомним ЛЮСПЕНЕТО на "сини" мравки и ДС-компромати... Най-свестните СИНИ бяха изгонени от ДОЛНИ КАРИЕРИСТИ.... Това е офисът на Радан Кънев в Пловдив, улица "Авксентий Велешки", срещу "Райфайзен банк". Показателно отношение на пловдивчани към ЕНП и "Демократична България"....ЛГБТ (LGBT) - инициали на движението "Лесбийки, Гейове, Бисексуални и Транссексуални".
//////////////////
ВСИЧКИ СНИМКИ СА МОИ АВТОРСКИ: Здравко Божидаров Спасов, април 2021.



Гласувай:
10


Вълнообразно


Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: deathmetalverses
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 9570643
Постинги: 3153
Коментари: 5645
Гласове: 58744
Спечели и ти от своя блог!