Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2016 14:41 - Думата "Родина" е натоварена с негативни конотации...
Автор: mt46 Категория: Хоби   
Прочетен: 6446 Коментари: 17 Гласове:
36


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
.
Експертка от МОН: „Думата Родина е натоварена с негативни конотации.“ Изпират мозъците на децата ни

от Костадин Костадинов в Избор на редактора · 21/02/2016 · 12:44

 

image

image
Учебните програми и плановете, по които са изготвени учебниците и помагалата, имат една основна функция и тя е да дебългаризират и денационализират българчетата в училище.

Те нямат за цел да създават едно здраво българско и гражданско самосъзнание у децата, а по-скоро една аморфна маса без самосъзнание.

Маса от дегенерати, нихилисти и потенциални имигранти, които напускайки училище не възприемат България като своя родина, към която имат определени задължения и отговорности, за която трябва да се грижат да продължи да се развива, а просто като едно място, което вече не ги задържа с нищо и са готови във всеки един момент да я напуснат.

Деградация и разпад.

Виждаме какво се случва с учебното съдържание и с училищното образование през последните 26 години – пълна дегенерация и деградация.

Съжалявам за оценката, и аз имам деца, едното ходи на училище, другото ще ходи като порасне и точно заради това съм толкова краен.

Сравнявам това, което училището дава днес като продукт с това, което даваше навремето.

Сравнявам го дори с образованието по времето на моите родители, защото и баба ми беше учителка, така че помня, когато бях малък как и по какъв начин се преподаваше и по какъв начин бяха възпитавани децата.

В момента училището има само образователна, но не и възпитателна функция, което всъщност допринася за общия разпад.

Образованието – българско само на думи

Задължително е необходима промяна, но няма да се случи. В момента има промяна, но към по-лошо. Още преди две години, когато с ужас видях съдържанието на учебника по предмета „Човекът и обществото“(бившето „Родинознание“) в 3-ти, а по-късно и в 4-ти клас, започнах да правя необходимото, за да събудя общественото внимание за това, което се случва. Да покажа на хората, че има нещо много притеснително – буквално изпират мозъците на децата ни пред очите ни, без да можем да разберем.

Резултатът беше огромно обществено недоволство, срещнах се с трима поредни министъра на образованието, като и тримата ми обясняваха едно и също – как процесът на издаване на учебниците е много сложен и дълъг, как не може да стане току така, как трябва да се промени законът, трябва да се изготвят нови учебни планове и програми.

Аз им казах едно единствено нещо, което сега ще повторя – има ли желание, има и начин, няма ли желание, търси се оправдание.

Всички правила са писани от хора и пак от хора могат да се променят.

Когато министър реши, издава нова наредба и точка по въпроса. Но трябва да прекъснем връзката с Фондация „Америка за България“, която финансира и доминира образователния процес. Едно чуждо тяло, един тумор в българското образование. Ако не направим това, за какво са ни промени.

Ние виждаме на практика, че новите промени имат за цел да довършат този процес на дебългаризация на българското образование. Но то е българско само на думи. Кое му е българското в крайна сметка?

Аз си направих труда да прегледам учебника за четвърти клас по предмета „Човекът и обществото“.

Първото споменаване на думата „българин“ е на 64-та страница.

Отварям учебника по литература, ако не се лъжа за пети клас – вътре има цигански приказки, Корана и т. н. а в учебника по музика, където се изучават цигански песни, сурвакането е представено като цигански обичай, а коледуването е с арменска песен.

Всичко това не са недомислици или недоразумения, напротив – абсолютно обмислен и тенденциозен процес.

Без история народът е стадо

Една от най-мракобесните личности на 20-ти век – министърът на пропагандата в правителството на Хитлер – Йозеф Гьобелс има една мисъл, която е много показателна за това, което се случва в момента у нас: „Отнемете на един народ историята и само след едно поколение този народ ще стане стадо, готово да бъде командвано и безропотно да следва този, който му нареди какво и да било.“.

Това се случи с нас – стадото е налице.

Ние в момента не сме българска държава.

Неслучайно точно сега, заедно с мои съмишленици, пиша учебник по Родинознание, защото виждам, че каквото и да правя, тези хора не се стряскат от нищо, те просто изпълняват директиви отвън.

Нашата държава не се управлява от нас, българите.

Управлява се от Американското посолство. Целта ние да бъдем лишени от национално самосъзнание е простичка – очевидно е, че страната ни, като страна в центъра на Балканския полуостров, е доста важна, винаги е била важна. Намаляваме и като народ.

За 26 години сме намалели с 2 милиона души, продължаваме да намаляваме с по 100 хиляди души на година.

Този процес на подмяна започна отдавана и вече ескалира.

Дядовците ни по-умни от сегашните деца

Разни експерти започват да ни обясняват как нямало да махат Паисий, а ще го местят в 9-и клас. Но след 2-3 години ще го махнат напълно. Обясняват ни, че махат Балканджи Йово от учебника, но никой не пречел на родителите да обяснят и запознаят децата вкъщи или в извънкласно време.

Значи всичко важно ще се преподава извън клас, така ли?

Защо тогава да изпращаме децата на училище?

Да ги пускаме да им промиват мозъка?

По отношение на самите учебни програми, някой каза, че „История славянобългарска“ била неразбираема за децата от 6-клас. Те вече програмират, а няма да разберат произведението на Паисий.

Отварям учебник за 4-о отделение през 1936 година и виждам, че за Паисий Хилендарски има 3 страници. Значи нашите дядовци са били по-умни от сегашните деца, които преди да проходят се научават да работят с компютър и всякакви технологии. Друг пък се изказа, че стилът на Паисий бил много архаичен. В такъв случай англосаксонците отдавна трябваше да са изхвърлили Шекспир от учебните си програми. Представете си някой в Англия да предложи Шекспир да не се изучава – моментално ще бъде лишен от гражданство и сигурно удавен в Ламанша. Но у нас това се повтаря, това е признак на модерност.

Вижте предметите, които се изучават. Имам чувството, че целта е да станат все по-неразбираеми за децата.

„Домашен бит и техника“ ще бъде заменен от „Технология и предприемачество“, а всичко това се наричаше „Трудово обучение“.

Защо „Родинознание“ беше заменен от „Човекът и обществото“?

Зададох този въпрос на експерт от министерството и вижте какво ми каза тази „специалистка“: „Думата Родина е натоварена с негативни конотации“.

Разбирате ли за какво говоря?

Друг въпрос – защо се раздели образованието на две степени. За да може до 10-и клас буквално да се претупа образованието и видиш ли, децата имат завършено средно образование.

Какво ти образование, има деца, които завършват, без да могат да отговорят на български език, а не да четат и да пишат.

Учителите – от будители до смазано и унижено съсловие

В момента учителите, които наистина мислят, не са се предали и не са се превърнали в носени от течението отломки на образователната система, проявяват съпротива срещу това, което се случва.

В какво се изразява тази съпротива – просто не преподават по тези учебници, добрите учители не преподават по тези бълвочи. И тези учители имат най-добрите ученици, но за съжаление, те не са много.

По-голямата част от учителите са смазани, обезверени, унизени и унищожени. Казвам го с голяма болка, защото и аз съм учител по професия, макар да не я практикувам в момента. Това беше направено съвсем целенасочено през последните 26 години. Това е будителското съсловие.

Учителите са белите кръвни телца в имунната система на българския народен организъм.

България е в ролята на Османската империя

Неслучайно нашето Възраждане започва в момента, в който има българско национално образование. Ние сме имали училища преди да имаме държава.

В момента нашата държава влиза в ролята на Османската империя и унищожава собствените си училища.

Българската държава е такава само по форма, но не и по съдържание. Кое точно й е българското?

Държава, която предоставя небето си на други да го пазят. Държава, която дава земята си на поразия и на безценица. Държава, в която човешкият живот не струва нищо. Това не е държава, това е скотобойна.

И всяко гнездо на съпротива бива смачквано.

И образованието е само един от многото процеси на обезличаване и обезбългаряване на държавата ни.

www.memoriabg.com/2016/02/21/ekspetka-ot-mon-dumata-rodina-e-natovarena-s-negativni-konotacii/

ПП: Драго ли ви е, че ни управляват продажници и безродници?...
Трябва да се прогонят от България всички антибългарси фондации и организации като "Америка за България"!...




Гласувай:
36


Вълнообразно


1. tttttaaaaa - да!
21.02.2016 14:56
така е!
цитирай
2. vishnichka - Да, за съжаление,
21.02.2016 16:52
децата са все по-натоварени, но и все по-неграмотни...Примерно чудя се, колко от тях, след като завършат образованието си, ще познават такова елементарно нещо като нотите. Имаме и прекрасните изключения, с които да се гордеем по международни конкурси и олимпиади, но проблемите при масовката са отчайващи. Разбира се, децата нямат никаква вина за това...
Поздрав!
цитирай
3. liliyanaandreeva - Неправилно се целиш! Всичкото това ...
21.02.2016 17:33
Неправилно се целиш! Всичкото това безобразие идва от теистичния и светско-съветски изток! За да видим колко е лош къпитълизъма! Или като строителствато на ж.к. "Люлин", който се построи за да видим, че и на запад не се живее добре!
цитирай
4. mt46 - Лиляна, коментарът ти не е по темата...
21.02.2016 18:43
liliyanaandreeva написа:
Неправилно се целиш! Всичкото това безобразие идва от теистичния и светско-съветски изток! За да видим колко е лош къпитълизъма! Или като строителствато на ж.к. "Люлин", който се построи за да видим, че и на запад не се живее добре!

Ето ти четиво за антикомунисти -
http://glasove/categories/na-fokus/news/irina-bokova-i-dneshnite-antikomunisti-ot-dkms
Ирина Бокова и днешните антикомунисти от ДКМС
Автор: Явор Дачков

21.02.2016 16:48

Председателят на ДСБ Иван Костов изпрати поздравително писмо, от свое име и от името на партията до г-жа Ирина Бокова по повод избирането й за генерален директор на ЮНЕСКО. „Вашият избор на този престижен пост в деня на независимостта на България е изключително висока оценка за нашата страна и възвръща националното ни самочувствие”, се казва в текста. В края на писмото Иван Костов изразява увереност, че изборът на Ирина Бокова ще съдейства за съхранението и популяризирането на богатото културно наследство на България. Медиен център ДСБ, 25 септември 2009 г., София.


Няма грешка. Правилно сте прочели. През 2009 година Иван Костов пише на Ирина Бокова: „Вашият избор на този престижен пост в деня на независимостта на България е изключително висока оценка за нашата страна и възвръща националното ни самочувствие”.

Възвръща националното ни самочувствие.
Как хубаво го е казал г-н Костов. И не само от свое име, а от името на партията ДСБ, за която по това време гласуваха около 235 000 души, все антикомунисти. Не помня някой от тях да се е възмутил от думите на лидера на ДСБ, нито съм прочел в изданията на „Америка за България” потресени коментари по повод избирането на Ирина Бокова за Генерален директор на ЮНЕСКО. Нещо повече – в „Капитал” се появиха хвалебствени статии за нея, написани в „най-добрите” традиции в жанра. Ето един произволно избран цитат:

Дипломация по ноти

В детството й, по време на периода с плисирани полички, плитки и панделки, на Ирина са възлагали надежди... като пианист. До големия подиум и концертния роял в зала „България” не се е стигнало, но часовете упражнения в гами и технически етюди са възпитали в нея целенасоченост, която впоследствие й помага да стигне до сцената на голямата дипломация. Дори и сега, когато има възможност, Бокова практикува позабравените си изпълнителски умения на пианото, подарено от сътрудниците в ЮНЕСКО за 60-годишния й юбилей.

Когато говори с някого, Ирина Бокова винаги гледа в очите. Слуша, без да прекъсва събеседника. Бързо анализира казаното и отсява плявата. Оценява остроумния виц, смехът й е заразителен. Яде по малко, предпочита свежа храна, алкохол – рядко, обича прясно изстискан плодов сок. Бокова се движи постоянно, ходи бързо. Късно вечер плува, през зимата кара ски. Спортува колкото и когато може. Спортната закалка ще й бъде от полза по време на олимпийския маратон, който предстои.

Вестник „Капитал”, 16 август 2014 г.

Впрочем писмото на Иван Костов до Бокова е напълно нормална и адекватна политическа реакция. Днешната атака срещу нея от внезапно събудилите се антикомунисти обаче не е. Особено след като нейната кандидатура за генерален секретар на ООН бе подкрепена официално и от правителството на Бойко Борисов, което се води за дясно.

Освен това акцията срещу Ирина Бокова е политическа, а не идеологическа. След като не успяха да провалят номинацията й, хората от лагера около Кристалина Георгиева, Росен Плевнелиев и остатъците от ДСБ се опитват да намалят шансовете й в решаващата битка за този пост. Насищането на българските медии и интернет с негативни публикации за Бокова трябва да въоръжи с аргументи евентуалните противници на нейния избор.

Казвам евентуални, защото до последния момент държавите и политиците, от които зависи този избор, ще правят изчисления, ще водят преговори и ще „търгуват” позициите си. Ако отзвукът от родните публикации на „възмутените антикомунисти” намери място в авторитетни западни издания, около името на Ирина Бокова ще се създаде скандален ореол, което автоматично ще намали шансовете й. Това именно е и целта на яростната атака, която се засили, след като Бойко Борисов най-накрая потвърди номинацията на Бокова. Това няма нищо общо с антикомунизма и е пошла конюнктурна позиция, която от самото начало е изцяло деструктивна.

Ирина Бокова бе номинирана от правителството на Пламен Орешарски, а администрацията на Даниел Митов застана изцяло зад нейната кандидатура. Продължителното мълчание на Бойко Борисов по въпроса обаче даде възможност на Кристалина Георгиева да се активира, а лагерът около нея сериозно да саботира официалната кандидатура на България за поста генерален секретар на ООН.

Отлично осведомени източници от МВнР разказат как Кристалина Георгиева лично е звъняла на Даниел Митов, за да се самопредлага, и го е поставяла в доста неудобна ситуация, при положение че нито той, нито екипът му във Външно са имали колебания относно кандидатурата на Бокова и напълно са я подкрепяли още от самото начало на своя мандат. И това е нормалната политическа позиция в случая. Едва ли има професионален политик в България, който да не знае, че шансът страната ни да получи толкова висок международен пост е рядък, случва се веднъж на десетилетия и е истинска проява на малоумие да бъде провален от самите българи. На всичкото отгоре с антикомунистически патос на уста от хора, тясно обвързани с комунистическата номенклатура и ДС.

Когато Ирина Бокова оглави ЮНЕСКО преди седем години, а днешните й противници намираха това за чудесно, аз написах коментар срещу този избор. В него излагах тезите, които чета днес от хора, които тогава буквално се гнусяха от антикомунизма. Намираха го за демоде и отживелица. Коментарът ми бе по-скоро плод на разочарованието от факта, че наследниците на БКП и ДС се оказаха победителите в прехода. В текста наранената емоция бе основен мотив, а чувството за несправедливост фундаменталната теза. Единственият ми аргумент срещу Ирина Бокова бе, че е дъщеря на баща си, което не е никакъв аргумент. В интерес на истината нито тогава, нито сега се сещам за нещо друго, което може да се каже срещу тази жена.

Тогава написах, че изборът й е срам за България, защото отъждествявах България със собствената си представа за нея. Не ми минаваше и през ум, че поне 80% от българите одобряват този избор и не само че не го намират за срамен, а много от тях се гордеят с него. И че антикомунистите са само една малка част от българския народ. Сега мисля, че срамът е за всички нас, които в годините гласувахме за сините и които не можахме да излъчим алтернатива на комунистическото наследство. Ние сме си виновни, а не световната конспирация, „вечната Амбър” ДС, Путин и КГБ. Най-голямата перверзия обаче е днешният антикомунизъм на бивши комунисти, доносници и комсомолски деятели. Сталинка от Първо главно и Плевнелиев от благоевградското БКП са днешните остриета на антикомунизма, защото американският мейнстрийм е такъв. Истинска срамота.

Впрочем един от техните ментори е Иван Кръстев, който е и гуруто на журналистиката от „Америка за България”. Иван Кръстев е син на Йото Кръстев, член на ЦК на БКП и главен редактор на „Народна младеж”. Преди тридесет години Иван е приемал учениците от софийската английска гимназия в комсомола. Бил е комсомолски секретар на гимназията. От известно време пише редовно за „Ню Йорк Таймс” и често попада в класациите за най-влиятелните хора в световната политика. Последното съвсем не е преувеличено, а мнението на Кръстев стига до политици от ранга на Ангела Меркел. Според логиката на подопечните му днешни антикомунисти той няма право на това, а агентите „Ивайло”, „Сашо - 11” , „Алберт” и прочее трябва да го обявят за пета колона на Путин в сърцето на Сорос. Това е безумие. Някаква лудост, която се отключи с нова сила след протестите от лятото на 2013 г.

Но да се върнем на Ирина Бокова.

Нейните политически противници в България нямаха смелостта да се изправят в директен сблъсък, а подмолните действия на Кристалина Георгева очертават изчерпателно интригантския образ на новоизлюпените антикомунисти около Росен Плевнелиев, изваден от ръкава на Иво Прокопиев. Самата Кристалина Георгиева този път не успя да се пласира в любимата си позитивна светлина. Във фокуса на прожекторите попадна грандиозната й амбиция без покритие. Това, че продължава медийната кампания срещу Бокова само за да я провали, издава дребнав характер и болезнена завист. Ето защо не вярвам в този пошъл театър, който се опитва да маскира личните амбиции на няколко души като общонационална вълна на антикомунистическото възмущение. Няма такова, а настоящата медийна истеричност в протестърски стил се прави само и единствено с деструктивна цел – Ирина Бокова да не стане генерален секретар на ООН. Това е глупаво и нелепо.
цитирай
5. mt46 - "Когато държавата липсва, идва Япония"... Срам и позор за България!...
21.02.2016 18:55
tttttaaaaa написа:
така е!

http://www.memoriabg/2016/02/21/blagodarstveno-pismo/
Здравейте,

Аз съм Ивайло Цеков от град Видин и Ви пиша по повод дарението, което направихте за Старческия дом в град Кула.
Изказвам Ви благодарност за дарението от името (без да съм упълномощен) на Президента на Република България, Министър Председателя, Министъра на труда и социалната политика, Областния управител на област Видин, кмета на община Кула, Директора на Дома и останалите държавни наблюдатели.

Благодаря на съпругата на бившият посланик на Япония в България и на г-жа Томоко Коидзуми (съпруга на сегашният посланик в България) за одеалата, леглата и посещението й в старческия дом.

Вместо България да се грижи за собствените си пенсионери, Япония се поинтересува от тях и още по-лошото е, че и в бъдеще нашата държава няма да се интересува.

Леглата и одеалата няма да се помнят толкова, колкото посещението Ви в дома и че стиснахте ръцете на тези хора. С това им показахте, че не са забравени, макар и изоставени.

Представете си пенсионер в Япония с 35-40-годишен трудов стаж с пенсионно възнаграждение 1/3 от минималната работна заплата. Също така си представете пенсионерът да е с няколко заболявания, няколко операции, недочуващ, недовиждащ и без зъби. Не можете да си го представите в Япония, но в България това е нормалното житие и битие на възрастните хора.

От показаното видео по Нова ТВ видях, че хората в старческите домове в Япония имат роботи за успокоение, а в дома в град Кула нямат условия дори и за 20 век.

В същото това време в държавата се правят обществени поръчки за 900 милиона лева за магистрала, която ще пропадне месец след отрязването на лентата, за чистене на писта на летище за десетки милиони, а за старите хора в домовете няма легла, одеала, обувки и т.н.

Благодаря Ви.

С уважение: Ивайло Цеков
гр.Видин
20.02.2016 г.

Източник: Vidin online
цитирай
6. mt46 - Образователната ни система /и не само тя/ доста куца...
21.02.2016 18:58
vishnichka написа:
децата са все по-натоварени, но и все по-неграмотни...Примерно чудя се, колко от тях, след като завършат образованието си, ще познават такова елементарно нещо като нотите. Имаме и прекрасните изключения, с които да се гордеем по международни конкурси и олимпиади, но проблемите при масовката са отчайващи. Разбира се, децата нямат никаква вина за това...
Поздрав!

Виновни са некадърните чиновници, номенклатурчиците...
Поздрав!...
цитирай
7. kvg55 - Поздрави!
21.02.2016 22:27
В материала конкретно и пряко се посочва Фондация "Америка за България" като злокачествен тумор в българското образование. Каква държава сме, като не можем да се защитим от намеса във вътрешните ни работи от страна на чужда шпионска централа. Какви "приятели" са ни САЩ, след като съсипват самосъзнанието ни.
цитирай
8. mt46 - Благодаря!...
21.02.2016 22:55
kvg55 написа:
В материала конкретно и пряко се посочва Фондация "Америка за България" като злокачествен тумор в българското образование. Каква държава сме, като не можем да се защитим от намеса във вътрешните ни работи от страна на чужда шпионска централа. Какви "приятели" са ни САЩ, след като съсипват самосъзнанието ни.

Ха, странно ми е, че има "умни" глупаци, които си мислят, че американците работят за нашите, а не за своите интереси!...
цитирай
9. indiram - Здравей, МТ46!
22.02.2016 01:24
Поздравления! - за материала.
Какво разбира едно дете в 3-ти - 4-ти клас от ОБЩЕСТВО, изместило Родинознание? Може би чуждата дума за Родинознание е шантава, и затуй е измислено Човек и Общество? Или, искат да подготвят децата да станат Общи, чрез косвено внушение?
...
Поздрави!
цитирай
10. wqpwqp - Опростачването на българите за...
22.02.2016 07:07
Опростачването на българите започна още към 1984-та година, когато забраниха писането на двойки, заради незнание, което показва, че "програмата" е замислена твърде отдавна!
Българските продажници не са само с комунистическо потекло, те са навсякъде!
Има много хора с аморфно мислене, готови да продадат майка си и баща си , за 2 лева! Като знаем какви милиарди отделя администрацията на новите ни "приятели", за опростачване на хората от бившият соц. лагер, то е ясно че отделни индивиди /заемащи, по правило, високи дръжности в МОН/, ще събуят и гащичките си, за да угодят на новите ни "благодетели"!

Селяндурска, продажна , пасмина! И трепането им е малко!

А преди години, програмите за 10-ти и 11-ти клас /доколкото си спомням/, по математика, за американските училища, е писана от българи!

Пак ще го кажа: Където е стъпил американски крак, трева не никне!

И още..., колкото отиваш на изток, толкова повече се сблъскваш с култура, колкото отиваш на запад, толкова повече с комерсиализъм!

Така ли е? Така е!

Прочетете какво са направили българите и след това се продавайте, идиоти от МОН!

"Гордейте се българи" - Блогът на Кънчо

/Не се отваря адреса, за това по този начин ще го намерите, или ще го пусна като моя тема/



.
цитирай
11. tryn - Поздравления за постинга!
22.02.2016 11:16
Напълно споделям гневния протест на К. Костадинов срещу пагубните тенденции в българската образователна система.
Добре, че все още има такива сърцати българи, които милеят за родното...
цитирай
12. mt46 - Благодаря!...
22.02.2016 18:59
indiram написа:
Поздравления! - за материала.
Какво разбира едно дете в 3-ти - 4-ти клас от ОБЩЕСТВО, изместило Родинознание? Може би чуждата дума за Родинознание е шантава, и затуй е измислено Човек и Общество? Или, искат да подготвят децата да станат Общи, чрез косвено внушение?
...
Поздрави!

Явно безродността е една от новите "ценности"... Поздрави!...
цитирай
13. mt46 - Благодаря за мнението!...
22.02.2016 19:06
wqpwqp написа:
Опростачването на българите започна още към 1984-та година, когато забраниха писането на двойки, заради незнание, което показва, че "програмата" е замислена твърде отдавна!
Българските продажници не са само с комунистическо потекло, те са навсякъде!
Има много хора с аморфно мислене, готови да продадат майка си и баща си , за 2 лева! Като знаем какви милиарди отделя администрацията на новите ни "приятели", за опростачване на хората от бившият соц. лагер, то е ясно че отделни индивиди /заемащи, по правило, високи дръжности в МОН/, ще събуят и гащичките си, за да угодят на новите ни "благодетели"!

Селяндурска, продажна , пасмина! И трепането им е малко!

А преди години, програмите за 10-ти и 11-ти клас /доколкото си спомням/, по математика, за американските училища, е писана от българи!

Пак ще го кажа: Където е стъпил американски крак, трева не никне!

И още..., колкото отиваш на изток, толкова повече се сблъскваш с култура, колкото отиваш на запад, толкова повече с комерсиализъм!

Така ли е? Така е!

Прочетете какво са направили българите и след това се продавайте, идиоти от МОН!

"Гордейте се българи" - Блогът на Кънчо

/Не се отваря адреса, за това по този начин ще го намерите, или ще го пусна като моя тема/



.

Може би само в началния курс е било премахнато писането на двойки...
И преди соца у нас е имало чуждопоклонници, продажници...
цитирай
14. mt46 - Благодаря, Елица!...
22.02.2016 19:10
tryn написа:
Напълно споделям гневния протест на К. Костадинов срещу пагубните тенденции в българската образователна система.
Добре, че все още има такива сърцати българи, които милеят за родното...

Истините рядко се казват от управниците и от техните поддръжници...
цитирай
15. mt46 - ...
22.02.2016 21:09
* * *
Мнозина вълнуват се,
щом е заплашен
животът на някой
висш идиот...
На малцина им пука,
че застрашен е
животът
на българския народ...

Марин Тачков
22 февруари 2016 г.
цитирай
16. zaw12929 - Поздрави! Реших да добавя и вицът на деня:
24.02.2016 06:24
Бойко Борисов спря поръчката за убийството си

Премиерът Бойко Борисов нареди на своите министри поръчката за собственото му убийство да бъде прекратена.
"Появиха се съмнения, че тази поръчка не е изрядна и се ползва за пореден път за смехотворен PR в момент, в който разследването на КТБ се оказва нефелно, Цацаров се е скрил, а ситуацията много напомня за периода на друг развод във властта, след който падна една банка. Също така витаят слухове, че Сретен Йосич пак се е присетил" - сподели вече отворилият очите си за реалността Борисов.
Според министър-председателя изпълнителите на поръчката са свързани с недотам престижни личности и той не би допуснал да бъде убит в съмнения за мафиотски свързаности и интриги.
"Ако ще ме убиват, то да е в чистосърдечен народен линч или без да искат, да ми тупнат нещо на главата, когато откривам недостроена сграда. Но не и такива поръчки, това само през трупа ми ше го допусна!" - закле се Борисов.
Той обяви, че не може да спре поръчката за убийството на Пеевски, тъй като имал да отговори на писма на чистачките в митниците./ "Не!Новините"
Атанас Атанасов: Премиерът ни взема за балами
Ген. Киров: Заплахата към премиера цели предсрочни избори
Пламен Орешарски: Ако бях получил писмо с куршум, никой освен специалните служби нямаше да разбере


23-02-2016 г. 14:41 ч. | прочетено: 1509, коментари: 1 | Принтирай
цитирай
17. mt46 - От ФБ...
24.02.2016 12:02
Николина Казакова
"В медиите с русофобско говорене се упражняват такива видни личности като Методи Андреев ("Ние искаме Русия да престане да се отнася към нас като Задунайска губерния"), бившият агент на ДС (Ивайло)- Иво Инджев ("Русия е източник на тревоги точно както динозавър, който дори в предсмъртни гърчове създава проблеми с огромното си туловище"), бившият американски стипендиант Емил Кошлуков ("Путин е диктатор, търсещ световно господство"), бившият агент на Шесто управление на ДС Георги Коритаров (Алберт), защитил свалянето от Турция на руски бомбардировач в Сирия (защото "Русия е агресор"), синът на член на ЦК на БКП, учил по комунистическо време в Оксфорд със стипендия на фондация "Людмила Живкова" Евгени Дайнов ("Русия е фашистка държава", а "Путин е международен гангстер"), бившият посланик на България в Русия и сътрудник на ДС (псевдоним Сашо 11) Илиян Василев ("Руският президент носи пряка отговорност за възраждането на крайните форми на руския национализъм, за възраждането на духа и похватите от времето на Сталин"), синът на зам. завеждащ отдел в ЦК на БКП Красен Станчев ("В икономически план България се подчинява на Русия от десетилетия насам"), бившият член на БКП и преподавател по научен комунизъм в Софийския университет Огнян Минчев ("Русия започна да практикува все по-активна политика на дестабилизация на източната периферия на ЕС и от тази гледна точка България е изключително привлекателна цел за стратезите в Кремъл")... "
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mt46
Категория: Изкуство
Прочетен: 19116314
Постинги: 3677
Коментари: 44987
Гласове: 148715
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031